bym de klm ocuklar:)

masallah Allah nazarlardan saklasin..demek ki bilmislik yasi yaklasik olarak 3,3.5a.s..gectigimiz yaz Bodruma tatile gitmistik..orada yasayan arkadaslarimiz var,tatilimizi beraber gecirdik..bizim arkadaslarin kopegi var ama biz kisaca ona 'at' diyoruz..hayatimda gordugum en buyuk kopek cinsi ismide"pasa"..neyse efendim tatilden donduk..ben kucuklugunden beri ogluma pasam derim..ara ara soylemem..gecenlerde kahvalti ediyorduk hadi pasam bunu da bitir dedim..benim ki soyle dedi;Anne ben kopek miyim? bana pasa diyorsun!!ama elini gormeniz lazimdi tek eli havada bana hesap sorar gibi ay ne guldum:Roflol:..kucuk erkegim o benimyerimseniben

gecen aksam biraz rahatsiz oldugu icin onunla birlikte yattim..uyuyana kadar yaninda kalmami istedi..sonra o iki topis eliyle yanaklarimi avuclari arasina alip;Annecim sen benim hayatimda ki en guzel prensessin dedi.senağlama..oyle tatli dilli ki..duyan da hayatinda bir suru kiz var sanir.

benim oglan ocak'ta 4 yasina girecek insallah.ben ona cok kitap okuyorum oradan biliyor prensesi..iste bu da benim bilmis

çok güzeller yaaa :asigim:

aklıma gelmişken. yiğenimin bir olayını daha anlatayım. yazın annesi hastaneye yatmıştı, 15 gün bizde kaldı. gündüz pek çıkartamıyorduk dışarı. o yüzden erkek kardeşim akşam işten gelince gezdiriyordu. bi akşam yine çıktılar. kardeşimin birkaç arkadaşı da yanlarında yürürken, çok güzel bir kadın geçmiş yanlarından. bizimki ne dese beğenirsinizsırnaşık şey aynen yazıyorumjeyyar ''vvuuuuuuuuuuu sexii ve güzel kadııın '' diye bağırmış. kardeşim şok olmuş. yerin dibine girdim sanki dedi. kadın da dönüp vayyy erken başlamışsın sen, bunlar mı öğretti sana demiş:Roflol::Roflol::Roflol:

heros ve leydi500 Allah bagislasin prenseslerinizi..heros kizin dedigin kadar var gozler masallah cok zeki bakiyor..leydi senin ki baska tatli.ahh onu boyle mincik mincik sev benim yerime:))

:Roflol::Roflol:

yazdıklarınız çok hoş ya hepinizin yeğenlerini,kuzenlerini,çocuklarını Allah sizlere bağışlasın..

Çocuklar dünya tatlısı yaa..

benimde kuzenlerim hepsi birbirinden bilmiş.İki tanesi çok fazla çizgi film izler artık tv'yi ailesi yasakladı geçen yıl iett otobüsündeki erkeklerin hepsine mutlu noeller bayım diyerek tokalaşmiştisırnaşık şey

afacana bak seen,çok başka şimdikiler...

tam afacan birileri tembihlemiş gibi konuşuyor. :Roflol::Roflol:

annesi hastanede yatarken her tlf la konuştuklarında kadıncağızı ağlatmadan kapatmıyordu. tabi bizi de ağlatıyordu. ben bu yaşımda o cümleleri kuramıyorumsırnaşık şey

:Roflol::Roflol: teşekkürler cnm senin kuzenlerini de allah bağışlasın:1hug:

Mutlu noeller bayim hee:Roflol::Roflol:..sabah sabah cok guldum..Allah bagislasin.

dün bizim bitirimi görmeye gittim. tabi yine yaptı yapacağını:))))) yengem yaptığı yaramazlık için onu azarlıyordu. bizimki de birden bağırarak '' suuuusss beee kereste müdürü'' dedi. ağzımız açık kaldı :)))))

Müthiş bu çocuklar ya.

Benimde 2,5 yaşındaki yeğenim bize makyaj nasıl yapılır anlatıyor.Dışarı çıkarken ama benim rujum yok diyor.:Roflol:

Müthiş bu çocuklar ya.

Benimde 2,5 yaşındaki yeğenim bize makyaj nasıl yapılır anlatıyor.Dışarı çıkarken ama benim rujum yok diyor.:Roflol:

:Roflol::Roflol: bizimki onu da yaptı hatta ödümüzü patlattı. ne var ne yok sürmüş yüzüne sonra çıkaramamış havluyla temizlemeye çalışmış o da olmayınca kafasını suya tutmuş:Roflol: tabi bunu sabahın köründe yapıyor ve ocak ayındayız donmuş tabii:Roflol: bir uyandık ki mosmor olmuş yüzü hem soğuktan hemde bir ton boyadan. yengem uyku sersemi çığlık atmaya başladı nolmuş buna diye:Roflol:

Bizimki sabah vapuru beklerden önümüzden geçen kadını göstererek "bu kadın çok çirkin hiç beğenmiyorum" diye bağırdı.

Evimize gelen kız arkadaşıma "niye buraya geliyo bu hep" demişti

Vapurda yanımda oturan arkadaşa "fazla makyaj yapıyorsun" dedi. Aynı kişiye "bu şekilde makyaj yaparsan babam seni eve almaz" da demişti.

Geçenlerde bir mağaza girdim satıcı "ne istiyorsunuz" dedi; bende "yağmurluk" dedim bizimki demez mi "yalan söylüyor ayakkabı bakacak" diye

yani benim kız hep beni insanlara ... edip duruyorkafamçokkarıştı

sırnaşık şeysırnaşık şey korkulur bunlardan:Roflol:
allah bağışlasına.s. teşekkürler

heros ve leydi500 Allah bagislasin prenseslerinizi..heros kizin dedigin kadar var gozler masallah cok zeki bakiyor..leydi senin ki baska tatli.ahh onu boyle mincik mincik sev benim yerime:))

sağol canım senin oğlunda çok tatlı maşallah

Bu arada bizim kız dün yine bir muziplik yaptı. Bizimkinin özürlü bir amcası var amcası ona dediki " Bana çorap alırmısın" bizimkide dediki ceplerini göstererek " Alırım ama bak benim payam yok" " Payam olunca şana çoyapta alıcamm mamada alıcamm şakıjda alıcam " :Roflol::Roflol:

Benim Afacan Oğluşum 2 Yaşinda Kardeşide 1 Yaşinda Bide 6 Yaşinda Ablamiz Var Neyse
Küçük Kizimi Uyutmuştum Büyük Kizimda Bağirarak Konuşuyordu Oğlum El Kol Hareketleriyle

Bağirma Bebek Uyuyor Demesinmi Bayildim Yiyesesim Geldi Onu OanŞenizŞeniz:Roflol:

haaaa bide spıderman aşığıdır kendileri

ama o ADAMBÖCÜK der o her ADAMBÖCÜK dediğinde içime sokasım geliyor...

aksam lego yapiyorduk..babasi dedi ki; benim icin yengec yapar misin?cevap:siparis almiyoruz baba..

bu arada canavar benim oglan da senin kizin yolunda hic sakinmaz lafini..bizim basimiza gelen daha ilginc..esimle oglum beni disarida bekliyorlardi..o sirada yoldan gecmekte olan adami goren oglum demis ki..baba bak adamin kafasi ciplak(nam-i diger kel)..adam donup demez mi evet benim saclarim biraz dokuldu diye..burada komik olan..biz yurtdisinda yasiyoruz..bizimkiler Turkce konusuyor..adam megerse Bulgar Turkuymus..hani boyle kismet var midir:Roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…