Çabuk toparlanmam anormal mi?

Bu arkadasin bilmiyor mu ki ayriliginin nedenini belinaycim?

eger biliyorsa niye diyor ki fazla üzülmedin herhalde...deseydin-yooo ayrildigimdan beri günde 3 ögün her yemegin üzerine bir güzel göbek atiyorum..
sonrada diyorum ya ne iyi yaptin onca hayalle sevdim deyip evlendin ve ayrildin 2,5 ay sonra:46:
biliyo hemde çok iyi biliyo zaten çok pis azarladımm..benim eşim gerçekten iyi oyuncuydu ..anlatıyroum kıza böle oldu şöle olduu ee böle değildi arkadaşım ya yüznü gösterdi işte yok ya öle değildi tepem bi attı evet dedim öle değil ben uyduruyom bitarafımdan dedim sen beni anlamıyosun kimse anlamasın dedim çok iyi madem git evlen dedim konuşmuyoz şimdii sevdiğim bi arkimdi ama artık tahammülüm yok bahsetme konuyu açma die otuz defa söledim kendi kaşındııı:63:

hele birde öyle ahkam kesen olur ya...
der aman önce göremedin mi taniyamadin mi.
evet,gördüm bilerek evlendim,cooook güzel ya evlenip ayrilmak,yakinda tekrar yapacam.:51:

:41::41::41:

hele birde öyle ahkam kesen olur ya...
der aman önce göremedin mi taniyamadin mi.
evet,gördüm bilerek evlendim,cooook güzel ya evlenip ayrilmak,yakinda tekrar yapacam.:51:

:41::41::41:

kız benim resmen basiretim bağlandı yaaa gördümdee böle herşey olup bitti kaderin önüne geçemion bi yerdee:82:

Tatlım Türk insanı dram görmeyi sever.
Nerde acıların çocuğu var o sevilir desteklenir.
Nedense toplumca acı çekmeye ve çekenlere meyilliyiz.
Bir travma sonucunda insan çok yaralanmıyorsa garipseniyor işte.
Bence sen takıl kafa göre.
Ağlamak istersen tabi ki ağla hatta zırıl zırıl ağla.
Ama bil ki normal olan zaten gündelik hayata geri dönebilmek :71:

Tatlım Türk insanı dram görmeyi sever.
Nerde acıların çocuğu var o sevilir desteklenir.
Nedense toplumca acı çekmeye ve çekenlere meyilliyiz.
Bir travma sonucunda insan çok yaralanmıyorsa garipseniyor işte.
Bence sen takıl kafa göre.
Ağlamak istersen tabi ki ağla hatta zırıl zırıl ağla.
Ama bil ki normal olan zaten gündelik hayata geri dönebilmek :71:

Evet cok meyilliyiz üzülmeye,progrmliyiz resmen.

bence de bu hayatta sizin için, sizden değerli hiçbir şey yok. o yüzden boşandıktan sonra mutlu olmanız sizin en doğal hakkınız ve sizden en fazla beklenilecek, beklenmesi gereken şey. arkadaşınız kıskanmış belki de sizin huzur bulmanızı, ona bakmayın siz. mutluluklar dilerim :)

kızlar şimdi ben boşanıyorum yaaa...
geçen bi arkadaş ne dese beğenirsinizz..:53:

'' çok iyi görünüyosun çabuk toparlandın sanki ben boşandımda kaç ay dışarı çıkmadım sen çabuk atlattın çok üzülmedin herhalde'' dedi:53:

bende kendimi eve kapatayım normal olan bumu??

Arkadaşınız ezik bir tip anlaşılan. Onu ezikliği ile başbaşa bırakın bence :)

boşver hiç kafana takma canım
kimi insanlar böyledir lafın nereye gittiğini bilmezler patavatsızdırlar:20:
en iyisi böylelerini hayatından çıkar kafan rahat etsin:31:

boşver hiç kafana takma canım
kimi insanlar böyledir lafın nereye gittiğini bilmezler patavatsızdırlar:20:
en iyisi böylelerini hayatından çıkar kafan rahat etsin:31:

Evet bazeleri gercekten düsünmeden patavatsizca konusuyor.
düsünmüyor pek karsidakinin ne düsünecegini.

ne güzel canım şanslısın hemen hayata dönebilmişsin çabucak. insanlar sevgilisinden ayrılınca kendini salıyor toparlayamıyor (bende dahil) değil eşten boşanmak.. kendini bu gücünle yenilemişsin ve acılara meydan okumuşsun takdir ettim seni. söylenenlere hiç kulak asma.

insan önceleri öyle oluyor ama asıl hikaye boşandıktan sonra başlıyor...her canın sıkıldığında her yalnız kaldığında onu düşünüyorsun...unutmak mümkün değil ama zamanla hafifliyor...

Back
X