- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 40
1 tane istenilen seviyede oluşuyordu 2 de arkadan gelen oluyordu ama tabi onlar büyüyüp kendi catliyirmuydu bilmem ya galiba spermin hızı çok etkili bizde hız 0Yok kuzum ne yorması estağfurullah sen yaz bana iyi geliyor hele bide aynı şeyleri yaşayınca insan anlıyor birbirini aynen kuzum doktorum heran olabilir dediğinden beri içimde hep bi umut var bide canım kaç tane yumurtan oluşuyor du çatlatma tedavisi görürken benim Birtane oluşmuştu bi kaç tane olsa şans artıyormuş galiba pkodan bir taneyi anca geliştirdi vücudum 19 mm
İnşâAllâh canımInşallah olur burada insan çok şey öğreniyor iyi araştır acele etme sen yeniymişsin olur insallah
Aynen canım özellikle ileri hızlı hareketli olan çok önemli bence yerinde hareketli %40 dı ama işte diğeri 0 önemli olanda o inşallah tedaviler işe yarar1 tane istenilen seviyede oluşuyordu 2 de arkadan gelen oluyordu ama tabi onlar büyüyüp kendi catliyirmuydu bilmem ya galiba spermin hızı çok etkili bizde hız 0
Prefert diye bir urun var eğer çatlama iğnesine devam edeceksen bir araştır derim ovulasyon testi aldım prefert ile 3 ay deneyeceğimAynen canım özellikle ileri hızlı hareketli olan çok önemli bence yerinde hareketli %40 dı ama işte diğeri 0 önemli olanda o inşallah tedaviler işe yarar
Olabilir yinede whatsaptan Clife a sorarsan yardımcı olurlarkistim vardı belkide eritti
onlarda öyle dediOlabilir yinede whatsaptan Clife a sorarsan yardımcı olurlar
Günde bir kez mi içtiniz kullanımı nasıl acaba hayırlı olsun darısı bizlere inşallahMerhaba bende Clife ile hamile kaldım ama kanama yapmadı kistim yoktu hatta yumurtalarım geç büyüdüğü için geç döllenme ile hamile kaldım bi doktora görünün isterseniz
Tamam canım teşekkür ederim bi bakıyım olamazsa onadaPrefert diye bir urun var eğer çatlama iğnesine devam edeceksen bir araştır derim ovulasyon testi aldım prefert ile 3 ay deneyeceğim
Tesekkur ederim Sabah akşam ac karnına yedim. Clife whatsaptan kullanimi anlatıyorlar yinede sorarsınGünde bir kez mi içtiniz kullanımı nasıl acaba hayırlı olsun darısı bizlere inşallah
Kuzum netten baktımda jelmiş bu sen kullanıyomusun şuan ayy çok sağol inşallah alırım faydası olur biraz pahalı ama olsunPrefert diye bir urun var eğer çatlama iğnesine devam edeceksen bir araştır derim ovulasyon testi aldım prefert ile 3 ay deneyeceğim
Ben birkez kullandım ama dediğim gibi sen çatlama iğnesi kullandığın için şansın yüksek benim yumurtlama oluyormu catliyormu haberim yokKuzum netten baktımda jelmiş bu sen kullanıyomusun şuan ayy çok sağol inşallah alırım faydası olur biraz pahalı ama olsun
Tamam canım benim Allah razı olsun Türkiye üretimi de varmış aynı içerik belki ondan alırım yavaş spermleri felan hızlandırıyormuş galiba demi ayy inşallah bu sefer bu vesile olur benim bide kuruluk problemimde oluyordu onada iyi gelirBen birkez kullandım ama dediğim gibi sen çatlama iğnesi kullandığın için şansın yüksek benim yumurtlama oluyormu catliyormu haberim yokama böyle denemeye devam edeceğim içinde 8 kullanım var her ay tam doktorun dediği ve ertesi günü jel ile degerlendir yani ayda 2 kez veya 3 kez kullansan 3 ay yeterli kullanımı zor değil
Ben prefert aldım henüz birkez kullandım inşallah vesile olsun güzel haberlerini burdan verirsinTamam canım benim Allah razı olsun Türkiye üretimi de varmış aynı içerik belki ondan alırım yavaş spermleri felan hızlandırıyormuş galiba demi ayy inşallah bu sefer bu vesile olur benim bide kuruluk problemimde oluyordu onada iyi gelir
İnşâAllâh canımmBen prefert aldım henüz birkez kullandım inşallah vesile olsun güzel haberlerini burdan verirsin
Bende aldım bir iki yedim bıraktım şimdi dün yine başladım yemeye hayırlısı inşallah işe yarar bendedeTesekkur ederim Sabah akşam ac karnına yedim. Clife whatsaptan kullanimi anlatıyorlar yinede sorarsın
Inşallah. Önemli olan düzenli kullanmak ben 4 ay kullanırım diye yola çıkmıştım çok şükür 2. Ayda nasip olduBende aldım bir iki yedim bıraktım şimdi dün yine başladım yemeye hayırlısı inşallah işe yarar bendede
Ben düzenli yiyemiyoruz sabah yesem akşam kalıyor akşam yesem sabah kalıyorInşallah. Önemli olan düzenli kullanmak ben 4 ay kullanırım diye yola çıkmıştım çok şükür 2. Ayda nasip oldu
Ben kaşıktaolani kullandım gittiğim her yere de çantamda götürdüm millet görüp sormasın diye 2 dk gizli gizli yediğim bile oldu.. düzenlikullanım şartBen düzenli yiyemiyoruz sabah yesem akşam kalıyor akşam yesem sabah kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?