CA 125 yüksek çıkması

3 hafta sonra kadın doğuma tekrar kontrole gittim kist 2 cm küçülmüş, ca125 gerilemiş. kist takip edilecek şimdilik ama ca19 biraz daha yüksekmiş çıktı şimdi de genel cerraha yönlendirildim bu yüzden

Merhaba son durumunuz nedir ? Benim hiçbir şikayetim yokken yaptırdığım testte ca 125 53 çıktı . 1 hafta sonra doktor randevum endişeliyim

Merhaba buraya bunları yazdıktan sonra 1 ay hastanelere git gel yaptım benim ca19 da yüksekti. çok korkuttular beni kolonoskopi falan yaparız dediler aklım çıktı 1 ay kanserim diye ağladım.. Ama 1 ayın sonunda kontrole gittiğimde tüm değerlerim normal çıktı ve kistim de 8 cm den 4 e düşmüştü.Doğum kontrol hapı kullandım bu süreçte, hala da kullanıyorum. Takip edeceğiz daha da küçülür muhtemelen dediler. Çok şükür rahatladım sizde endişe etmeyin kist by değerleri böyle yükseltebiliyormuş. Hayırlı haberler alıp rahatlarsınız sizde inşallah. Bu arada 15 gün soğan kürü de yaptım ben aklınızda bulunsun

İnternette yazanlara takılıp canınızı sıkmayın ben o hatayı yapıp 1 ayı kendime zehir etmişim boşu boşuna. Hiç birşey olmaz

Canım ne durumdasın şuan
Ultrasonum temiz çıktı ama 2. Kez yaptığım ca 125 99 a yükseldi . (Adet dönemi öncesi olduğu için yanıltıcı olabilirmiş. Adet bittikten 4 5 gün sonra yine tahlil yapalım dedi doktorum. Cesaretimi toplayıp bu günlerde gitmem gerek

Canım kist felan olunca ve adetken de yüksek çıkıyor. Düşmüştür

Canım kist felan olunca ve adetken de yüksek çıkıyor. Düşmüştür
Ca -125 sonuçlarım;
8 Nisan = 63
16 nisan= 99 (19 nisan da adet oldum)
2 mayıs= 74
Bugün yaptım çok şükür . Artma yok ama normal aralıkta da değil bakalım doktor ne diyecek

Ca -125 sonuçlarım;
8 Nisan = 63
16 nisan= 99 (19 nisan da adet oldum)
2 mayıs= 74
Bugün yaptım çok şükür . Artma yok ama normal aralıkta da değil bakalım doktor ne diyecek
Canım adet öncesi ve adet dönemi vücutta olan kist iltihapda etkilermiş. Senin ki düşmesi iyi yükselme olmamış. doktorlar 100 üstünü önemsiyormuş. Beslenmeye Aronyayı ekliyor herkes. Çok faydalı araştırsana Doktora gidince tekrar yaz ne der bakalım

kistten dolayı korkulacak bir şey yok. soğan suyu kürünü deneyin kendim de dahil çok olumlu yanıt alan var

`