- Konu Sahibi kimyahatunn
-
astral seyahatte başkası sizi göremez, duyamaz, hissedemez.
Bu ne olabilir peki bir bilginiz var mı?
Tam bilemiyorum ama telepati olabilir...
Arkadaşlar, bir konu belirleyip bir gün onun hakkında konuşsak yine olmaz mı?
mesela konular şunlar olabilir : Telepati, Rüyalar, Lucid Rüya, Durugörü, Ufolar (gizemli bir konu olması sebebiyle, belki görmüş olan vardır), nazar, doğal taşlar ve bize etkileri, çakralar, ölüm, paranormal varlıklar
Bu konularla ilgili bilgilerimizi, deneyimlerimizi paylaşabiliriz. Aklıma gelenler şimdilik bunlar, sizler de aklınıza gelen bir konu varsa paylaşın ve birisini seçelim.
Ama anladığım kadarıyla özellikle astral seyahat çok ilgi çeken bir konu... Bunu daha fazla gün de konuşabiliriz :)
Bu ne olabilir peki bir bilginiz var mı?
daha detaylı anlatabilir misin canım? bir yere gittin we gittiğin yerdeki insanlar seni gördüler. gitmeden önce neler yaptın? bilerek mi gittin o yere yoksa istemdışı mı?
Ben uyuyordum ,fakat beni gördüğünü söyleyen arkadasım uyanikmis, beni kanlı canlı gördüğü iddiasında. Hatta orada olmadığıma inandirmak için bayağı uğraşmıştım,aynı anda ruyada orada oldugumu gördüğümden bahsetmedim tabii..
Telepatide böyle bir durum mümkün oluyor muymus?
Bir sonraki konu için oyumu doğal taşlardan yana kullaniyorum.
İki topikte de çok az deginilmiş, biraz daha derine inelim..
Saat de geç olmuş ama telepatiden bahsetsek biraz da.ben çok inanıyorum.Birini düşündüğüm zaman diyelim ki uzun zamandır görüşmediğim biri,bir mesaj alyıorum ya da arıyo,onunla ilgili bir haber aıyorum vs. ama bunun doğal olarak kendiğiliğinden gerçekleşen bişey olduğuna inanıyorum.Yani bi kişinin resmini karşına almayla ya da onun sevdiğ hayvanı hayal edip ona göndermekle olucağını hiç sanmıyorum.Deneyen var mı?
Merhaba cadılar, ben de geldim aranıza:)
Astralle ilgili bir sorum olacak: Uyku esnasında astral yapan kisinin gittiği yerde baskaları tarafından görülme ihtimali var mı?
Benim basından böyle bir olay gecti; ama bu astral mıdır başka bir paranormal durum mudur bilemiyorum..
Saat de geç olmuş ama telepatiden bahsetsek biraz da.ben çok inanıyorum.Birini düşündüğüm zaman diyelim ki uzun zamandır görüşmediğim biri,bir mesaj alyıorum ya da arıyo,onunla ilgili bir haber aıyorum vs. ama bunun doğal olarak kendiğiliğinden gerçekleşen bişey olduğuna inanıyorum.Yani bi kişinin resmini karşına almayla ya da onun sevdiğ hayvanı hayal edip ona göndermekle olucağını hiç sanmıyorum.Deneyen var mı?
micracım aslan burcumusun?
aslan burçlarının 6.hisleri kuvvetli olurmuş.
eger seni gören kişide aynı anda astral haldeyse görebilir başka göremez diye biliyorum
o konuyu bende merak ettim
bugun telepatiden mi konusuyoruz kızlar ama kimsecikler kalmamış baslıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?