cadde üstünde evi olan var mı

Sibelim84

Guru
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2011
12.702
7.790
448
arkadaşlar acil yorumda bulunursanız sevınırım..kıralık ev bulduk ev cok güzel kıra uygun sayılır.ama ev cadded ustunde otobüs ve arabaların gectıgı dar sayılan bır cadde ....ne bıleyım gurultu olur yada çocukla zor olur dıye düşünüyorum
yorumlarınızı rıca edıyorum

tam benı anlatmıssın :) benım evım carsının tam ortasında işlek bır caddede üstelik bir ön sokağımda hastane var her gün ambulans sesleri... ama insan bir süre sonra alısıyor mecburıyet diyelim.. benım de yakında bebeğim olacak oda gürültüye alısacak yapacak pek bişey yok ama yine de siz bilirsiniz :)

Evim tarif ettiğiniz yerde ve sırf bu sebeple bu evi seçtim.

Eve gece geç vakitte geldiğim de oluyor ve bu ülkede arabaların ve insanların faal olduğu yer kısmen daha güvenli olduğu için burada yaşıyorum.

Çocuğunuzun trafik güvenliğine dikkat edersiniz, gürültü için de iyi bir yalıtım varsa büyük oranda işinizi görür, cadde üstünde ev iyidir.

ben su an yurt disinda, genis bir cadde uzerinde bulunan evde oturuyorum. tek sikintim toz.

kızım az gurultuye uyanır ben desen bende gurultuyu sevmem .ama dıyorumkı herhalde salon kısmı cadde bakıyo arka tarafa okadar gurultu gelmez..rahat uyuruz dıyorum ama ne bıleyım...yavrum 3 yasına yakın zor olurmud ıyorum.esımde sankı mahallede oynuyormu oynayacakmı dıyor..haklı oynamayacak maalesef eskıdenmış.....ama ne bıleyım pişman olmaktan korkuyorum

Ben de cadde uzerindeyim sabaha kadar araba sesleri geliyor, yukarida hastane oldugu icin surekli ambulans sesleri. Alistim cok da mutluyum. Oyle ki sessiz bir yere gidince icim daraliyor uyuyamiyorum. Sadece tek olumsuz yani camlar açık olunca ev hemen tozlaniyor perdeler hemen kirleniyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem ev hemde iş yerim cadde üzerinde ve Nefret ettim ya Sesi gürültüsü ayrı tozu pisliği ayrı yani.
Sizin için ilk olacaksa alışmanız biraz zaman alabilir.

bende anacadde uzerinde bir evde oturuyorum ve isteyerek tercih eetim
hergun yuzlerce araba geciyor ,tam merkez ,hersey elimin altinda
iyiki evim burda diyorum ,araba gurultulerini sorun etmiyorum aksine hosuma gidiyor kendimi yanliz hissetmiyorum
hatta gece uyanip cogu zaman camdan gecen arabalari izleyerek sigarami ve kahvemi iciyorum

Eğer imkanın varsa site yoksa mahalle arasında tercih yap, çocuğun içinde gerçekten iyi olacaktır. Ben 23 yaşındayım ve 14 yıldır Cadde üzerinde oturuyoruz ve nefret ettim ama çocukluğumda site de oturuyorduk dışarda arkadaşlarla oynayarak geçti.. şimdiki çocukların çok ihtiyacı var

bıraz olumsuz taraflarından bahsedersenız sevınırım....artık sokaklarda oynayamıyorlkı çocuklar...su an mahalle arasındayım ama nerde bızım zamankı gbı çocuklar yok sokaklarda....herkes parkta sahılde....bıraz ayrıntılı yorum yazarsanız cok sveınırım 14 senenız cadde ustunde gecmıs dusuncelerınız onemlı

Benim de arka tarafım otoban araba geçmediği dakika yok :) bende cok tozdan şikayetçiyim sadece başka sıkıntım yok

Sitede oturmak çok daha keyifli. Sese alışırsın da çocuk için bir dışarıya çıkıp oynayamaması kötü.

Ev giriş kat değilse o kadar sıkıntı olmaz bir de camlar önemli

Evim cadde üstünde ve çok işlek bi cadde ve çok avantajları var mesela otobüs durağı kapımın önü taksi öyle fırın pastane ne ararsan gürültü oluyo mu evet bi de bi çok semti bağlayan bi cadde olduğundan sık sık ambulans filan da geçiyo ama alıştık brn sevmem öyle sessizlik bana göre değil

çocukluğumdan beri tesadüfen hep cadde üstü evlerde oturdum, çocukken hiç rahatsız olmadım, çünkü çocuklar da çok sessiz sayılmazlar takdir edersiniz, araya kaynıyor, üniversitede bir sene sokak arası sessiz bir evde oturdum ve evde yalnızken sessizlik rahatsız ederdi alışkanlık galiba :) alışanlar için o ses güven bile veriyor, her çıtırtıya bir anlam yüklemiyorsunuz, ama tabi çok gürültülü bir yerse (ağır araçların geçtiği, 7--24 canlı olan bir yerse) siz farkına varmadan stres uykusuzluk gibi problemlere yol açabilir, azı karar çoğu zarar diyeyim ben.

Avantajları olduğu gibi dez avantajları da var..
Ulaşım yakınlığı çarşıya pazara markete eczaneye yakınlığı vs bunlar iyi şeyler.
Yazın her gün balkon yıkarız, Camlar aynı şekilde sürekli silmek gerekiyor yani tozu pisliği çok oluyor bunun yanısıra Gürültüsü çok fazla başlarda hiç alışamamıştım aslında hiç alışamadım ve Şuan nefret etmiş durumdayım. En büyük dezavatajını kardeşim yaşıyor O 2 yaşından beri bu evdeyiz dışarı çıkıp oynama alanı yok sürekli tehlike altında olduğu için annemlerde dışarı bırakamadılar şuan 15 yaşında ve bilgisayar bağımlısı oldu.
Allah nasip ederde evlenirsem ilk tercihim site olacaktır.

Çok çok mecbur değilseniz orayı kiralamaya süre içinde bir ev tercih edin bence

Bizimde evimiz cadde üstünde, valla ara sokakta falan oturanları görünce içim darlanıyor. Hayat var diyorum hareket var, ben seviyorum.

Bizimde evimiz cadde üstünde, valla ara sokakta falan oturanları görünce içim darlanıyor. Hayat var diyorum hareket var, ben seviyorum.

burda balkona çıkınca sıkılıyoruz o konuda evet cadde ustunde kızla balkon keyfı güzel olur dıye dusunuyorum

Çok çok mecbur değilseniz orayı kiralamaya süre içinde bir ev tercih edin bence

acıllıkten degılde evın ıcı dıger yerlere göre kırası uygun

Benim evimde cadde üzerinde avantajları daha çok ses olayınada zamanla alışıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…