Arkadaşlar saçlarım yıkadıktan sonra ikinci gün yağlanıyor, fön çektiriyorum sadece 2 gün dayanıyor, saçımı yıkamaktan bıktım, yağlı saçlar için olan şampuanlar da işe yaramıyor, bildiğiniz bir çözüm varsa paylaşır mısınız?
deneme yanılma yoluyla farkettiğim birkaç şey;
1-organik şampuanların birçoğu saçı kurutuyor hem denedim hemde organik şampuan kullanan kişilerin yorumlarını okudum.hergün yağlanmasından şikayet edenlerin çözümü bu olabilir.
2-saç düzleştiricileri kullandığımda yada fön çektiğimde saçım daha çabuk yağlanıyor,nedenini anlayamadığım ama gözlemlerim sonucunda farkettiğim birşey bu,saçı doğal haline bırakmak çabuk yağlanmamasında etkili olabilir.
3-saçı boyamak,ısırgan otu suyunu saçı yıkamadan önce yarım saat saçta ve deride bekletmek saçın yağlanmasını geciktiriyor.
KUZUUM tam bi hafta yıkamıyorum ama gene aynı hiç bi fark yoklimon saçı yıpratır hatta öldürür.Doğal olan herşeyin saçınıza iyi geleceğini sanmayın.
Saçınız hemen yağlanıyorsa haftada 1 yıkayın daha az yıkayın..siz sık yıkayınca saç derisinde sebum yıkama sıklığınıza orantılı olarak üretiliyor..
3-4 hafta boyunca saçınızı 5-7 günde 1 yıkayın..Buna dayanmak zor oalcak ama düzeldiğini görecekseniiz.
sabun ,hacı şakir kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?