- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 23
- 35
- Konu Sahibi Elosgoktug
-
Rahim filmi çektirmediysen sen de çektirebilirsin tabi önce eşinin spermiyogram testi yaptırması daha kolay olur. Belki sorun ondadır.3ay önce hormonlarıma baktırdım normal çıktı ama adet döngüm uzun ve düzsiz belki macun işe yarar diye düşündüm
En güzelini yapmışsın canım. Bundan sonra herşey daha güzel olurAnladım canım Rabbim gönlüne göre versin. Ben de hep gittiğimde hormonlarım normaldi. Yumurtaların kaliteli diyordu doktor. Buna rağmen olmayınca kendim araştırdım rahim filmi bebek olmasını kolaylaştırıyor diye duydum. Çektirdim. Polip çıktı. Bebeğe kesinlikle engel dedi doktorum. Aldırmazsan çocuk olmaz. Zor bir ihtimal hadi oldu diyelim düşük olur dedi.
Eşim daha yaptırmadı. Benim adetler düzensiz olunca sorun bende gibi gözüküyor ama o da yaptırcak..Rahim filmi çektirmediysen sen de çektirebilirsin tabi önce eşinin spermiyogram testi yaptırması daha kolay olur. Belki sorun ondadır.
Canım tekrar denemeye başladın mıRahim filmi çektirmediysen sen de çektirebilirsin tabi önce eşinin spermiyogram testi yaptırması daha kolay olur. Belki sorun ondadır.
İnşaAllah hepimiz için en iyisi olsun canım. Ben daha dün ameliyat oldum. Başlamam 1 hafta yasak :)En
En güzelini yapmışsın canım. Bundan sonra herşey daha güzel olurBende tekrar gidicem daha iyi bir doktora rahim filminide istiyorum
geçmiş olsun tekrar :)İnşaAllah hepimiz için en iyisi olsun canım. Ben daha dün ameliyat oldum. Başlamam 1 hafta yasak :)
Teşekkür ederim canım :) sen de gelişmelerden haberdar et lütfen İnşaAllah güzel haberlerini alırımgeçmiş olsun tekrar :)
gecmis olsun ultrasonda daha önce görünmedi mi polipAnladım canım Rabbim gönlüne göre versin. Ben de hep gittiğimde hormonlarım normaldi. Yumurtaların kaliteli diyordu doktor. Buna rağmen olmayınca kendim araştırdım rahim filmi bebek olmasını kolaylaştırıyor diye duydum. Çektirdim. Polip çıktı. Bebeğe kesinlikle engel dedi doktorum. Aldırmazsan çocuk olmaz. Zor bir ihtimal hadi oldu diyelim düşük olur dedi.
Görünmedi canımgecmis olsun ultrasonda daha önce görünmedi mi polip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?