- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Bennn
Yemeği yiyorum çok doydum diyorum artık birşey yemem diyorum yarım saat bir saat geçiyor ayy çayın yanına tatlı mı yesek diyorum
Aynen senin gibi benim durum da ama tek farkla, ben tombişim
Açlık zannettiğin su ihtiyacı olabilir
Reflün olabilir.
artık iflah gelmeye başladı ya, yemek yiyoruz bir saat geçmedn yine acıkıyorum... sürekli bişeyler yiyip durmak ne sıkıntı anlatamam... bari yediğim yarasa... tığ gibi bişeyim... nereye gidiyo yediklerim.... hemen doymak için mide mi küçük olmalı acaba sorunum bumu?
Bende sizin gibiydim hatta geceleri bile yerdim insülin direnci yeni tip 2 diyabet hastası olduğumu ögrendim dahiliye doktoruna yada metabolizma doktoruna çıkınkızlar direk konuya gireyim.. yemek yerken en sevdiğim yemek bile olsa çabucak doyuyorum, tıka basa da yiyorum yani.. sofradan kalkıyorum, bir saat geçer geçmez oluyor yine acıkmaya başlıyorum... dolanıyorum artık mutfakta veya atıştırmalık çikolata bisküvi vs aranmaya... kilolu değilim, bilakis zayıfım bile... annem senin miden küçük kesin diyor.. bende acaba metabolizmam mı çabuk eritiyor yediklerimi diye düşünüyorum... bir sorunum mu var acaba, gün içinde de sıkıntı veriyor, her daim evde olamıyoruz malum bi işim gücüm olduğunda aranmaya başlıyorum....varmı benim gibi?
Evet bende çıktı tip 2 diyabet malesefşeker de olabilir !!
Ben de senin gibiyim ve baya zayifim. Tahlillerimi yaptirdim bi sorun cikmadi. Zaten yerken de genelde cok cok fazla yiyemiyorum 1 tabak yetiyo ama bazen 2 tabak yedigim de oluyo gunune gore. Yine de acikiyorum. Uyumadan da mutlaka yemek yer yatarim.
kızlar direk konuya gireyim.. yemek yerken en sevdiğim yemek bile olsa çabucak doyuyorum, tıka basa da yiyorum yani.. sofradan kalkıyorum, bir saat geçer geçmez oluyor yine acıkmaya başlıyorum... dolanıyorum artık mutfakta veya atıştırmalık çikolata bisküvi vs aranmaya... kilolu değilim, bilakis zayıfım bile... annem senin miden küçük kesin diyor.. bende acaba metabolizmam mı çabuk eritiyor yediklerimi diye düşünüyorum... bir sorunum mu var acaba, gün içinde de sıkıntı veriyor, her daim evde olamıyoruz malum bi işim gücüm olduğunda aranmaya başlıyorum....varmı benim gibi?
artık iflah gelmeye başladı ya, yemek yiyoruz bir saat geçmedn yine acıkıyorum... sürekli bişeyler yiyip durmak ne sıkıntı anlatamam... bari yediğim yarasa... tığ gibi bişeyim... nereye gidiyo yediklerim.... hemen doymak için mide mi küçük olmalı acaba sorunum bumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?