- Konu Sahibi demirlady22
Üniversite herşey demek değil bu ülkede. ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisi ne okudu acaba bu aşağılayan vatandaşımızın merak ettim. kusura bakmayın sizden alıntı yapıyorumIyi de hala genc hala yolun basinda. Cabalarsan olur demek yerine bu asagilama hirsi niye. Dedigim gibi test usulu bir sinav ve 1 soru 1000 kisi one geciriyor bazen. 2 soru fazla dogru yapmis olmak super yapmiyor kimseyi.
Seviyeme cikamazsin ev hanımı.
Bende kibledim amamune abla yok galiba dur modaretorlere seslenelimBu mesajını kibledim ev hanımını hakaret gibi kullanamazsın.
Dar görüşlü derken ne kastettiniz? Mesela çalışıp kendi paranızı kazanmak isteseniz sizi engellerler mi?Kizlar mrb ben sizinle paylasmak istedigim bu hayati hic sevmeme ragmen lüks bi yasanti istiyoeum ama ailem ve cevrem daha dar görüslü bunu onlara acamiyorm ama bu yasantiyi begenmiyorm sizce bu anormel bi istek mi??? Napmaliyim???
Biz burada bu zihniyete sinirlensik simdi bununla hergun muhattap olmak zorunda olanlarda vardirValla okul işine girersek ben 5 sene okudum kpss de 83 le atandım sağlık bakanlığı personeliyim,şu an kpss den 50 60 alan 2 yıllık mezunların atama islerini yapıyorum, rahat 1000 lira fazla kazanıyorlar benden ve hemen mesleğe başlıyorlar 20 yaşında, şimdiki aklım olsa sağlık meslek lisesi akabinde yuksekokulu okur paramedik olurdum, cok okudum meselesi değil yani o
Tarhana mevzusunda birsey söylemek isterim,Salça yapmak tarhana yapmak eziklik değil maharet,annelerimız anneannelerimiz vefat edince bunları yapacak bir nesil bitecek resmen,şiddetle öğrenmemizi salık veririm,oğlum tarhanayla büyüdü ellerinden öperim yapanların