caddelerde de yürünmüyor artık!!

firstbaby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
271
0
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar sokakta bile rahat yürülmüyo artık ing. eğitimi satan bilmemne eğitimi sürekli birileri yol keserek rahatsız bir şekilde almak ister misiniz? ilgilenir misiniz? mimiklerle ya da teşekkür edip yürümeye çalışıyorum peşimden gelenler sinirime dokunuyor genelleme yapmıyorum bazı kişiler böyle dün kurstan çıktım evime gidiyorum önümü bi çocuk kesti güzellik merkezinin kartını veriyo sorular sorcakmış falan filan diğer konumu okuyan bilir kalbime kramp giriyor sürekli onla uğraşıyorum bi yandan acayip yağmur yağıyor ilgilenmiyorum dediğim halde peşimi bırakmadı sonra arsızlığa vurmaya başladı şemsiyeniz çok güzelmiş rengarenk azcık şemsiyeniz altında durıyım bilgi veriyim ıslanmamış olurum böyle laubali bir tavır çocuğa dedim bas git çocuk hala sulu sulu devam ediyor konuşmaya memur beye sölücem şimdi dedim niye ben size askıntılık mı yapıyorum dedi git başımdan dedim halde durdu hayır çantamda sprey var şeytana uyup sıkmak istedim ama neyse ışığın yanmasını bekliyorum karşıya geçmek için ee kartı almıcaksan neden bekliyosun dedi sana mı sorcam dedim ışık yandı geçtim krampın olmasa ben o şemsiyeyi çarpardım ama rahatsızdım işte ne insanlar var adam gibi gitse bişi demicem para kazanıyor sonuçta sizinde başınıza bu tarz şeler geliyormu?

Bu da çok bulaşık yapışık bile çıkmış bee indircen şemsiyeyi kafasına görecek gününü

ayy gerçekten sinir bozucu bi durum.benim basıma o kadar çok geldiki.hangisini anlatsam diye düşünüyorum ama dur en komıgını anlatıyım. arkadasımla yuruyooruz arkadasımın elinde canta bende de telefon var arkadan 2 tane erkek geldi sesli bi şekilde teki telefon benim tekide çanta benim filan demeye basladılar.biz hiç tınlamadık devam ettık yolumuza sonra arkamızdan bağırıyolar biz öyle insanlar diyiliz filan diye o anda korkmustuk takip filan ediyolar diye sonradan bayaa bi gülmüştük
böyle salaklar çok var

traji komedi kadıköy şişli resmen kaynıyor ya:)

Ah ah artık her artık boyle satıcılar fılan

Sıstem artık bu sekılde

vallahi eskiden durur dinlerdim ama bıkkınlık geldi artık kulaklıgım kulagımda oluyor transit geciveriyorum yanlarından arkamdan ne derlerse desinler duymuyom zaten ama acayip sıkıyorlar hani brosurdur deyip alıyosun bir saniyenizi alabilirmiyim deyip baslıyolar susmak bilmiyolar yolun ortasında da cekilmiyor yani

Ben hiçbir şekilde bu insanlarla sorun yaşamıyorum çünkü bakmıyorum bile.
Teşekkür etmek nedir, ilgilenmiyorum demek nedir anlamadım.
İlgilenmiyorsanız tek kelime etmeyin ki üstünüze gelmeye fırsatları olmasın.
Ben direkt konuya girip, soru soranlara bile cevap vermiyorum, geçip gidiyorum hemen.
Kalıyorlar öyle. Hiç uğraşamam.

Yolunuzu kesmiyorlar ya niye rahatsız oluyorsunuz dicektim ki kesmişler gerçekten. İngilizce eğitim ya da estetik merkezi konusunda broşür dağıtmaya çalışan bir insan gördüğünüzde, asla göz teması kurmayın, broşürü almak gibi bir hata yapmayın, dümdüz yürüyüp gidin. Öyle anlıyorlar ikna edilebilecek potansiyel müşteri olmadığınızı. Greenpeace'ciler daha ısrarcı oluyor genelde. Onlara da daha onlar konuşmaya başlamadan önce kredi kartı kullanmıyorum ya da zaten destekçiyim diyip yola devam etmek başarılı sonuç veriyor.

Konuyu okuyunca, istemsiz olarak karşı tarafından gözünden baktım.
Böyle bir tecrübem var.
Ne kadar zor olduğunu gerçekten sadece 'yapan' bilir.
Kaldı ki, benimki sadece bir proje içindi.
Bu yolla kendilerine harçlık yapan, eksta iş alıp da evine ekmek götüren insan çok.
Kimse, ne bizlerin yolunu 'bayıla bayıla' kesmek istiyor ne de o işi yapmak...
Üslubu kötü olan, 'sarkıntılığa varan'ları tenzih ederek konuşuyorum; hayatınızın üç dakikasını ayırmak bu kadar zor olmamalı.
Sizin verdiğiniz o üç dakika ile, başkası bir ihtiyacının belirli kısmını karşılıyabiliyor, bir de bu açıdan bakın...

Son düzenleme:
Benimde önümü hep yağ ölçümü makinemiz var bedava diye kesiyolar. Kilolarımı habire gözüme sokuyorlar. Bir gün sinirlenip yağ sorunum mu var ne demek istiyorsunuz diyeceğim ama kendimle çelişmekten korkuyorum

ayyy aynı durumdan bende sıkayetcıyım .bu tur ınsanlardan

bana yemın ederım kramp gelıyor ,o derece sınır edıyorlar benı .

yaa tamam anlıyorum onlarda ekmegını kazanmaya calısıyor ama

ınsan bırazcıkda olsa laftan anlamalı yaa .o kadar laubalı tıpler var kı

adama resmen cınnet gecırtıyorlar .5 dakıkada bır onunu kesıyorlar

kartı uzatıyorlar .almıyorsun ısrarla uzatıyorlar soyle de eklerler ;

sadece kartı alacaksınız ne var bunda "dıyorlar .ıı tamam alayım dıyorum

bu sefer de "bır kac soru sorabılır mıyız ? " hayır ! "ama cok kısa ne olacak "

"hayır işim var tesekkur ederım " ama hanımefendı bızde paramızı kazanmaya

calısıyoruz lutfen "hayır dıyorum anlamıyor musun "

arkandan bır ses ; " burnu bır karış havada "

zönk

bı'de utanmadan arkandan soylenıyorlar .

Son düzenleme:
bizim burdada aynı şey hele bi ara acayipti ya yolun başından sonuna birsürü katalog dağıtan veya satacağı ürün hakkında acıklamaya yapmaya çalışan insanlarla doluydu şimdi azaldı..özellikle o yoğunluk döneminde bu kıza ben anlatıcam diye tartıştıklarını biliyorum erkeklerin bi kaç tane oluyolardı hiç umursamadan hızlıca gidiyodum amaçları bana ürün satmaktan çok muhabbet kurmak sarkmak oldugunu farkındaydım çünkü sadece işlerini yapsalar sorun değilde..

Bu tiplerden heryerde mevcut malesef...

Hiç muhattap olmuyorum ben valla.

Teşekkür bile edemem ben.

Onlara bi kelime et bin laubalilik gör.Bu böyle.

Direk suratlarına bakmadan geçeceksin.

bizim evin önünü bellemişlerdi bi ara
merkezi bi yerde oturuyoruz.
giriyorum yolumu kesiyor bişey diyor ilgilenmiyorum çünkü bilgilerimi fln isteyip doldurcak ben de tanımadığım etmediğim adama telefon numaramı adımı niye vereyim, para kazanıp kazanmaması beni ilgilendirmez.
eve girdim bi işim oldu geri çıktım yine yolumu kesiyor fln böyle belledi beni
3-5 gün devam etti bu şekilde en son artık kapıcıya söyledim kovdu kapının önünden sinir bastırmıştı ama zaten evim olduğunu anladı belledi bi de yapıştı anla artık konuşmıcam demi bırak beni yoldan geçenlere sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…