Nedem kullanmdnz acabaHerkese merhaba Kızlar geçen ay c-life macun aldım üzerinden 4 kaşık anca kullandım niyetim kimseyi yermek değil yanlış anlaşılmasın niyetim aynı yollardan geçtim birine destek olabilmek o macunu birine hediye etmek istiyorum kullanmak isteyen var ise benimle iletilime geçerse çok sevinirim
“Tekrar belirtiliyorum niyetim kimseyi ezmek, küçümsemek değil sadece yardım etmek istiyorum “
EvetFaydasını gördünüz mü
Ben denedim sadece bebek istiyorduk yumurtlama dönemimde ben belirti hissetmezdim mesela ama kullandığım zaman hissettimBendede pko var almak istiyorum bu ürünü siz ne için kullandınız
Hamile kaldinizmi kac gun kullandinizHerkese merhaba Kızlar geçen ay c-life macun aldım üzerinden 4 kaşık anca kullandım niyetim kimseyi yermek değil yanlış anlaşılmasın niyetim aynı yollardan geçtim birine destek olabilmek o macunu birine hediye etmek istiyorum kullanmak isteyen var ise benimle iletilime geçerse çok sevinirim
“Tekrar belirtiliyorum niyetim kimseyi ezmek, küçümsemek değil sadece yardım etmek istiyorum “
Bende kullandim bu ay insallah testlerim pozitif cikar ve saglikla kucagimoza aliriz
İnşallah canımmBende kullandim bu ay insallah testlerim pozitif cikar ve saglikla kucagimoza aliriz
Kac zamndir bekliyordun canim senin mesaji gorunce ayri umut sardi icimo Rabbim kucagina almayo nasip etsin insallah yenimo daha bebekİnşallah canımm
Fayda gördünüz mü acaba birde nerden aldınız bu macunu bende kullanmak istiyorumHerkese merhaba Kızlar geçen ay c-life macun aldım üzerinden 4 kaşık anca kullandım niyetim kimseyi yermek değil yanlış anlaşılmasın niyetim aynı yollardan geçtim birine destek olabilmek o macunu birine hediye etmek istiyorum kullanmak isteyen var ise benimle iletilime geçerse çok sevinirim
Bilmiyorum faydasını gördüm mü ben düzenli kullanmadım 4 gün anca kullandım bıraktımFayda gördünüz mü acaba birde nerden aldınız bu macunu bende kullanmak istiyorum
Bana verirmisin canim clife macunuHerkese merhaba Kızlar geçen ay c-life macun aldım üzerinden 4 kaşık anca kullandım niyetim kimseyi yermek değil yanlış anlaşılmasın niyetim aynı yollardan geçtim birine destek olabilmek o macunu birine hediye etmek istiyorum kullanmak isteyen var ise benimle iletilime geçerse çok sevinirim
TabikiBana verirmisin canim clife macunu
Ayy tesekkur edrmm allah razi olsun bnde hep almak istedim ama maddi durumum olmadigi icin alamamistim bu cok iyi ins bu ay hamile kalirim bna ugurlu gelirTabiki
İnşalaaah adres vs gerekiyor amaAyy tesekkur edrmm allah razi olsun bnde hep almak istedim ama maddi durumum olmadigi icin alamamistim bu cok iyi ins bu ay hamile kalirim bna ugurlu gelir
Tamaam vereyim canim sana ozelden mesaj atayim mi adresi sanaİnşalaaah adres vs gerekiyor ama
At canımTamaam vereyim canim sana ozelden mesaj atayim mi adresi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?