çabaliyorum lüks istiyorum olmuyo

Ben azim ve hirsla olacagina inaniyorum.
Sabanci ornegin.
Kndi hayatimdan dayim lise mezunu bilgisayar sirketi var yaninda muh.ler calistiriyor patron.
Ama azmetti basardi.
Kuzenim doktor ozel hastahanede calsiyordu hastahane sahibi lise mezunu bir is adamiydi.
Bunlari aoylerken egitim tabiki gozardi edilemez.ama sartlari el vermeyip okuyamamis olanlar icinde hayat bitmiyor yani.

Ev hanımı bir annem vardır. Tarhana da yapan... (!)
Bilgisayardan bilmekten tut, okumadığı roman kalmamıştır vs.. vs... Hani güya cahil imajı vermek istemiş ya bazıları. Benden senden bilgilidir kendisi.
Ve asıl meziyeti ise bu değil.
Hiçbir zaman üzerinde zerrece egoya dair iz bulamazsınız. O kadar alçakgönüllüdür de.
Çevresince epeyce sevilir ve rol model olarak, ilk 5000'e girmiş - kariyerde tavan yapmış ama ne oldum delisi birini örnek almaktansa her zaman hayatımın her döneminde onu örnek almışımdır.
Alıntı yapıp birilerinin egosunu şişirmek istemedim.... Aşağıladım, havamı bastım sanan insan, şu kadar kadının önünde kendini rezil rüsva etti. :) Değdi mi? Çocuk gibi... İyi güldürdü sağolsun...

"Bugün de başkaları için utandık, çok şükür." Facebook geyiğidir tam cuk oturdu buraya :D

Onun dışında konu sahibi, ailenizden bağımsız olmak istiyorsunuz ve buna müsaade edilmeyecek bir çevreniz varsa, kimse bir şey yapamaz. Bu sizde biten bir şey. Annenize ve babanınza tek başınıza bir birey olduğunuzun bilincini yerleştirecek olan yine sizsiniz. Olay sizde bitiyor.

Iyi de hala genc hala yolun basinda. Cabalarsan olur demek yerine bu asagilama hirsi niye. Dedigim gibi test usulu bir sinav ve 1 soru 1000 kisi one geciriyor bazen. 2 soru fazla dogru yapmis olmak super yapmiyor kimseyi.
Kendisi ne okudu acaba bu aşağılayan vatandaşımızın merak ettim. kusura bakmayın sizden alıntı yapıyorum
Aklıma portakalı soydum metoduyla Türkiyede öss derecesi yapmış biri geldi. Şansta şans, al sana şans
2 ler 4 ler kimseyi kimseden üstün kılmıyor

Hani eski turk filmlerinde olurdu zengin kiz fakir kizlari asagilardi kotu karakterler olurdu;)
Ben sinirlendim guldum.hayatim boyunca kimseye okudum okulla diplomamla hava atmak aklima bile gelmemisti karakter meselesi galiba;)
Ya da ego acligi pohpohlayacak birilerine arama arayisi.dolu basakin basi yerde olur bos basagin basi gokte olurmus..

Kizlar mrb ben sizinle paylasmak istedigim bu hayati hic sevmeme ragmen lüks bi yasanti istiyoeum ama ailem ve cevrem daha dar görüslü bunu onlara acamiyorm ama bu yasantiyi begenmiyorm sizce bu anormel bi istek mi??? Napmaliyim???
Dar görüşlü derken ne kastettiniz? Mesela çalışıp kendi paranızı kazanmak isteseniz sizi engellerler mi?
Siz kendiniz çalışıp kazanmak ve lüks bir hayata sahip olmak istiyorsanız bunun nesini açacaksınız çevrenize, onu da bilemedim, engel olurlar mı :110:
Ama diyorsanız ki yok ben tepeden inme bir hayat istiyorum, o zaman size buna itiraz eden insanlar dar görüşlü olmaz bence, siz aksine dar görüşlü ve yüzeysel düşünüyor olursunuz bana sorarsanız. Hayata bir bütün olarak bakmak lazım neticede, ama ürettikçe tüketmekte hiç sorun görmüyorum ben, her üretenin tüketmek hakkıdır, kendi zevkine göre yaşamak da.

İstekleriniz varsa çevrenize anlatmanıza gerek yok, önünüzde duran yoksa çalışın, iş fikirleri üzerine yoğunlaşın, herkes bir çalışıyorsa siz 3 çalışın. Bir yerden bir kapı açılır azmedince.. Eğitiminiz nedir mesela? Mesleğiniz var mı?

Valla okul işine girersek ben 5 sene okudum kpss de 83 le atandım sağlık bakanlığı personeliyim,şu an kpss den 50 60 alan 2 yıllık mezunların atama islerini yapıyorum, rahat 1000 lira fazla kazanıyorlar benden ve hemen mesleğe başlıyorlar 20 yaşında, şimdiki aklım olsa sağlık meslek lisesi akabinde yuksekokulu okur paramedik olurdum, cok okudum meselesi değil yani o

Tarhana mevzusunda birsey söylemek isterim,Salça yapmak tarhana yapmak eziklik değil maharet,annelerimız anneannelerimiz vefat edince bunları yapacak bir nesil bitecek resmen,şiddetle öğrenmemizi salık veririm,oğlum tarhanayla büyüdü ellerinden öperim yapanların

Valla okul işine girersek ben 5 sene okudum kpss de 83 le atandım sağlık bakanlığı personeliyim,şu an kpss den 50 60 alan 2 yıllık mezunların atama islerini yapıyorum, rahat 1000 lira fazla kazanıyorlar benden ve hemen mesleğe başlıyorlar 20 yaşında, şimdiki aklım olsa sağlık meslek lisesi akabinde yuksekokulu okur paramedik olurdum, cok okudum meselesi değil yani o

Tarhana mevzusunda birsey söylemek isterim,Salça yapmak tarhana yapmak eziklik değil maharet,annelerimız anneannelerimiz vefat edince bunları yapacak bir nesil bitecek resmen,şiddetle öğrenmemizi salık veririm,oğlum tarhanayla büyüdü ellerinden öperim yapanların
Biz burada bu zihniyete sinirlensik simdi bununla hergun muhattap olmak zorunda olanlarda vardir:işsiz:

Back
X