Cadılar Evi II

Bu yöntemi yeşim taşıyla da uygulamak mümkün. Yeşim nazara ve büyüye karsı koruyan bir taş. Eğer nazar ya da büyüye maruz kaldıysanız vücuda temas ettiginde renk değiştiriyor ve matlasiyor.
Ben bir donem yeşim tası kolye kullanıyordum ve acik yeşil olan renginin koyu yeşile döndüğünü ve tasın matlastigini bizzat gözlemledim. Her gun 1 saat tuzlu suda arindirip tekrar takıyordum.. Fakat civa gibi bu tas da her turlu kotu enerjiyi topladigindan maruz kalinan seyin büyü mü nazar mı başka bir varlık mı olduğunu ayırt etmek mümkün değil.

peki bu ametist içinde geçerlimi ben 5-7 gündür ametist tasıyorum rengi baya koyu oldu hemen arındırsam mı

Kurtulduğuna sevindim canım, gecmis olsun..
Hangi duaları okuduğunu hatırlıyor musun?

Kurtulduğuna sevindim canım, gecmis olsun..
Hangi duaları okuduğunu hatırlıyor musun?

tam hatırlamıyorum canım bana muska gibi bi şey verdi ben tasımam bu ne belli degil dedim o zaman okumustu öyle kuranı kerimden bi dua olması lazım ççünkü aynısını kitaptada gösterdi ama hiç hatırlamıyorum

peki bu ametist içinde geçerlimi ben 5-7 gündür ametist tasıyorum rengi baya koyu oldu hemen arındırsam mı

Ametist için de geçerli canım. Hatta ben bu yöntemi bana ametistle cleansing(arindirma) işlemi yapan birinden öğrenmiştim. Bu tarz taslar bu sekilde arındırilmaliymiş.

Son düzenleme:

aynı seyden bahsedıyoruz aslında.ben de buyu yapmanın oyle kolay olmadıgını vurgulamak ıstedım.hanı kocasıyla arası bozulan,sevgılısınden ayrılan dıyo ya buyu mu yapıldı dıye bunu garıpsıyorum.sankı bakkal gıbı bu ısı dogru yapabıkecek ınsan kaynıyo gıbı!bana mumkun gelmıyo her buyu yapıyorum dıyenın yapabılmesı

Her tasi herkes tasiyamiyor malesef. Enerjinin uymasi gerekiyor. Yakin bi arkadasim yesim tasindan bi kolyeyi taktiginda bogulcak gibi oldugunu nefes alamadigini soyluyor...
Bu arada kendisi bana himayalardan kiristal getirdi kullanmaya basladikdan sonra size ayrintili bilgi vericem:) söylenenlere gore super biseymis

Bu kristalin ne gibi faydaları varmış?

peki tasın zararı olabiliyomu çünkü kolay kolay hasta olmayan ben ametist i taktıgımın . günü grip oldum ve hala devam ediyo

evet tabi ki her buyu yapiyorum diyen dogru soylemiyor fakat gercekten yapabilenler var.buyu gunumuzde kaybolup gitmis bir ilim degil yani

sen bana gıcık falan mı oldun? ne bu bana karşı agrasiflik hayret birşey ya.

çıkardım hemen suya koysum gecer inş hastalıgım

tamam canım suya bıraktım bi kaç gece kalsın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…