C Vitamini Yağ Yakımını Kolaylaştırıyor

canım bende son 10 kiloyu sporla destekleyerek vermeyi düşünüyorum belki bende alabilirim l-carnitin..cvitaminini doktorum 5 silme çay kaşığı olarak önermişti günlük içtiğin suya kat demişti,ama hep ekşi su içmek sıktı,şimdi 1 bardak suya bir çay kağığı koyup içiyorum sabah öğle akşam yani toplam 3 çay kaşığı oluyor,aman fazlasıda iyi gelmez:)))sporla birlikte birazda diyet yapıp dikkat edersen farkına inanamazsın canım deneyimlerini yazarsan sevinirim :)))

geniş omuzlu olmak çok güzel bence yerinizde olmak isteyen çok kadın var emin olun

ahhh bende hep çıtı pıtı omuzlu minicik ayaklı olmak istemişimdir:)))allahtan boyum 1,65 biraz daha uzun olsam heyula gibi birşey olurdum hahahaha:)))

canim teskeür ederim,diyet yapuyorum zaten sporda haftada 3 gün gidiyorum,paltesede basliycam..ozaman simdi ben hergün senin gibi yapayim c vitamini l-carnitinede spora gitmeden 30 dk önce alayim..

noniscim ben denedim ama yapamadım yaa.meğer meyve bile tatlı ihtiylacımı alımşı.o bile olmayınca çok zorlandım..bari aralarda birer meyve yesem olmamıki.sabah peyner yumurta.
öglen et akşamda et.ama aralarda meyve yesem.valla ellirim ayaklarım titredi dayanamadım yedim bende.off ne salırlıymışsınız nasıl yapıyorsunuz bu diyeti..valla tebriklerr..

helenciğim sen bu diyeti yap,aralarda da meyvanı ye dayanamıyorsan bünyeni zorlamaya gerek yok canım.doktoruma göre meyvadaki şeker bile yağ yakmamızı ağırlaştırıyor o yüzden yemiyoruz,ideal kiloya yaklaştıkça tabikide yemeye başlayacağım o yüzden çok azimliyim:)))

bende zayıflamak istiyorum bu bahsettin askorbik asit(c vitamini, desteği ,sadce göbek bölgesindemi etkili, kullanıldığında vücudunun heryerinden zayıflatıyormu..

Merhabalar, bende zayıflamak istiyorum.doktorunuzun telefonunu ogrenebilirmiyim.su ana kadar kaç kilo verdiniz acaba.ve ne kadar sürede.sizden cevap bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…