Gebeliğe Hazırlık c life kullanalar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 tane istenilen seviyede oluşuyordu 2 de arkadan gelen oluyordu ama tabi onlar büyüyüp kendi catliyirmuydu bilmem ya galiba spermin hızı çok etkili bizde hız 0

1 tane istenilen seviyede oluşuyordu 2 de arkadan gelen oluyordu ama tabi onlar büyüyüp kendi catliyirmuydu bilmem ya galiba spermin hızı çok etkili bizde hız 0
Aynen canım özellikle ileri hızlı hareketli olan çok önemli bence yerinde hareketli %40 dı ama işte diğeri 0 önemli olanda o inşallah tedaviler işe yarar

Aynen canım özellikle ileri hızlı hareketli olan çok önemli bence yerinde hareketli %40 dı ama işte diğeri 0 önemli olanda o inşallah tedaviler işe yarar
Prefert diye bir urun var eğer çatlama iğnesine devam edeceksen bir araştır derim ovulasyon testi aldım prefert ile 3 ay deneyeceğim

Merhaba bende Clife ile hamile kaldım ama kanama yapmadı kistim yoktu hatta yumurtalarım geç büyüdüğü için geç döllenme ile hamile kaldım bi doktora görünün isterseniz
Günde bir kez mi içtiniz kullanımı nasıl acaba hayırlı olsun darısı bizlere inşallah

Prefert diye bir urun var eğer çatlama iğnesine devam edeceksen bir araştır derim ovulasyon testi aldım prefert ile 3 ay deneyeceğim
Kuzum netten baktımda jelmiş bu sen kullanıyomusun şuan ayy çok sağol inşallah alırım faydası olur biraz pahalı ama olsun

Kuzum netten baktımda jelmiş bu sen kullanıyomusun şuan ayy çok sağol inşallah alırım faydası olur biraz pahalı ama olsun
Ben birkez kullandım ama dediğim gibi sen çatlama iğnesi kullandığın için şansın yüksek benim yumurtlama oluyormu catliyormu haberim yok ama böyle denemeye devam edeceğim içinde 8 kullanım var her ay tam doktorun dediği ve ertesi günü jel ile degerlendir yani ayda 2 kez veya 3 kez kullansan 3 ay yeterli kullanımı zor değil

Tamam canım benim Allah razı olsun Türkiye üretimi de varmış aynı içerik belki ondan alırım yavaş spermleri felan hızlandırıyormuş galiba demi ayy inşallah bu sefer bu vesile olur benim bide kuruluk problemimde oluyordu onada iyi gelir

Ben prefert aldım henüz birkez kullandım inşallah vesile olsun güzel haberlerini burdan verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…