Çabuk yoruldum.

5 aylik evliyim. Evlenip başka sehire geldim. Ailem uzakta. Arkadaş hala edinemedim. Haftaici full evdeyim dejavu yaşıyorum resmen hergun. Sabah kalk kahvalti yap, temizlik yap, yemek yap, esim gelsin yemek hazirla, bulasik yika, cay demle, tv izle hopp uyu. Sabah yine kalk ve yine aynı seyler. Haftasonu genelde ya sinemaya gideriz izlemedigimiz film kalmadi:) küçük bir yer olunca yapacak fazla bişey de yok. Hergun degisik yemekler yapardim, hergun değişik çorba yapardim, temizlik yapmaktan zevk alirdim. Simdi onlari yapmak bile bana işkence. İlk zamanlar yemekleri çok güzel yaparken eskisi gibi güzelde yapamıyorum buda canimi çok sıkıyor. Herşey beni mutsuz ediyor. Hic bisey yapasim yok hep uyumak istiyorum kimse karismasin bana, kimse bisey demesin.Napacagimi bilmiyorum.
Evde kendinize bi hobi bulsaniz iyi gelebilir size diye düşünüyorum. Örgü olabilir resim yapabilirsiniz yada zevkinize uygun bişeyler..

Ah keske 25 altı oolsaydımm:) 30 yaşındayım. Evdeyken hazir yaş da gelmis geçmiş bi bebis yapalim dedik ama oda bekliyoruz bir umut.
Benzer dönemlerden ben de geçtim ama hamileliğin ilacı dertsiz kafa, stressiz kafa. Kafa rahat olunca bebek geliyor :)

Back
X