- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.468
- 78
Bide ben burda çoban çökerten diye bi ot duydum onu aldım ama cesaret edemedim içime ye eşime çakşır kökü de var evde çok faydasını görenler olmuş bide benim eşim pimpirikli ilaç hormon değerlerini düzeltti geri bozulur felan başka şeylerden direk bana bulurEsin ne kullandı
Canım biz bi antropoloji uzmanına gitmiştik prof tu aynı zamanda baya yaşlı bi doktor elle muayene etti ultrason felan çekmedi varikosel yok dedi sonra eşim çok kilo aldı evlendiğimizden beri göğüslerin yağlanmış hormon ver dedi hormonelmiş spermlerin de ki bozukluk o ilacı verdi benim eşimde ilk yıl tahlil verdiğimizde 46 milyondu sayı kilo sigara stres 27 milyona düşmüştü şekil bozukluğu vardı özellik le baş boyun anomalisi dikkat çekiyor yazıyor du raporda ileri hızlı 0 morfoloji de %2 çıktı canımHiç duymadım onu sizin sayı hız hangisinde problem var
Ben kacgunfur proxed araştırıyorum bayaa fayda gören olmuş inşallah bizde de fayda eder benim yaş 36 acelem var
Caksiri bende aldım ama burada zarar görenler olmuş kullanmadık 3 sise çöpe attım fayda görürsek birbirimize yardımcı olalım ben polikistik hastasiyim çörekotu kürü ile testlerde yumurtlamayı görüyorum bu ay yine deneyeceğim birde arisutu polen karışımı aldım ekstra içine hurma poleni koydumBide ben burda çoban çökerten diye bi ot duydum onu aldım ama cesaret edemedim içime ye eşime çakşır kökü de var evde çok faydasını görenler olmuş bide benim eşim pimpirikli ilaç hormon değerlerini düzeltti geri bozulur felan başka şeylerden direk bana bulur
Çok üzüldüm kuzum benim inşallah olur dualarıma senide eklerim inşallah Rabbim daha fazla bekletmesin aynı problemlerimiz aslında bende de pko var bazen düşünüyorum maşallah diyorum kendi kendime yok yok sorun açısından ama pko o kadar problem değil kuzum esas problem bence bu tüplerimiz bide eşlerimiizin değerleri artı bide stres işte bende ilk evlendiğimizde hemen oluverir zannediyordum ama işte nasipten öte yol yok bende çok şey denedim canım c life macunu aldım en son ama artık bişeyler yiyip içmekten böbreklerim ağrıyor bu ay değerlerime tekrar baktıracam o yüzden tüpünde sıvı birikmesi varmı kuzum seninde benimkinde sıvı birikmesi var sosis görünümlü ama iki doktora gittim özel hastane ikisi de olur dediler geçen ay yumurta çatlatma tedavisi gördüm pko olunca o çok iyi oluyor sen neler yaptırdın canım tüpü aldırmayı düşünüyorum bi yandan da aldırınca hemen hamile kalanlar olmuş geride aldırma diyenler de var hacamat la felan açılıyormuş galiba onları felan hiç denedin mi canımCaksiri bende aldım ama burada zarar görenler olmuş kullanmadık 3 sise çöpe attım fayda görürsek birbirimize yardımcı olalım ben polikistik hastasiyim çörekotu kürü ile testlerde yumurtlamayı görüyorum bu ay yine deneyeceğim birde arisutu polen karışımı aldım ekstra içine hurma poleni koydum
Yemediğimiz şey kalmadı bazıları burada soruyor ya tek gecede hamile kalma şanslarını imreniyorum onlara ben 12 senedir hiç korunmadim tek birkez bile olmadi
Bide canım enfeksiyon oluyor mu sendede ağrı felan benim yanmam oluyor 4 aydır felan oda pkodan da olurmuş kilo almamamız gerekiyor bizim napacam bilmiyorum bende sen daha çok beklemişsin 2 yıldır çektiğimi bi ben bi Allah bilir Rabbim yardımcın olsun inşallah bişeyler vesile olur canım benimCaksiri bende aldım ama burada zarar görenler olmuş kullanmadık 3 sise çöpe attım fayda görürsek birbirimize yardımcı olalım ben polikistik hastasiyim çörekotu kürü ile testlerde yumurtlamayı görüyorum bu ay yine deneyeceğim birde arisutu polen karışımı aldım ekstra içine hurma poleni koydum
Yemediğimiz şey kalmadı bazıları burada soruyor ya tek gecede hamile kalma şanslarını imreniyorum onlara ben 12 senedir hiç korunmadim tek birkez bile olmadi
Burda biri bana hacamatla sülük yaptır dedi eşim göndermedi açılmış o arkadaşın ki hacamatla bi izin verse bi saniye durmayacamHiç duymadım onu sizin sayı hız hangisinde problem var
Ben kacgunfur proxed araştırıyorum bayaa fayda gören olmuş inşallah bizde de fayda eder benim yaş 36 acelem var
Tüp aldırınca hamile kalınır mi hiç duymadım hacamat denemedim bu arada benim 13 sene önce tüp bebek yonteminden ikizlerim var ama sonra seneler geçince özellikle son iki senedir çok arzuladım tekrar anne olmayı 1 sene önce yeniden tüp bebek yaptırdım tutmadı 3 ay femera kullandım olmadı şimdi doğal yöntemlerle ilerliyorum ve tek duam Rabbim cümle isteyene hiç olmayana içinde de bana insallahÇok üzüldüm kuzum benim inşallah olur dualarıma senide eklerim inşallah Rabbim daha fazla bekletmesin aynı problemlerimiz aslında bende de pko var bazen düşünüyorum maşallah diyorum kendi kendime yok yok sorun açısından ama pko o kadar problem değil kuzum esas problem bence bu tüplerimiz bide eşlerimiizin değerleri artı bide stres işte bende ilk evlendiğimizde hemen oluverir zannediyordum ama işte nasipten öte yol yok bende çok şey denedim canım c life macunu aldım en son ama artık bişeyler yiyip içmekten böbreklerim ağrıyor bu ay değerlerime tekrar baktıracam o yüzden tüpünde sıvı birikmesi varmı kuzum seninde benimkinde sıvı birikmesi var sosis görünümlü ama iki doktora gittim özel hastane ikisi de olur dediler geçen ay yumurta çatlatma tedavisi gördüm pko olunca o çok iyi oluyor sen neler yaptırdın canım tüpü aldırmayı düşünüyorum bi yandan da aldırınca hemen hamile kalanlar olmuş geride aldırma diyenler de var hacamat la felan açılıyormuş galiba onları felan hiç denedin mi canım
Sülûk tedavisinin fayda görevini duydum inşallah Rabbim çok bekletmesinBurda biri bana hacamatla sülük yaptır dedi eşim göndermedi açılmış o arkadaşın ki hacamatla bi izin verse bi saniye durmayacam
Aaa çocukların varmı çok sevindim ayy valla çok sevindim tüpün tıkalı olmasına rağmen olmuş burda olmaz diyorlar canım bana hep öyle dediler aldırmak gerekiyor felan dediler inşallah benimde olur vala çok yeriniyorum artık bide bu arada benim biri 38 biri 43 yaşında bi tanıdığımın bu çatlatma tedavisi ile hamile kaldılar 5 ay değilmi onun süresi canım doktorun mu kesti tedaviyi sen kendinmi ara verdinTüp aldırınca hamile kalınır mi hiç duymadım hacamat denemedim bu arada benim 13 sene önce tüp bebek yonteminden ikizlerim var ama sonra seneler geçince özellikle son iki senedir çok arzuladım tekrar anne olmayı 1 sene önce yeniden tüp bebek yaptırdım tutmadı 3 ay femera kullandım olmadı şimdi doğal yöntemlerle ilerliyorum ve tek duam Rabbim cümle isteyene hiç olmayana içinde de bana insallah
İşte bi izin verse eşim hemen yaptıracamSülûk tedavisinin fayda görevini duydum inşallah Rabbim çok bekletmesin
Ben yoruldum canım biliyorsun ilişki günleri vs vs cinsellik bile görev oldu evde o sebebten birde doktor aşılama öneriyor çok kararsız kaldım belki birkaç ay böyle gitsin aşılama denerimAaa çocukların varmı çok sevindim ayy valla çok sevindim tüpün tıkalı olmasına rağmen olmuş burda olmaz diyorlar canım bana hep öyle dediler aldırmak gerekiyor felan dediler inşallah benimde olur vala çok yeriniyorum artık bide bu arada benim biri 38 biri 43 yaşında bi tanıdığımın bu çatlatma tedavisi ile hamile kaldılar 5 ay değilmi onun süresi canım doktorun mu kesti tedaviyi sen kendinmi ara verdin
Canım tüpünde sıvı birikmesi varmıydı yoksa sadece tıkalımı dediler bide rahim filmini kaç kere çekildin tekrar edildimi çok soru soruyorum hakkını helal et canımSülûk tedavisinin fayda görevini duydum inşallah Rabbim çok bekletmesin
Tüp bebek denedin muİşte bi izin verse eşim hemen yaptıracam
Birkez çekildim açılmadı sıvı falan demedi kapalı dedi sağ tüp kapalı ilişki sonrası sol tarafa yatıyorum bekliyoruz umutlaCanım tüpünde sıvı birikmesi varmıydı yoksa sadece tıkalımı dediler bide rahim filmini kaç kere çekildin tekrar edildimi çok soru soruyorum hakkını helal et canım
Seni çok iyi anlıyorum canım hele o çatlatma tedavisi olunca tüm görev gibi oluyor ama bak Rabbim evlatlar vermiş inşallah tekrardan olur canını sıkma yaşında o kadar büyük değil 3ö çocuk için onada takılma engel olunmuyor tabi canım benim ben yaşamadım daha o duyguyu ama kadınlarda hep var annelik duygusu doğursun doğurmasın bende şuan o kadar arzuluyorum ki hamile kalsam inanamam o dereceye geldim aşılayıda yaptır istersen oda çok etkili bi yöntem çünkiBen yoruldum canım biliyorsun ilişki günleri vs vs cinsellik bile görev oldu evde o sebebten birde doktor aşılama öneriyor çok kararsız kaldım belki birkaç ay böyle gitsin aşılama denerim
2 -3 senedir her adet günü büyük umutsuzluk oluyor evet çocuğum var ama insan yine istiyor buna engel olamıyorum
Ne çok konusasim varmış yordum seni inşallah en yakın zamanda olur hiç vazgeçme her yöntemi dene evet yıpratıyor ama sonucunun iyi olacağını hiç aklından çıkarmaSeni çok iyi anlıyorum canım hele o çatlatma tedavisi olunca tüm görev gibi oluyor ama bak Rabbim evlatlar vermiş inşallah tekrardan olur canını sıkma yaşında o kadar büyük değil 3ö çocuk için onada takılma engel olunmuyor tabi canım benim ben yaşamadım daha o duyguyu ama kadınlarda hep var annelik duygusu doğursun doğurmasın bende şuan o kadar arzuluyorum ki hamile kalsam inanamam o dereceye geldim aşılayıda yaptır istersen oda çok etkili bi yöntem çünki
Yok canım daha 2 yıl oldu işte ilk yıl zaten doktorlar yaşın küçük daha bir yıl olmamış diyip tedavi başlamadılar 1 yıl 5 ay sonra ocakda rahim filmi çekildim geçen ayda ilk defa çatlatma tedavisi gördüm doktorum 6 aylık bi tedavi süresi var heran olabilir o sürede de dedi en tüp bebeği en son çağre olarak söylediTüp bebek denedin mu
Yok kuzum ne yorması estağfurullah sen yaz bana iyi geliyor hele bide aynı şeyleri yaşayınca insan anlıyor birbirini aynen kuzum doktorum heran olabilir dediğinden beri içimde hep bi umut var bide canım kaç tane yumurtan oluşuyor du çatlatma tedavisi görürken benim Birtane oluşmuştu bi kaç tane olsa şans artıyormuş galiba pkodan bir taneyi anca geliştirdi vücudum 19 mmNe çok konusasim varmış yordum seni inşallah en yakın zamanda olur hiç vazgeçme her yöntemi dene evet yıpratıyor ama sonucunun iyi olacağını hiç aklından çıkarma
kistim vardı belkide erittiMerhaba bende Clife ile hamile kaldım ama kanama yapmadı kistim yoktu hatta yumurtalarım geç büyüdüğü için geç döllenme ile hamile kaldım bi doktora görünün isterseniz
Inşallah olur burada insan çok şey öğreniyor iyi araştır acele etme sen yeniymişsin olur insallahYok canım daha 2 yıl oldu işte ilk yıl zaten doktorlar yaşın küçük daha bir yıl olmamış diyip tedavi başlamadılar 1 yıl 5 ay sonra ocakda rahim filmi çekildim geçen ayda ilk defa çatlatma tedavisi gördüm doktorum 6 aylık bi tedavi süresi var heran olabilir o sürede de dedi en tüp bebeği en son çağre olarak söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?