bym de klm ocuklar:)

Benimde 3,5 yaslarinda bir yegenim var. Bundan 7-8 ay önce henüz tuvalete alismamis, bezine afedersiniz büyük tuvaletini yapiyor. Ablama haber veriyor "altimi temizle" diye. Ablamda o sira birseylerle ugrastigi icin yegenime "sen iceri git ben geliyorum" diyor. Tabikii bizim cok bilmis ufaklik lafi kendine göre yorumlayarak, oturma odasina gidiyor, koltuga uzaniyor ve pisli bezini kendi poposundan cikarip kenariya atiyor. Ablam iceri girdiginde sok geciriyor tabii ve yegenime "naptin sen diye" kiziyor. Yegenimse "anne kizma sen zaten altimi degistirecektinya, sana yardim etmek istedim" demezmi. Gelde kiz bu lafin üzerine:Roflol:

benimde 5 yaşında bir kızım ve 6 aylık bi oğlum var..akşam ben ufaklığı sallıyorum oda biraz mırıldanıyor bende çocuk için su istiyorum bizimki demesinmi çocuk ağlıyor diye babasına gizli gizli 'baba annem hiç çocuk bakmayı bilmiyor diye'sanki onu komsular büyüttü

:Roflol::Roflol::Roflol: maşallah yaa:asigim: allah analı babalı büyütsün

benimde beş yaşında bir oğlum var.dün okula gidiyoruz.önümüzdede üç tane lise talebesi gidiyor.bir tanesi yerdeki muz kabuğuna bir tekme attı ,muz kabuğu oğlumu sıyırıp geçti.bunun üzerine oğlum çocuklara birşey söyledi.bende anlamadım ne dediğini çocuklarda
'' efendim ne dedin ''deyince
oğlumda onlara''tırt'' demesin mi hepimiz koptuk.

:Roflol::Roflol::Roflol:şok olmuşlardır:Roflol:

kardeşim de küçükken çok fenaydı.sırnaşık şey

birgün dışarda oyun oynuyordu, arkadaşlarından birini dövdü diye annem de kızdı eve çağırdı. tabii bizimki inat etti gelmem diye gelirdin, gelmezdin derken annem çıkardı ayağından terliğini balkondan fırlattı buna:Roflol::Roflol: bu arada annemin sigara içtiğini dedemler bilmiyordu. dedem de camda bizimkileri izlerken kardeşim ne dese beğenirsiniz :Roflol: '' dedeme sigara içtiğini söyleceeeeeemmm'' dedi:Roflol::Roflol: söylemesine gerek kalmadı adam canlı şahit oldu zaten:Roflol::Roflol: tabii sonradan yediği dayakları siz tahmin edin artıkjeyyar

benim kıza ben oyuncaklarını toplamıyosun diye kızıyodum bundan sonra biraz kendi işini kendin gör falan diye oda bana inat yapıyo biraz nazlandı sonra tamam dedi neyse aradan 5 dakika geçti benimde işimvar kapıyı kapatamıyorum dedim kızım kapıyı kapatta ev soğumasın oda bana demesinmi 'of anne of her işini bana yaptırıyosun yoruldum 'diye tereciye tere satıyo velet..

benim kazandibi ve süprizi seven bir kızım var 4 yaşında ama ne canavar anlatamam, neyse bu abisini çok kıskanıyor abisi ders çalışırken bende çalışıcam diye tutturuyor, bizde yaşına uygun boyama kitapları falan alıyorduk, teyzesi ona harfleri yazmasını öğretmiş ve boyamadan vazgeçip yazı yazmaya başladı, A harfi çizdim ve "hadi buketçim sende aynısını yap" dedim kızım A harfini ters çizdi bende "bak güzelim benim yaptığım A harfinin ayakları aşağı doğru seninki ters duruyor" dedim. Benimki yazıya baktı baktı ve defteri ters çevirdi bana dönüp "hıhhh işte şimdi aşağı bakıyor bacakları olayı büyütme anne" dedi. Tabi ben dumur oldum, verecek cevap bulamadım.

:Roflol::Roflol::Roflol: kabul etmek lazım süper cevap vermiş:Roflol::Roflol:

:Roflol::Roflol::Roflol:guzel cevap vermis masallah

Oğlum Berke 3 Yaşinda Geçtiğimiz Ağustos Ayinda Dondormacida Dondurma Yerken Babasina Döndü Ve şöyle Dedi..''babacim Sakin üzerinde Dondurmayi Dökme''dedi Ve Babasi Bana Bakarak Bunlari Hep Senden öğreniyor Dedi.biz Tabi Yerlere Yattik Gülmekten

allah hepsini nazardan korusun beni çok güldürdüler benimde 16 yaşında bi oğlum 4 yaşındad bi kızım var akşam abimiz kurstan dönerken beni aradı bu arada babmız yanımızda değil iş için başka bi ilde o yüzden beni arıyo anne karakola gelsene diye ben tabi korkudan sesim bile çıkmayarak neden diyebildim ama sonrada şaka olduğunu anlayınca bir bağırmışım ki telefonu attım elimden başladım ağlamaya çok korktum çünkü bu arada kızım gelmiş anne ağlama bak yok bişey sen ağlarsan bende üzülürüm prensesler ağlamaz diye beni teselli ediyo oğlumun bu şakaları beni bi gün kalpten götürücek ama bakalım ne zaman

:Roflol::Roflol: allah yardım etsin :Roflol::Roflol:

Dayımın oglu 4 yasındayken kuzenımle dısarı cıkacagımız zaman işaret parmagıyla dısarıyı gosterıp kaşları çatarak ''BANA BAKIN AKILLI GIDIN AKILLI GELIN YOKSA SIZI SOBAYA ATAR YAKARIM ''dedıgınde gulmekten yerlerdeydikk :)alem ÇOcuk...sengözlerimebaksanablülülülülülü:Roflol::Roflol:

Arkadaşim Iki Küçük çocuğunu Yanina Alip Onlari Uyutmaya çalişiyomuş Kiz Olan Ağlayip Duruyormuş Arkadaşta "bak Susmazsan Seni Babaannene Veririm O Bakar Sana Onun Kizi Olursun" Demiş. Bunun üzerine Erkek Olan (4 yaşında) "anne Kusura Bakma Ama Bizi Sen Doğurdun Sen Bakmak Zorundasin" Demiş :Roflol:

benim 3,5 yaşında kızım var arkadaşlar ama çok bilmiş

çalışıyorum anne seni çok özlüyorum patronuna söyle kızımla vakit geçirmem gerekiyor de sana izin verir diyor bizde seninle kız kıza vakit geçiririz diyorrrr arkadaşlar şimdiki çocuklar mı?????alemmm valla

geçen gün oğluma soruyorum
-oğlum senin adın neydi unuttum ben
-.........
-neydi oğlum?
-sıpıdermanım ben.
-oğlum senin adın sıpıderman değil ki diyorum
-hayır ben artık sıpıderman oldum..benim adım sıpıdermaaaaaan diye bağırıyo.
ya bizimkide örümcek adam hastası.

benimde iki yasinda bir yegenim var bu yaz tatilde ilk kez gordum yakisiklimi.pek seker.benim oglanda 5 yasinda almanyada babacigimyerine papi kelimesi kullaniliyor oda bababsina surekli papi diye sesleniyor.tabi yegenim bunu duymus yarim dille babi bobi filan birseyler soyluyor ilk basta anlamadik.sonra esime seslendigini anladik meger adini babi sanmis artik msn de onu gorunce babi deyip bir seviniyorki .(ilk duydugumda allah allah bu cocuk amma saf benim adamida babasimi sandi diye dusunmustum.megerse ufaklik caktirmadan almanca konusuyormus)

:1rolleyes::1rolleyes: allah bağışlasın:asigim:

:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…