- 18 Mayıs 2011
- 706
- 7
- 118
- Konu Sahibi kimyahatunn
-
izmir büyücülerinin iki kitabı var birincisi roman,ikincisi kartlarla beraber satılan kartların anlamlarının yazdığı kitap.tarot karlarının ikinci eli pek makbul değildir kullanan kişi kim olursa olsun.fakat tarot kartlarını taşlarla veya toprakla topraklayabilirsin.o zaman kullanmanda bir sakınca olmaz diye düşünüyorum
izmir büyücülerinin iki kitabı var birincisi roman,ikincisi kartlarla beraber satılan kartların anlamlarının yazdığı kitap.tarot karlarının ikinci eli pek makbul değildir kullanan kişi kim olursa olsun.fakat tarot kartlarını taşlarla veya toprakla topraklayabilirsin.o zaman kullanmanda bir sakınca olmaz diye düşünüyorum
micracım kartları annen sana hediye etmeli. o zaman annenle bağı tamamen kesiliyor. kartları yanında gezdir sürekli. senin enerjini alsınlar. yeterli olur bu işlemler.
Seneler önce annem kartları aldığı zaman görmüştüm, dokunma demişti :) Sonra aklıma geldi yakın bir zaman önce, annemden istedim ve verdi. Zaten bana bir daha bakmayacağını söyledi. Sanırım sorun olmaz. Yeni siyah kadife kılıf buldum artık ona koyup saklıyorum kartları. ve genellikle yastığımın altında duruyorlar.
ben ortaokuldayken merak sarmıştım tarot falına. bir gazete kartları we tarot kitabını hediye etmişti.
tarotla ilgilenen cadılar, sizin tarotla tanışma hikayeniz nedir?
kimyacım senin adına çok sewindim. umarım "kod adı Y" ile çooook mutlu olursun. X'in bilemediği kıymetini Y bilir inşallah.
canım öyle bişey olması imkansız çocuk tipim bile değil yani anlamsız saçma bi olay yarın ne olacak bilmiyorum işin garip yani aklıma şu an tek gelen kişi o sanırım telepati yada herneyse tes tepti
dün gece konuları okudum inanmam ama ilgimi çekti ve korktum da
bende insanları gördüğümde 5 dk içinde bişiler hiissederim ve genelde dogru cıkar burcumdan dolayı oldugu soylenir ama benimki ön yargı da olabilir
kızlar size daha yeni basıma gelen bi olay anlatmak istiyorum
daha önce sevdiğim biri var yazmıştım bi çogunuz ona olan takıntımı biliyosunuz (adı X olsun şimdilik )
çok garip bi şey yaşadım
2 gün önce düşündüm dedimki beni sevmeyen biriyle neden ugrasıyorum ( ki ben bunu aylarca kendime söyler dururum )
onu sevmemeliyim beni sevse yanımda olurdu falan (hep onu unutamayacagımı düşünürdüm)
bu defa gece kendime yogunlaştım onu unut onu unut diye dün gece yine dedim kendi kendime
bugün sabah kalktım aklıma o gelmedi ilk kez sanki çok farklıydı gün çok güzeldi hiç bi şarkı onu hatırlatmadı
okula gittim sürekli gördüğüm bi çocuk(onada Y diyelim) ama bugun onu gördüğüm an sanki aylardır ona aşıkmısım gibi hissettim sanki X e olan duygularımı Y ye karsı hissediyomusum gibi oldu
çok saçma ama öyle
anlayamadım bi açıklaması varmıdır bunun
ikisinin benzer hiç bi hali yok ki ben Y yi yeni görmedim sürekli gördüğüm biri bi gün öncesi sıradan biriyken nasıl olur 1 gün sonra böyle hissederim anlamadım
sanırım bi yerde yanlış yaptım :S
dün gece konuları okudum inanmam ama ilgimi çekti ve korktum da
bende insanları gördüğümde 5 dk içinde bişiler hiissederim ve genelde dogru cıkar burcumdan dolayı oldugu soylenir ama benimki ön yargı da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?