- Emoji Skoru
- 10
- Puanlar
- 288
- Konu Sahibi gulguzeliss
-
evet durumumu anlattığımda kist yüzünden yüksek çıkacağını söylüyorChatGPT sordunuz mu
kistten dolayı canım benimde çok yüksek çıkıyor 8,5 cm benımdeKasıklarımda ağrı şikayetiyle kadın doğuma gittim. muayenede sağ yumurtalıkta 8cm kist göründü. 3 ay doğum kontrol hapı kullanıp kontrole gelmemi istedi küçüldümü diye bakmak için. Sonra çıkarken de bi kan ver dedi, bende verdim.. Hiç haftaya gel sonuca bakalım falan demedi. 1 hafta oldu baktım ki sonuç çıkmış ve CA125 ile CA19 değerlerim bayağa yüksek görünüyor. Araştırdım ki iyiye işaret değil. Bugün aynı doktora danışmak için gittim randevu yok diye bakmadı sonuca. Başka hastaneden başka bir doktora randevu aldım en erken 1 hafta sonraya. Aklımı kemirip duruyor yani bu değerlerin yüksek çıkması kist yüzünden olabilir mi acaba çok tedirgin oldum gerçekten başına gelen varmı
inşallah öyledirMist yükseltir endişelenmeyin benim de hep yüksek çıkıyo kistim var
Özellikle çikolata kisti yükseltiyor
İnşallah öyledir size nasıl bir tedavi önerdiler alınması gerek dediler mikistten dolayı canım benimde çok yüksek çıkıyor 8,5 cm benımde
size nasıl bir tedavi uygulanıyorMist yükseltir endişelenmeyin benim de hep yüksek çıkıyo kistim var
Özellikle çikolata kisti yükseltiyor
İlaç tedavisi önce 1 yıl visanne kullandım sonra 1 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorumsize nasıl bir tedavi uygulanıyor
gebe kal dediler tüp bebeğe başlıyorum amh düşürüyor ameliyatta çözüm değil vücut tekrar üretiyor kistiİnşallah öyledir size nasıl bir tedavi önerdiler alınması gerek dediler mi
Geçmiş olsunİlaç tedavisi önce 1 yıl visanne kullandım sonra 1 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum
İnşallah öyledirKist yüzünden çıkmıştır.. bende myom vardı benimde yüksek çıkmıştı doktor böyle dedi vücutta bişey olunca çıkıyor
Allah şifa versin inşallahgebe kal dediler tüp bebeğe başlıyorum amh düşürüyor ameliyatta çözüm değil vücut tekrar üretiyor kisti
amin canım benım kim nerde şifa bekleyen varsa hepimize nasip etsın inşallahAllah şifa versin inşallah
Merhaba sakın sıkılma bende aynı durumu yakın zamanda yaşadım çikolata kisti oldugu ve ondan kaynaklı ca125 yüksek cıktığını öğrendim rabbim tez vakitte şifa versin inşallah yakın zamanda alınacak benimde umarım tekrarlamaz
İkisi de birbiri ile bağlantılı yumurtalık ile alakalısağolun allah şifa versin inşallah. ca 19 değerinde de yükselme oldu mu sizin