Ca 125 degeri 750 yakin olanlar

Sedmesss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
58
14
88
33
Ca 125 degerimm 750 cikiyorr sizinde kani yuksek cikan varmii acil cwap werrmsnzz

Merhabalar benim de bu test yapıldı ameliyat öncesi. Doktorunuz yapılma sebebini söylemedi mi

Kistm patldi hastnde yatiyormm kanamam durdu ama degerlerm dusmuyorr siz ne icin ameliyt oldnz

Ca 125 degerimm 750 cikiyorr sizinde kani yuksek cikan varmii acil cwap werrmsnzz
yumurtalıklarla ılgılı sorunda yuksek cıkıyo kıstte falan. bı arastırırlar. ınternetten arastırıp kafa bulandırma. kontrol amaclı yapıyolar kanser antijen testi o. yuzde 80 polıkıstık overlılarda bıle yusek cıkablıyo da kac cıkıyo max bılemem . hastanedeysen doktoruna sormak daha ıyı degıl mı canım

Ben miyom ve kist ameliyatı oldum ama doktorum kistlerde miyomlarda değeri yüksek çıkar demişti. Çok geçmiş olsun ameliyat olucakmisiniz peki bı açıklama yaptılar mı

Bende dün verdim 46 çıktı bu testn ne olduğunu anlamya çalıştım dünden beri nette araştırınca korktum
Doktor bugün biraz yüksek takip edilmeli dedi
Ciddi bi şey mi dedim küçük kistlerden dolayı yüksek çıkmış olabilir takip edilsin dedi

Dün vajinal ultrason da birkaç folikül gibi.bişey görmüştü doktorum ondan mı yüksek çıktı acaba bide reglime bit gün var

Ca 125 yuksek oldgu icn tümör olabilirms dedilerr kistler icin ameliyat yapicklrms bgn bi doktra dha gorncm o kesn karari werck amelyt olmk istemiyorm yumurtlrm gidebilrms :(( Allhmm herkse yardm etsn sinirlrm alt ust olduu

Ca 125 yuksek oldgu icn tümör olabilirms dedilerr kistler icin ameliyat yapicklrms bgn bi doktra dha gorncm o kesn karari werck amelyt olmk istemiyorm yumurtlrm gidebilrms :KK43:( Allhmm herkse yardm etsn sinirlrm alt ust olduu

Canım benimm sakin ol inşaAllah normal değere düşer
Bence eğer riskli bi durum yoksa hemen ameliyat olma
Hiç soğan suyu falan yaptın mı

Kistlerin alinmasa da çocuk sahibi olmayabilirsin ama güzel düşün tıp çok ilerledi evet kist ameliyatında yumurtalarının bazılarını kaybediyosun ama olmasan da çocuk sahibi olma ihtimali düşük. Umarım herşey gönlünce olur 🤲🤲🤲

15 gn felan icmstm bnde hmen amelyt olmk istemiyorm ama bi supheleri war onkoloji doktoru bni goruckms :(( dua edn bna ne olrr ck zor durumdymm

Bir kac kez icmistm amlyt olmk zornda gbi gorunuyor suan emar sonucnu bklliyorzz degrlrm hla ck yuksek :KK43: intrnette bkiyorm 120 lere cikan kafayi yemis bnmki 750 npym bilemdm yinede aklma kotu birsy getirmmye calisiyorm szlrde bna dua edin:(

15 gn felan icmstm bnde hmen amelyt olmk istemiyorm ama bi supheleri war onkoloji doktoru bni goruckms :KK43:( dua edn bna ne olrr ck zor durumdymm

Herşeyden önce sağlığınız geliyor gerisini Allah hayırlısıyla bir yola koyar inşallah. Önce iyi olmaya odaklanın . İnşallah güzel haberler alırsınız.

Back
X