• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller c vitamin iğnesi cilt lekesi ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

CADUUmeduusa

zalım gardiyan
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
118
31
98
arkadaşlar daha önce burdan aldıgım bilgi dogrultusunda sac rengımı acmak için c vitamın iğnesi kullanmıstım ve faydası da olmustu diyorum kı bu iğne cilt lekelerine sürülse faydası olur mu direkt yüze sürmek zarar verir mi kı ? bilgisi olan yazarsa cok sevınırım ne denesem fayda gormedım deli olcam doğum lekesi gbi fondöten süremkten heba oldum

the body shop da var c vitamini etkis oluyor ancak prp yaptirdim gecti bende sukur butun herseyi denedim bisuru para harcadim ancak lazer faydasi oldu gecmeyen yerlere de kan verdim annem hemsire santifuruj etti sonra lekeli alanlara enjekte etti mucize gibi hic bu kadar kolay olacagini dusunmemistim :) ve maliyetsiz oldu bana

the body shop da var c vitamini etkis oluyor ancak prp yaptirdim gecti bende sukur butun herseyi denedim bisuru para harcadim ancak lazer faydasi oldu gecmeyen yerlere de kan verdim annem hemsire santifuruj etti sonra lekeli alanlara enjekte etti mucize gibi hic bu kadar kolay olacagini dusunmemistim :) ve maliyetsiz oldu bana
lazer mi prp mi? ben tam anlamadim, bnde de biraz lekeler var da, bnde bir yontem ariyorum. prp kendi kaninizi islemden gecirip lekeli yerlere enjekte ile oluyor di mi? lazer de farkli bir uygulama ama sanirim ?

Back
X