1
1_sen
Ziyaretçi
- Konu Sahibi YaprakDokumun
-
çok güzeller yaaa :asigim:
aklıma gelmişken. yiğenimin bir olayını daha anlatayım. yazın annesi hastaneye yatmıştı, 15 gün bizde kaldı. gündüz pek çıkartamıyorduk dışarı. o yüzden erkek kardeşim akşam işten gelince gezdiriyordu. bi akşam yine çıktılar. kardeşimin birkaç arkadaşı da yanlarında yürürken, çok güzel bir kadın geçmiş yanlarından. bizimki ne dese beğenirsinizsırnaşık şey aynen yazıyorumjeyyar ''vvuuuuuuuuuuu sexii ve güzel kadııın '' diye bağırmış. kardeşim şok olmuş. yerin dibine girdim sanki dedi. kadın da dönüp vayyy erken başlamışsın sen, bunlar mı öğretti sana demiş:Roflol::Roflol::Roflol:
afacana bak seen,çok başka şimdikiler...
:Roflol::Roflol:
yazdıklarınız çok hoş ya hepinizin yeğenlerini,kuzenlerini,çocuklarını Allah sizlere bağışlasın..
Çocuklar dünya tatlısı yaa..
benimde kuzenlerim hepsi birbirinden bilmiş.İki tanesi çok fazla çizgi film izler artık tv'yi ailesi yasakladı geçen yıl iett otobüsündeki erkeklerin hepsine mutlu noeller bayım diyerek tokalaşmiştisırnaşık şey
:Roflol::Roflol:
yazdıklarınız çok hoş ya hepinizin yeğenlerini,kuzenlerini,çocuklarını Allah sizlere bağışlasın..
Çocuklar dünya tatlısı yaa..
benimde kuzenlerim hepsi birbirinden bilmiş.İki tanesi çok fazla çizgi film izler artık tv'yi ailesi yasakladı geçen yıl iett otobüsündeki erkeklerin hepsine mutlu noeller bayım diyerek tokalaşmiştisırnaşık şey
Müthiş bu çocuklar ya.
Benimde 2,5 yaşındaki yeğenim bize makyaj nasıl yapılır anlatıyor.Dışarı çıkarken ama benim rujum yok diyor.:Roflol:
Bizimki sabah vapuru beklerden önümüzden geçen kadını göstererek "bu kadın çok çirkin hiç beğenmiyorum" diye bağırdı.
Evimize gelen kız arkadaşıma "niye buraya geliyo bu hep" demişti
Vapurda yanımda oturan arkadaşa "fazla makyaj yapıyorsun" dedi. Aynı kişiye "bu şekilde makyaj yaparsan babam seni eve almaz" da demişti.
Geçenlerde bir mağaza girdim satıcı "ne istiyorsunuz" dedi; bende "yağmurluk" dedim bizimki demez mi "yalan söylüyor ayakkabı bakacak" diye
yani benim kız hep beni insanlara ... edip duruyorkafamçokkarıştı
heros ve leydi500 Allah bagislasin prenseslerinizi..heros kizin dedigin kadar var gozler masallah cok zeki bakiyor..leydi senin ki baska tatli.ahh onu boyle mincik mincik sev benim yerime:))
haaaa bide spıderman aşığıdır kendileri
ama o ADAMBÖCÜK der o her ADAMBÖCÜK dediğinde içime sokasım geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?