- Konu Sahibi kimyahatunn
-
hosgeldin kimya hatun ee noldu sonra bi daha gormedin mi sana buyu yapan kisiyi
Biri söylemişti , büyünün olup olmadığını anlamak için, aktarcılardan küçük cıva şişesi alıyoruz, boynumuza takıyoruz 15 gün boyunca ( sadece banyo yaparken kısa bir süreliğine çıkarıyoruz) , civada renk değişimi varsa , büyü - nazar var demek veya negatif varlıkların etkisi altında kalıyor demekmiş. Renk değişimi yoksa birşey yoktur. Renk değişimi derken kararma, siyaha yakın koyulaşma veya matlaşırsa ...
Bu yöntemi yeşim taşıyla da uygulamak mümkün. Yeşim nazara ve büyüye karsı koruyan bir taş. Eğer nazar ya da büyüye maruz kaldıysanız vücuda temas ettiginde renk değiştiriyor ve matlasiyor.
Ben bir donem yeşim tası kolye kullanıyordum ve acik yeşil olan renginin koyu yeşile döndüğünü ve tasın matlastigini bizzat gözlemledim. Her gun 1 saat tuzlu suda arindirip tekrar takıyordum.. Fakat civa gibi bu tas da her turlu kotu enerjiyi topladigindan maruz kalinan seyin büyü mü nazar mı başka bir varlık mı olduğunu ayırt etmek mümkün değil.
selamlar ben geldimmm
geçmiş mesajları okudum tek tek
büyü konusuna deginilmiş
yıllar önce rüyamda bana mantıyla büyü yedirildiğini görmüştüm
sonra bana yıldızname bakan bi adama gittiğimdede sana bi arkadasının annesi yemekle büyü yapmış dedi kim oldugunu söylemedi sebebide oğlumdan baskasını görmesin gözü diyeymiş
sonra bi kaç dua falan okudu geçti sanırım o agır halim kalmadı
Kurtulduğuna sevindim canım, gecmis olsun..
Hangi duaları okuduğunu hatırlıyor musun?
peki bu ametist içinde geçerlimi ben 5-7 gündür ametist tasıyorum rengi baya koyu oldu hemen arındırsam mı
ben bu yazıya katılmıyorum.parayla bu işi yapan şarlatanların olması gerçekten yapan kişilerin olmadığı anlamına gelmez.böyle bir güç varken neden tarihte kalıp unutulsun ki.bu yazıyı yazan kişinin büyüyü gerçekten bilmediği çok belli.büyü en kolay yol değil bilakis en zorlu yollardan biridir.büyü yapabilmek başlı başına bir çalışma ve disiplin gerektirirken,büyünün sonuçları,yapan kişiye etkisi,korunma önlemleri bambaşka bir uzmanlık gerektirir.fakat bununla birlikte büyü bir öğreticinin yanında bir eğitim sürecinden geçerek öğrenilebileceği gibi kişi hiçbir öğreticiye bağlı olmadan kendi yolunu çizebilir kendi büyüsünü keşfedebilir.fakat bu yolda alacağı riskler tamamen kendi sorumluluğundadır ve bu zorlu bir süreçtir.yani büyünün kolay yol olduğunu düşünenler büyünün 40 tane nohuta okuyup üflemek olduğunu zanneden kişilerdir benim düşünceme göre.büyü böyle birşey değil.
Her tasi herkes tasiyamiyor malesef. Enerjinin uymasi gerekiyor. Yakin bi arkadasim yesim tasindan bi kolyeyi taktiginda bogulcak gibi oldugunu nefes alamadigini soyluyor...
Bu arada kendisi bana himayalardan kiristal getirdi kullanmaya basladikdan sonra size ayrintili bilgi vericem:) söylenenlere gore super biseymis
evet tabi ki her buyu yapiyorum diyen dogru soylemiyor fakat gercekten yapabilenler var.buyu gunumuzde kaybolup gitmis bir ilim degil yaniaynı seyden bahsedıyoruz aslında.ben de buyu yapmanın oyle kolay olmadıgını vurgulamak ıstedım.hanı kocasıyla arası bozulan,sevgılısınden ayrılan dıyo ya buyu mu yapıldı dıye bunu garıpsıyorum.sankı bakkal gıbı bu ısı dogru yapabıkecek ınsan kaynıyo gıbı!bana mumkun gelmıyo her buyu yapıyorum dıyenın yapabılmesı
peki tasın zararı olabiliyomu çünkü kolay kolay hasta olmayan ben ametist i taktıgımın . günü grip oldum ve hala devam ediyo
evet ya her tas herkese iyi gelmiyor.bir de tasi arindirmis miydin takmadan once?arindirmadiysan ondan kotu etkilemis olabilir
sen bana gıcık falan mı oldun? ne bu bana karşı agrasiflik hayret birşey ya.
evet canım 1 gece toprakta beklettim
Kisinin enerjisine, aurasina ve çakrasına uygun tas kullanilmaliymis. Kisinin hangi çakrası kapalı ise onu acmaya yönelik tas kullanmali diyor Şebnur Kuran.Yanlış tas kullanımında bunun kötü etkileri oluyormuş.
çıkardım hemen suya koysum gecer inş hastalıgım
Umarım iyi gelir... Arindirdiktan sonra taktığında tasın renginin degisip değişmediğine dikkat et. Eğer koyulasiyorsa ve özellikle ilk günlerde biraz rahatsızlık hissediyorsan bu iyiye işaret, ise yaradığını gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?