Cadılar Evi II

Bende vampirlere inanmiyorum, hicde ilgimi cekmiyorlar yaf...ama ölümsüz olma fikri hicde fena degil. Düsünsenize 100 yasiniza gelmissiniz ama hala tas gibisiniz :) 10 tane yabanci dil biliyor, bir sürü sey biliyorsunuz vs vs

ben inanmasam da vampirli bütün diziler filmleri izliyorum hoşuma gidiyor :) aslında tam olarak ölümsüz değiller yani öldürülebiliyorlar ama doğal yollarla yaşlanıp ölmüyorlar tabi hiç yaşlanmamak harika birşey :)

Ben Şifaci olmak isterdim. Harika bisey düsünsene insanlarin hastaliklarini dokunarak iyilestire biliyorsun. Astrali yapmayida cok isterim eger becerebilirsem ilk yapicagim sey sevdicegimin yanina gidip kafasina kafasina tava vurmak olucak

Ben Şifaci olmak isterdim. Harika bisey düsünsene insanlarin hastaliklarini dokunarak iyilestire biliyorsun. Astrali yapmayida cok isterim eger becerebilirsem ilk yapicagim sey sevdicegimin yanina gidip kafasina kafasina tava vurmak olucak

eheh istersen şifacı olabilirsin ya da astral yapabilirsin ama astral ortamda tavayı nerden bulursun onu bilemiyorum

İyimis:) Senin ne gibi özeliklerin var, astral yapabilmek haricinde? Benim hicc biseyim yok ne bi rüya,ne bir durgörü,ne bir uzak işiti, kahve fincanina bile bön bön bakiyorum fazla hiperim meditasyon yapip cakralarimi acamiyorum

Bende öyle duymuştum bir yerden merak ettim.
Gerçekten enteresan...
Yok ben hala büyü yapanların yapabildiklerine inanıyorum.
Asırlardır bu tarz şeyler duyuyoruz, çevremde büyüye uğramış insanlarda var... Onunla ilgili de bir anı anlatacağım...

cok korkunc insani delirme noktasina getiriyorlar gercekten

iyyy igrencmis.boyle birsey duymadim ama anne karninda uzun sure kalan bebefin kendi kakasini yiyip zehirlenme ihtimali oldugunu biliyorum.pek hayirli bisey degil demekki

Gerçekten korkunç, ben çok fazla birşey anlatamıyorum, fakat annanem ve teyzemlerden birebir dinledikten sonra çok üzülmüş ve korkmuştum.
Annem ben daha bebekken yaşamış bu durumu, bir keresinde beni ateşe atıyormuş, kundağımla almış kucağına, fırlatıcakken babam yakalamış kollarından.
Allah kimseyi böyle birşey ile sınamasın... Dehşet birşey... Hangi anne yeni doğmuş evladını ateşe atabilir ki...
Neyse ki o günler geçti gitti, geride kaldı...

Bende bu büyüyü hiç duymamıştım...
Allah korusun ne diyelim, kötü niyetli insanlara fırsat vermesin...

Yani doğru mu anlamışım, civa veya yeşim taşı taşıyarak nazar, büyü veya kötü bir etkene maruz kaldıysak renk değişimlerinden anlamakla kalmıyor, aynı zamanda bu renk değişimleri nazarı, büyüyü veya o kötü etkenleri ortadan kaldırıyor mu?
Eğer böyle bir durum varsa, bende bir yeşim taşı edineyim.
Ayrıca yeşim taşını toprakta ne kadar bekletmek gerekiyor?
:44:

benim kendi düşüncem gerçekte vampirler yok.kan içilen dini ritüeller,hastalıklar vs. gibi sebeplerden dolayı böyle mitler oluşmuş.fakat psişik vampirliğe inanıyorum.o gerçekte var olan bir şey
Vampir konusu benim de her daim ilgimi çekmiştir.
Ayrıca vampir dizileri, filmleri vs. severek izlerim. Ama bende VikingPrincess gibi gerçekte varlıklarından şüpheliyim, var olduklarını sanmıyorum.
VikingPrincess Psişik Vampirlik derken neyi kast ettin? Tam anlayamadım.
O tarz bir vampirlik ne ola ki?

Merhabalar.Dün topiğiniz ilgimi çekti biraz takıldım. Gece eşime anlattım. korktuk biraz. hatta rüyalarımı çok net görmüyordum son günlerde ama bu sabaha karşı çok net gördüm hala da görüntüler gözümün önünde. Ailemle biryere gitmişiz falan neyse...

ben tarot baktırmıştım bir kere uzun zaman sonra bir bir gerçekleşti.
tekrar baktırmak istiyorum ama korkuyorum. bir de kadın çok yoğun. zor iş yani git gel.
bana tarot açabilecek bir arkadaşım varsa iletişim kurmak isterim.

(bu arada yasak değilse yani:))

Ben o kitabı baştan aşağı kurgu zannediyordum. Teyzesini anlatan bir kitap olduğunu bilmiyordum..hmmmm daha da ilginç geldi kitap şimdi bana :))))

Aaaa ! bende o deste varmış meğer , lisedeyken almıştım,kitabını da okumuştum, kütüphanemde saklı duruyor, senin yorumunu okuyunca desteyi çıkardım, demek ki oymuş :)))

Hehe çok ilginç değil mi? Bunca zamandır Katina destesi Katina destesi diye duyarım..hiç aklıma gelmemişti o Katina bu Katina'dır diye

psişik vampirlik karşisindaki insanin enerjisini emmek anlamina geliyor.bu yapildiginda karşidaki insan kani emilmis gibi güçsüz düsüyor.hani bazi insanlar olur onunla gorustugunuzde hic kotu bir olay olmasa bile kendinizi cok negatif ve yorgun hissedersiniz hayat enerjiniz çekilmistir sanki işte bu muhtemelen karşinizdaki kişi bir psişik vampir oldugu icin.psişik vampirler bunu bilinçli ya da bilinçsiz olarak yapabiliyor.ve bu psişik vampirler çevrenizdeki herhangi biri olabilir arkadaşiniz patronunuz hatta ailenizden biri vs

merhaba kızlar yazdıklarınızın çogunu okudum ve bilmediğim şeyler ögrendim,

telapati yapmak istiyorum ama nasıl yapıldıgını yazabilir misiniz?

Souvenır anını merak edıyorum

Hangisini canım? Hatırlayamadım şimdi, kesin birşey demişim demekki... :26:

Açıklaman için teşekkür ederim. Evet, şimdi neyi kast ettin kafamda oturdu.

Bizim tanıdığımız bir kadın vardı, nazar değirmesi ile meşhurdur.
Kızı hep derdi "annem bir gün kapıyı tutmak için dayadığımız mermer bir taşa bakmıştı ve demişti ki "yahu bu taş ne kadar uzun zamandır dayandı, yıllardır birşey olmadı" yemin ederim o an taş çatladı" diye anlatmıştı. Belki doğru belki değil. Fakat benim hatırladığım bir bayram günü onlara ziyaretee gitmiştik. Teyzemin yıllardır tanıdığı komşusu olduğu için akraba gibi sayılıyorlardı. Teyzem çok güzel kazak, hırka vs. örer, o bayramda bana hediye kazak örmüştü, altına da kot etek giymiştim. Kadın gördü beni "ay ne güzel olmuşsun sen, teyzen mi ördü kazağını, pek yakışmış eteğinle" dedi. Kurban bayramıydı çok net hatırlıyorum ve hava günlük güneşlik yağmurdan eser yok ve yerlerde ıslak değil. Kuzenimle dönerken oradan gülüşüyorduk, kadın çok beğendi inşallah başıma birşey gelmez diye, o sırada bir taksi geçti yanımızdan benim üstüm başım çamur oldu, kup kuru havada....
Bir daha o kazak ile eteği giyemedim. Üzerindeki çamur lekesi ne kadar yıkadıysakta çıkmadı.
Uzun zaman saklamıştım o kıyafetleri ama attım, kullanamadığım için... Çok üzülmüştüm...
Kem göz dedikleri bu olsa gerek, fakat kadın kötü niyetle yapmıyor bunu zaten.

buyu ıle ılgılı bı anı anlatıcaktın

Merhaba kızlar. Benim annem de meraklıdır parapsikolojiye... Onda vardı İzmir Büyücüsü kitabı ama ben hatırlamıyorum kartlarının da olduğunu... Bir sorayım ona... Bir de ben tarot kartlarımı annemden aldım, o zaten 1 kez bakmış sonra bırakmış saklamış... Onun kartlarını kullanmamın bir sakıncası olduğunu pek sanmıyorum ama siz ne düşünüyorsunuz? Tanımadığım birisinin olsaydı ya da iyi niyetli olduğuna emin olmadığım birinin olsaydı kartlar almazdım ama annemin olduğu için ve pek az kullandığı için aldım.

Bu arada yeşim taşının nazara karşı kullanıldığını bilmiyordum, ya da unutmuşum herhalde... Benim bildiğim firuze taşı da nazara karşı kullanılır. Ben bir kere yeşim taşı aldım bir yerden kolye olarak ama sahteymiş, boyası akmıştı

Bu arada parapsikolojiyle ilgili tavsiye edebileceğiniz, okuduğunuz kitaplar var mı?

Son düzenleme:

Nazara çok inanıyorum ben...Büyü de var evet ama ben günümüzde büyü yapıyorum diye geçinen birçok insanın palavracı olduğunu düşünüyorum ama nazar neredeyse herkesin yapabildiği birşey.İster istemez de olsa insan nazar değdirebiliyo ya da nazara gelebiliyo.Çok etkili bi kuvvet cidden

izmir büyücülerinin iki kitabı var birincisi roman,ikincisi kartlarla beraber satılan kartların anlamlarının yazdığı kitap.tarot karlarının ikinci eli pek makbul değildir kullanan kişi kim olursa olsun.fakat tarot kartlarını taşlarla veya toprakla topraklayabilirsin.o zaman kullanmanda bir sakınca olmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…