ben su an yurt disinda, genis bir cadde uzerinde bulunan evde oturuyorum. tek sikintim toz.arkadaşlar acil yorumda bulunursanız sevınırım..kıralık ev bulduk ev cok güzel kıra uygun sayılır.ama ev cadded ustunde otobüs ve arabaların gectıgı dar sayılan bır cadde ....ne bıleyım gurultu olur yada çocukla zor olur dıye düşünüyorum
yorumlarınızı rıca edıyorum
kızım az gurultuye uyanır ben desen bende gurultuyu sevmem .ama dıyorumkı herhalde salon kısmı cadde bakıyo arka tarafa okadar gurultu gelmez..rahat uyuruz dıyorum ama ne bıleyım...yavrum 3 yasına yakın zor olurmud ıyorum.esımde sankı mahallede oynuyormu oynayacakmı dıyor..haklı oynamayacak maalesef eskıdenmış.....ama ne bıleyım pişman olmaktan korkuyorum
Eğer imkanın varsa site yoksa mahalle arasında tercih yap, çocuğun içinde gerçekten iyi olacaktır. Ben 23 yaşındayım ve 14 yıldır Cadde üzerinde oturuyoruz ve nefret ettim ama çocukluğumda site de oturuyorduk dışarda arkadaşlarla oynayarak geçti.. şimdiki çocukların çok ihtiyacı var
bıraz olumsuz taraflarından bahsedersenız sevınırım....artık sokaklarda oynayamıyorlkı çocuklar...su an mahalle arasındayım ama nerde bızım zamankı gbı çocuklar yok sokaklarda....herkes parkta sahılde....bıraz ayrıntılı yorum yazarsanız cok sveınırım 14 senenız cadde ustunde gecmıs dusuncelerınız onemlı
Çok çok mecbur değilseniz orayı kiralamaya süre içinde bir ev tercih edin bencearkadaşlar acil yorumda bulunursanız sevınırım..kıralık ev bulduk ev cok güzel kıra uygun sayılır.ama ev cadded ustunde otobüs ve arabaların gectıgı dar sayılan bır cadde ....ne bıleyım gurultu olur yada çocukla zor olur dıye düşünüyorum
yorumlarınızı rıca edıyorum
Bizimde evimiz cadde üstünde, valla ara sokakta falan oturanları görünce içim darlanıyor. Hayat var diyorum hareket var, ben seviyorum.
Çok çok mecbur değilseniz orayı kiralamaya süre içinde bir ev tercih edin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?