- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
Ben tam merkezde oturuyorum çarşının içinde ses gürültü çok oluyor ayrıca toz da bitmiyor merkezde oturmak süper ama diğer yandan hiç memnun değilim sabah müzik sesiyle uyanıyoruz cami açsam köfte kokorec kokuları =))arkadaşlar acil yorumda bulunursanız sevınırım..kıralık ev bulduk ev cok güzel kıra uygun sayılır.ama ev cadded ustunde otobüs ve arabaların gectıgı dar sayılan bır cadde ....ne bıleyım gurultu olur yada çocukla zor olur dıye düşünüyorum
yorumlarınızı rıca edıyorum
Evimle cadde arasında baya var canım ama buraya bile okadar ses geliyor ki anlatamam sanki arabalar evimin içinden geçiyor gibi ama evin pencereleri ve yalıtımı da önemliarkadaşlar acil yorumda bulunursanız sevınırım..kıralık ev bulduk ev cok güzel kıra uygun sayılır.ama ev cadded ustunde otobüs ve arabaların gectıgı dar sayılan bır cadde ....ne bıleyım gurultu olur yada çocukla zor olur dıye düşünüyorum
arkadaşlar acil yorumda bulunursanız sevınırım..kıralık ev bulduk ev cok güzel kıra uygun sayılır.ama ev cadded ustunde otobüs ve arabaların gectıgı dar sayılan bır cadde ....ne bıleyım gurultu olur yada çocukla zor olur dıye düşünüyorum
caddeye bakıyor evim hmde illeri birbirne bakan kocaman bircaddeye yani hemen apartman kapısında cadde başlamıyor olsa da pencerden baktığımda kocaman tırları görüyorum geçip giderken ama sorun olmuyor çift cam olunca zaten ses duymuyorsunarkadaşlar acil yorumda bulunursanız sevınırım..kıralık ev bulduk ev cok güzel kıra uygun sayılır.ama ev cadded ustunde otobüs ve arabaların gectıgı dar sayılan bır cadde ....ne bıleyım gurultu olur yada çocukla zor olur dıye düşünüyorum
kızım az gurultuye uyanır ben desen bende gurultuyu sevmem .ama dıyorumkı herhalde salon kısmı cadde bakıyo arka tarafa okadar gurultu gelmez..rahat uyuruz dıyorum ama ne bıleyım...yavrum 3 yasına yakın zor olurmud ıyorum.esımde sankı mahallede oynuyormu oynayacakmı dıyor..haklı oynamayacak maalesef eskıdenmış.....ama ne bıleyım pişman olmaktan korkuyorum
eski evimiz sizin de bahsettiğiniz gibi cadde üstündeydi ve bir dakika sessizlik bulup dinlenemiyordu insan, ders çalışmakta bile çok zorlanıyordum sürekli hiç bitmeyen bir araba sesi.. en sonunda taşındık da öyle kurtuldum.arkadaşlar acil yorumda bulunursanız sevınırım..kıralık ev bulduk ev cok güzel kıra uygun sayılır.ama ev cadded ustunde otobüs ve arabaların gectıgı dar sayılan bır cadde ....ne bıleyım gurultu olur yada çocukla zor olur dıye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?