- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.864
- 598
- 33
Haklisiniz ben zaten onu daha iyi tanimak icin ailemle tanistirdim cunku gorusemiyordum defalarca soyledim sizi tanistirdim diye anliyorum siz istemiyorsunuz ama ben de tanimak istiyorum dedim daha yakindan ama onlar hayir hayir hayir baska bisey demediler ardindan olaylar. Bizim hemen 1 2 ay icinde evlenmek gibi bir niyetimiz yoktu o yaza dogru istiyordu ama ben zaten tanimadan dogru durust birjni boyle bir adim atmazdim. Gelin gorun ki ailem buna bilenizin vermiyor cok tutucular kesinlikle kendilerinin istedigi olsun istiyorlar ben napicam artik bilmiyorumherseyi oluruna birakicam diyorum ama yine kiziyorum onlara kendime... su olaylardan bir sey ogrendiysem kendimden daha degerli birinin olmadigidir bu dunyaya gercekten yanliz geliyoruz yalnizda gidiyoruz Allah yanimda olsun yeter artik kendimden taviz vermeyecegim haketmiyormus hic kimse
Aileniz tutucu ve kendi istedikleri olsun istiyorlarsa böyle bir durumda elbette ailenizin her dediğine OK demeyin, dediğim gibi bu sizin hayatınız siz bu hayatta söz sahibisiniz. Benim aileyi dinleyin dediğim durumlar bencil olmayan aileler için geçerli yani çocuğuna kendi dediğini dayatmayan, bir sıkıntı gördüğünde belirten. Umarım ailenize boyun eğmeden, istediğiniz, gönlünüzün olduğu biriyle evlenirsiniz ama sırf ailemin istediği biri olmasın diye önünüze ilk çıkan kişiye de evleneceğiniz adam gözüyle bakmayın. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın sonra.