E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi YaprakDokumun
-
benimde 5 yaşında bir kızım ve 6 aylık bi oğlum var..akşam ben ufaklığı sallıyorum oda biraz mırıldanıyor bende çocuk için su istiyorum bizimki demesinmi çocuk ağlıyor diye babasına gizli gizli 'baba annem hiç çocuk bakmayı bilmiyor diye'sanki onu komsular büyüttü
benimde beş yaşında bir oğlum var.dün okula gidiyoruz.önümüzdede üç tane lise talebesi gidiyor.bir tanesi yerdeki muz kabuğuna bir tekme attı ,muz kabuğu oğlumu sıyırıp geçti.bunun üzerine oğlum çocuklara birşey söyledi.bende anlamadım ne dediğini çocuklarda
'' efendim ne dedin ''deyince
oğlumda onlara''tırt'' demesin mi hepimiz koptuk.
benim kazandibi ve süprizi seven bir kızım var 4 yaşında ama ne canavar anlatamam, neyse bu abisini çok kıskanıyor abisi ders çalışırken bende çalışıcam diye tutturuyor, bizde yaşına uygun boyama kitapları falan alıyorduk, teyzesi ona harfleri yazmasını öğretmiş ve boyamadan vazgeçip yazı yazmaya başladı, A harfi çizdim ve "hadi buketçim sende aynısını yap" dedim kızım A harfini ters çizdi bende "bak güzelim benim yaptığım A harfinin ayakları aşağı doğru seninki ters duruyor" dedim. Benimki yazıya baktı baktı ve defteri ters çevirdi bana dönüp "hıhhh işte şimdi aşağı bakıyor bacakları olayı büyütme anne" dedi. Tabi ben dumur oldum, verecek cevap bulamadım.
benim kazandibi ve süprizi seven bir kızım var 4 yaşında ama ne canavar anlatamam, neyse bu abisini çok kıskanıyor abisi ders çalışırken bende çalışıcam diye tutturuyor, bizde yaşına uygun boyama kitapları falan alıyorduk, teyzesi ona harfleri yazmasını öğretmiş ve boyamadan vazgeçip yazı yazmaya başladı, A harfi çizdim ve "hadi buketçim sende aynısını yap" dedim kızım A harfini ters çizdi bende "bak güzelim benim yaptığım A harfinin ayakları aşağı doğru seninki ters duruyor" dedim. Benimki yazıya baktı baktı ve defteri ters çevirdi bana dönüp "hıhhh işte şimdi aşağı bakıyor bacakları olayı büyütme anne" dedi. Tabi ben dumur oldum, verecek cevap bulamadım.
allah hepsini nazardan korusun beni çok güldürdüler benimde 16 yaşında bi oğlum 4 yaşındad bi kızım var akşam abimiz kurstan dönerken beni aradı bu arada babmız yanımızda değil iş için başka bi ilde o yüzden beni arıyo anne karakola gelsene diye ben tabi korkudan sesim bile çıkmayarak neden diyebildim ama sonrada şaka olduğunu anlayınca bir bağırmışım ki telefonu attım elimden başladım ağlamaya çok korktum çünkü bu arada kızım gelmiş anne ağlama bak yok bişey sen ağlarsan bende üzülürüm prensesler ağlamaz diye beni teselli ediyo oğlumun bu şakaları beni bi gün kalpten götürücek ama bakalım ne zaman
benimde iki yasinda bir yegenim var bu yaz tatilde ilk kez gordum yakisiklimi.pek seker.benim oglanda 5 yasinda almanyada babacigimyerine papi kelimesi kullaniliyor oda bababsina surekli papi diye sesleniyor.tabi yegenim bunu duymus yarim dille babi bobi filan birseyler soyluyor ilk basta anlamadik.sonra esime seslendigini anladik meger adini babi sanmis artik msn de onu gorunce babi deyip bir seviniyorki .(ilk duydugumda allah allah bu cocuk amma saf benim adamida babasimi sandi diye dusunmustum.megerse ufaklik caktirmadan almanca konusuyormus)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?