- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
daha ne kadar açıklayımki çatır,çatır yazıyorum nedenini ..Tabi sıkışınca ohooo bacım.
Neyse ikimizide anlayan anladı,sorun yok.
Birşey söyleyince arkasında durun. Çok zor olmasa gerek. Hepimiz anlıyoruz neyin ne olduğunu zaten ama söyleyip söyleyip yan cizmek şık değil.
Tabi tabi.daha ne kadar açıklayımki çatır,çatır yazıyorum nedenini ..
cevap yazardım ama mesaim bitti eve gidiyorum.. ama şunu söyliyeyim bana senin gibi hatunlar lazım senin gibi kodumu otutduran ,cazgır olan tacize uğradığında ortalığı ayağa kaldıran, gerekirse kafa,göz giren hatunlar lazım o yüzden senden yana korkum yokİste bunlar hep;
- Kız mıdır kadın mıdır bilemem
- Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer, ya kiralıktır ya satılıktır,
- Hamile kadın sokakta dolasamaz,
- Kahkaha atan kadın iffetsizdir,
- Çalısan kadın fuhusa hazırlık yapar,
ve daha bunun gibi bir cok igrenc, sığ, tiksinç, ahlaksızca sozleri sarfeden zihniyetin destekcisi ve şakşakcısı..
Dikkat edin zihniyet birebir örtüşüyor..Bunların yetistirdigi cocuklardan Allah herkesi korusun..
Biri bol bol sallamasyon yapar, digeri tecavuz gibi travmatik bir olayın icindeki biri icin "neden" diye sorgular, oburu baba korkusundan girer, gece sokaga cıkan kadınlara tecavuz edilebilir, bu kadınların da namusu ahan da boyle gider diye rezilce bir yorum yapar..
Yıllardır aynı ya da benzer zihniyetlerden aynı yorumları gormedik mi? Nesine şaşırıyor veya sinirleniyorsunuz ki?
He ben oyle evirip cevirmeden tam suan icimden geceni soylicem, umarım o cirkin dusunceleriniz, o buyuk konusmalarınız bir gun basınıza gelir de, hayatınızın dersini alırsınız..Siz insanı cidden insanlıktan cıkarırsınız.
Hadi bu kızcagızı rahat bırakın da beni taşlayın simdi..
değişen bir mesajı göster alnından öpecem . sen cidden ne dediğimi anlamadın.. selametleTabi tabi.
Her konuda en az bir tane böyle mesajınız var,başta atarli giderli,ortaya karışık,sonradan o mesaj hep degişiyor tepki alınca ne hikmetse.
Neyse aynı frekanstan calmıyoruz ,sizinle anlaşamayacağız belliki.
Selametle.
Bu ilk mesajınız. Bu kıza bir gram üzüntü, tecavüzcüye en ufak bir öfke kirıntısı yok. Sadece "madalyonun diğer yüzü"nü gösteriyorsunuz ne hikmetse. Ama yeni nesilede güzelce giydirerek. Sonra;peh,peh,peh başlanmış gene yok tecavüz etme hakkını veriyormu,,yok erkeği haklama girişimleri ,,öyle bir nesil yetişiyorki ben sabahın köründe evden çıkıyorum işe gitmek için o okula giden 12, 13, 14, 15, 16 vs vs o kızları görüyorum vee diyorum bu neee kendi yaşlarındaki erkek almış onu kollarına öpüşmekmi dersin,köşelerde ,bucaklarda sevişmekmi dersin..ve aile evlatlarını okula gidiyor biliyor.kaçıp ,kaçıp parklarda ,deniz kenarlarında cilveleşmekmi dersin..kim suçlu ailemi, o yaşlarda ki kızlarmı, öğretmenlermi, aynı yaşlarda erkeklermi. kimmm....???ben bunları görüyorum kk hatunları 15,16 yaşında bir erkek çocuk hemen ,hemen aynı yaşlarda kızı sıkıştırmış köşede kız eğiliyor kolunun altından geçmeye çalışıyor . bırak diyor sabahın 7/30 işe gidiyorum görüyorum olayı gidiyorum yanlarına ama temkinliyim hayırdır delikanlı ne oluyor burda diyorum. delikanlı beni görünce sıkılıyor ,utanır gibi oluyor peki kız ne yapıyor biliyormusunuz bana sanane be ne karışıyorsun demezmi. bir an afalladım. ama bir o kadarda sinirlendim kıza niye ozaman bırak diye itiyorsun, niye o zaman kollarından kurtulmaya çalışıyorsun neyin cilvesini yapıyorsun sen dedim. istemem yan cebime koy ayaklarımı bunlar dedim. ama o kadar sinirlendimki ha,ha dövecem kızı bu gözler neler görüyor neler öyle bir nesil yetişiyorki sadece ALLAH MUHAFAZA diyorum..
Yine parkta,bahçede orada burada gördügünüz yanlış (kendinizce) davranan bir nesilden dem vuruyorsunuz destek görünce. Normalde siz tecavüze karşısınız ama nesil kötü ,bunu yine siz ima etmişsiniz.hayatım nelerle karşılaşıyorum ben sabah erken iş başı yapıp akşam 5 te çıkıyorum o sabah,sabah nelere şahit oluyorum bir bilsen. ben burada yok erkekler haklı, yok tecavüzcüleri aklama girişimleri yapmıyorum benim cümle alem bilir tecavüzcülere olan hislerimi direk sallama ,hadım vs vs ama o madalyonun öyle farklı bir yüzü varki ben birebir şahit oluyorum ve gerçekten sadece şu anda parklarda, sahillerde , televizyonlarda evlenme programlarında , koca bulma programlarında, big brooter mudur nedir, o gençlerin sonunu iyi görmüyorum.
Burada tepki alınca,bende ugradim,ugrayanıda korurum heyt be,modundasinız ama ne hikmetse yine kadın suçlu çünkü ses cıkarmamıs.(Hatirlatayım,tecavüze ugrayan kızda ses çıkaramamıs) hafiften dönüş baslamıs bu mesajda. Sonra;hepimiz tacize uğradık uğramayan varmıdır yoktur gecenin belirli saatinde sinemalardan çıkıp evlerimiz e geldik.. ama nefret ediyorum pısırık, aciz hanımlarımızdan öyle bir dünyada yaşıyoruzki ortalık pislik dolu.. ben o saattte elbet çıkarım dışarı bir kaç erkek müsvettesine papuçmu bırakıcam...bir çok kadınlarımız tacize uğruyor utanıyorlar sesleri çıkmıyor sabredemiyorum benim sesim çıkıyor ayda 2 yada 3 kere bu kadınlarımızı korumakla geçiyor vede onlar adına kavga etmekle .. biraz ses,, biraz cesaret, biraz kararlılık
Parkta bahçede sabahın köründe görülen kızlara kızılirken,bende çikıyorum ama sapıklar ve ses çıkarmayan kadınlar yüzünden çıkamaz oldum a dostlar. Susmaktan dem vurulmuş yine ufaktan.silahmı taşıyor silah taşıyacaksın arkadaşım benim düsturum bu hem kadınsın ,hem erkek müsvettelerinden güç olarak zayıfsın hem eğlenmek hepimizin hakkı olduğu halde bu denyolar yüzünden bunu yapamıyoruz.. öyleyse ağlamanın zırlamanın gereği yok bize zindan eden bu hayvanlara aynı onlar gibi davranacağız. sen davran, ben davran o davranırsa söyle bana bu erkekler bu kadar dev aynalarında görürlermi kendilerini..
Alnımdan öpmenize gerek yok. Buyrun işte hendek,işte deve.değişen bir mesajı göster alnından öpecem . sen cidden ne dediğimi anlamadın.. selametle
Bu güzeldi:))Bu ilk mesajınız. Bu kıza bir gram üzüntü, tecavüzcüye en ufak bir öfke kirıntısı yok. Sadece "madalyonun diğer yüzü"nü gösteriyorsunuz ne hikmetse. Ama yeni nesilede güzelce giydirerek. Sonra;
Yine parkta,bahçede orada burada gördügünüz yanlış (kendinizce) davranan bir nesilden dem vuruyorsunuz destek görünce. Normalde siz tecavüze karşısınız ama nesil kötü ,bunu yine siz ima etmişsiniz.
Burada tepki alınca,bende ugradim,ugrayanıda korurum heyt be,modundasinız ama ne hikmetse yine kadın suçlu çünkü ses cıkarmamıs.(Hatirlatayım,tecavüze ugrayan kızda ses çıkaramamıs) hafiften dönüş baslamıs bu mesajda. Sonra;
Parkta bahçede sabahın köründe görülen kızlara kızılirken,bende çikıyorum ama sapıklar ve ses çıkarmayan kadınlar yüzünden çıkamaz oldum a dostlar. Susmaktan dem vurulmuş yine ufaktan.
Alnımdan öpmenize gerek yok. Buyrun işte hendek,işte deve.
Bir mesajınizın bir sonrakiyle yakından uzaktan alakası yok. Ufaktan ufaktan çevir kazi yanmasin durumu var alenen ama tecavüze uğrayan kıza en ufak bir üzüntü yok. Tecavüzcüye de ters bir laf yok. O zaman eniştem beni niye öptü misali yazmışta yazmışsınız hepsi bu.
Buyrun buda mı gol değil?
Telden giriyorum,sarjımda az ama üşenmedim yazdım valla. Dayanamıyorum artık,deli olacağım.Bu güzeldi:))
o benimde dikkatimi çekti hatta haberlerde izledigimde de söylemiştim kendi kendime sanki tanıyor ve o rahatlıkla yürüyor gibi diyeben yanlışmı görüyorum sanki koluna girmiş gibi bu gerçek görüntü dimi
Canim ben erkek üye falan.degilimerkek üyesin senn
Gönül isterdi ki keşke erkek olsaydın.Canim ben erkek üye falan.degilim
Fal topiginde kızlar beni tanıyor
Mune yöneticisi ile bile konuştum
Cep telefonu ile konuştuğumuz üyeler bile var
N nebeli üyesi aynı sehirdeyiz bulustuk
aaynaa üyesi ile konuştuk
Kazen ve Mune
Özel Mesaj yyazışmalarımi okuyabilir
Hiçbir üye ile konusmami silmedim
Daha bir çok üye ile konuştum hem sesli hem yazısmalı konuyu büyutmek istemiyorum lütfen
Isine gelmeyince iftira atma
Yazık. Yazık çok yazik
Bu ilk mesajınız. Bu kıza bir gram üzüntü, tecavüzcüye en ufak bir öfke kirıntısı yok. Sadece "madalyonun diğer yüzü"nü gösteriyorsunuz ne hikmetse. Ama yeni nesilede güzelce giydirerek. Sonra;
Yine parkta,bahçede orada burada gördügünüz yanlış (kendinizce) davranan bir nesilden dem vuruyorsunuz destek görünce. Normalde siz tecavüze karşısınız ama nesil kötü ,bunu yine siz ima etmişsiniz.
Burada tepki alınca,bende ugradim,ugrayanıda korurum heyt be,modundasinız ama ne hikmetse yine kadın suçlu çünkü ses cıkarmamıs.(Hatirlatayım,tecavüze ugrayan kızda ses çıkaramamıs) hafiften dönüş baslamıs bu mesajda. Sonra;
Parkta bahçede sabahın köründe görülen kızlara kızılirken,bende çikıyorum ama sapıklar ve ses çıkarmayan kadınlar yüzünden çıkamaz oldum a dostlar. Susmaktan dem vurulmuş yine ufaktan.
Alnımdan öpmenize gerek yok. Buyrun işte hendek,işte deve.
Bir mesajınizın bir sonrakiyle yakından uzaktan alakası yok. Ufaktan ufaktan çevir kazi yanmasin durumu var alenen ama tecavüze uğrayan kıza en ufak bir üzüntü yok. Tecavüzcüye de ters bir laf yok. O zaman eniştem beni niye öptü misali yazmışta yazmışsınız hepsi bu.
Buyrun buda mı gol değil?
senin neden erkek olduğunu düşünüyorlar ? yok erkek olduğunu ben düşünmüyorum yazıştık çünkü hep de kız mevzularından konuştuk yani hayırlı bir evlilik için de dua istedi dua et abla dedi yaniCanim ben erkek üye falan.degilim
Fal topiginde kızlar beni tanıyor
Mune yöneticisi ile bile konuştum
Cep telefonu ile konuştuğumuz üyeler bile var
N nebeli üyesi aynı sehirdeyiz bulustuk
aaynaa üyesi ile konuştuk
Kazen ve Mune
Özel Mesaj yyazışmalarımi okuyabilir
Hiçbir üye ile konusmami silmedim
Daha bir çok üye ile konuştum hem sesli hem yazısmalı konuyu büyutmek istemiyorum lütfen
Isine gelmeyince iftira atma
Yazık. Yazık çok yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?