caci ultra ile yüzgerme yaptırıyorum çok etkili..

nurdan19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2007
52
0
86
Manisa
CACI ULTRA ; Tek bir cihazda 4 ayrı sistem
Mikro Akım
Ultrason
Yüksek Frekans
Düşük enerjili lazer, uygulamalarını bir araya getirerek yeni yüz ve vücut tedavileri sunan son sistem teknoloji ile hazırlanmış bir cihazdır.

CACI CİLT BAKIMLARIı : Cilt yenilenmesi için komple bir bakım sistemi oluşunun yanı sıra, dermal dolgulara ve kolajen enjeksiyonuna bir alternatiftir.Mimik çizgilerinin, kırışıklıkların giderilmesi ve yüz renginin canlandırılmasına yardımcı olur.Akne izleri, sivilceler, güneş yanıkları gibi iyileşme sürecinde ya da kuru cilt, yağlı cilt gibi sorunlu cilt dokuları üzerinde etkilidir.

merhaba ben izmir alsancakta yaptırıyorum inan çok etkili yüzdeki sarkmaları,gözenekleri,kırışıklıkları toparlıyor benim gıdı vardı yanaklarımda sarkma hiçbirşey kalmadı 8.seansım bitti

ne güzel insanın kendine bakması.Ben de böyle bişey düşünyorum.Benim sorunum kilo verdikten sonra dolgun yüzümün çökmesi zayıf kalması.Böyle yorgun bir görünümüm var,rahatsız oluyorum.mimik çizgilerim de belirginleşti.Buna da çare olurmu? Pahalı bişey mi yani sen seansına ne kadar ödedin?En çok merak ettiğim kalıcı mı acaba?

ben fazlasıyla etkisini gördüm şuan 3 ayda bir koruma sesanslarına gidiyorum yüzü toparladığı için dolgunluk veriyor mimik çizgilerindede çok etkili benim nazobiel çizgim kalmadı hiç seansı 150 tl ama paket almıştım ben 1200 falandı 10 seans

anladım arkadaşım çok teşekkürler.Anladığım kadarıyla kalıcı olması için de seanslara aralıklı devam etmek lazım.Olsun ya cilt için kesinlikle değer.Ben 26 yaşındayım.inşallah uygun bi yaştır benim için de

cilde hertürlü bakım 25 yaşından sonra yapılabilir bende 29 yasındayım cilt çok iyi toparlanıyor

merhaba ben izmir alsancakta yaptırıyorum inan çok etkili yüzdeki sarkmaları,gözenekleri,kırışıklıkları toparlıyor benim gıdı vardı yanaklarımda sarkma hiçbirşey kalmadı 8.seansım bitti

merhaba , Izmır alsancak ta demıssın bende orda oturuyorum ve yaptırmak ıstıyorum . konuyla ılgılı cevabını bekleyecegım .
burdan ısım vb veremıyorum . ama nasıl memnun kaldınmı vb arkadas olarak eklersen ozelden yazacagım .
sımdıden tesekkurler r

Nurdan hanim aradan nerdeyse 4 sene gecti ama caciden memnun kaldiniz mi? Veta sonrasinda yuz toparlama icin ne yaptirdiniz? Ben de arastirma icindeyim ne yaptiricam sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…