Cadılar Evi II

selam kızlar
ben de geldim
bugün telekineziden bahsediyomusuz çok sevdigim bi konudur aranızda deneyimi olan varmı

Ben bunu rüyamda yapıyorum, sanki elimin manyetik bir gücü varmış gibi eşyaları kendime çekiyorum rüyalarımda bazen. Ama sanırım bu lucid rüya olsa gerek. Gerçekte telekinezi yapmadım hiç

bende kendi bilgilerim ve deneyimimi yazayım yanlışım olabilir

telekinezi uzaktan maddeleri hareket ettirme dir

ben ilk kez kaşık bükmeyi denemiştim bi kaç gün den sonra yaptım

kendi yöntemimi anlatayım

önce her zaman yaptıgımız odaklanma çalısmaları olacak

sonra kaşıgın o birleşme noktasın elime aldım ve oranın ısınıp erimesine odaklandım
eriyip büküldügünü düşündüm epey bi zamanımı aldı ama sonunda istedigim oldu kaşık büküldü

ilk denemelerde bir silginin üzerine iğne saplayıp onun üstüne kagıt koyup döndürerek baslayabilirsiniz

bi de daha önce anlatmıstım bilgisayarı yaktım bu şekilde işyerinde o gün çalışasım yoktu denedim oldu

kapı olayını da denemek lazım onu hiç denemedim

mum alevini de güçlendirmek ilk denemelerde yapılabilir

Ben bunu rüyamda yapıyorum, sanki elimin manyetik bir gücü varmış gibi eşyaları kendime çekiyorum rüyalarımda bazen. Ama sanırım bu lucid rüya olsa gerek. Gerçekte telekinezi yapmadım hiç

lucid rüya olayını bi türlü yapamıyorum ben

yani bu elle tutalan tutulamayan her sey mi??

bi keresinde elektrikler gitmisti ve ben öyle sinir olmustumki o an hatirlamiyorum ne yaptigimi ama elektrrige ihtiyacimiz olan bi andi.. lelktrigin gelmesini o kadar cok istedim ve ''cagirdim'' ki aniden ve cok cabuk bi sekilde gelmisti, ki o oturdugumuz yerde elektrik gitti mi gelmezdi kolay kolay :1: hic unutmam bunu, belki de bi tesadüftü ama bana cok etkileyici gelmisti elektige hükmetmek :1:

evet herşey.için geçerli bu.yaşadığın olay için birşey diyemem şimdi tesadüf de olabilir çok istediğin için de olmuş olabilir.telekinezi daha çok şöyle birşey mesela filmlerde filan olur ya hani kaşık büken insanlar filan.ya da bir cismi hareket ettirmek gibi.fakat aletlerin bozulmasını filan da sağlayabilir insanlar telekineziyle

evet herşey.için geçerli bu.yaşadığın olay için birşey diyemem şimdi tesadüf de olabilir çok istediğin için de olmuş olabilir.telekinezi daha çok şöyle birşey mesela filmlerde filan olur ya hani kaşık büken insanlar filan.ya da bir cismi hareket ettirmek gibi.fakat aletlerin bozulmasını filan da sağlayabilir insanlar telekineziyle

hmmm anladim canim tesekkür ederim, dedigin gibi evet tesadüf de olabilir..

lucid rüya olayını bi türlü yapamıyorum ben

Uykun çok mu derin? Sanırım lucid rüya görebilmek için rem uykusunda olmak gerekiyor, derin uykuda olmuyor bu olay. Çünkü rüyada bilinçli bir yönlendirme yapıyorsun. Genelde bu tarz rüyaları uyanmama yakın görürüm, sabaha karşı...

Uykun çok mu derin? Sanırım lucid rüya görebilmek için rem uykusunda olmak gerekiyor, derin uykuda olmuyor bu olay. Çünkü rüyada bilinçli bir yönlendirme yapıyorsun. Genelde bu tarz rüyaları uyanmama yakın görürüm, sabaha karşı...

lucid rüya bana da oluyor zaman zaman fakat pek ilgimi çekmediği için üzerine düşmedim hiç.uykudayken farkındalığı yakalamak gerekiyor mesela rüyamda kendimi lisede görüyorum sonra bi anda aklıma geliyor ben liseyi bitireli yıllar oldu rüyadayım demekki diyorum ondan sonra rüyamın kontrolü bana geçiyor fakat çabuk uyanıyorum.

yorgunsam çok derindir ama normalde o kadar degil

rüyada her şeyi sen mi yönlendiriyosun

mükemmel bi şey bu ya

lucid rüya bana da oluyor zaman zaman fakat pek ilgimi çekmediği için üzerine düşmedim hiç.uykudayken farkındalığı yakalamak gerekiyor mesela rüyamda kendimi lisede görüyorum sonra bi anda aklıma geliyor ben liseyi bitireli yıllar oldu rüyadayım demekki diyorum ondan sonra rüyamın kontrolü bana geçiyor fakat çabuk uyanıyorum.

evet o bende de oluyo farkına vardığım an uyanıyorum ama hiç rüyada da aklıma gelmez ki onu yapıyım ediyim diye :)

ben d ebikac kez rüyamdayken rüyada oldugumu farketmistim kizlar, coook eskiden dahaben cok kücükken oturdugumuz evin kapisinin önünde olurmusuz, sonra kendi kendime diyorumki ya ben rüyadayim nasilsa... peki bunu farkedince ne oluyor, ya da adi ne bu olayin???

ben d ebikac kez rüyamdayken rüyada oldugumu farketmistim kizlar, coook eskiden dahaben cok kücükken oturdugumuz evin kapisinin önünde olurmusuz, sonra kendi kendime diyorumki ya ben rüyadayim nasilsa... peki bunu farkedince ne oluyor, ya da adi ne bu olayin???

rüyada olduğunun farkında olup rüyayı yönlendirmeye yani istediğin şeyleri görmeye lucid rüya deniyor.

bu bendede oluyo ben rüyadayım nasıl böyle olur o ölmüştü vs gibi şeyler yasıyorum ama bu lucid rüya mı devamını biz mi getiriyoruz

konunun dışına çıktık ta

telekinezi yi ilk kez enis talas ın videosunda görmüştüm yıllar önce adam bu konuda 1 numara bence türkiyede

biokinesis konusundada berk eratay a hayranım şu göz reng degiştirme işii bi türlü yapamıyorum ama

bi günde bu konuda konusalım video yu ekleyim çok etkileyici

rüyada olduğunun farkında olup rüyayı yönlendirmeye yani istediğin şeyleri görmeye lucid rüya deniyor.

yok canim rüyayi yönlendirme gibi bir sey yapmiorum cünkü hic denemedim, bi keresinde de rüyamda arkadasima beni cimdiklemesini söylüyorum, rüyada olup olmadigimi anlamak icin galiba, o da beni cimdikliyo ama ben diyorumki nasilsa rüyadayim acimayacak diyorum.. ama sonrasi yok iste

bu bendede oluyo ben rüyadayım nasıl böyle olur o ölmüştü vs gibi şeyler yasıyorum ama bu lucid rüya mı devamını biz mi getiriyoruz

canim bilmiyorum iste, bi iki sayfa önce yazdim sana farketmedin galiba, sen daha cok seyler biliyosun, seninle tanismayi da cok istemistim ne güzel geldin bu aksam..

konunun dışına çıktık ta

telekinezi yi ilk kez enis talas ın videosunda görmüştüm yıllar önce adam bu konuda 1 numara bence türkiyede

biokinesis konusundada berk eratay a hayranım şu göz reng degiştirme işii bi türlü yapamıyorum ama

bi günde bu konuda konusalım video yu ekleyim çok etkileyici

evet canim kusura bakma konu disi oldu

yok canim rüyayi yönlendirme gibi bir sey yapmiorum cünkü hic denemedim, bi keresinde de rüyamda arkadasima beni cimdiklemesini söylüyorum, rüyada olup olmadigimi anlamak icin galiba, o da beni cimdikliyo ama ben diyorumki nasilsa rüyadayim acimayacak diyorum.. ama sonrasi yok iste

canim bilmiyorum iste, bi iki sayfa önce yazdim sana farketmedin galiba, sen daha cok seyler biliyosun, seninle tanismayi da cok istemistim ne güzel geldin bu aksam..

evet canim kusura bakma konu disi oldu

yok canım burda sabit konu yok istedigimizi konusuyoruz

evet malesef görmedim hemen bakıyorum geçmiş mesajlara

aaaaa iyiki geldin kimyahtun ben de seni cok merak ediyordum, eski yazdiklarinin büyük bi kismini okudum da, ne kadar cok sey biliyorsun öyle ne güzel yaa :16::16::16: tabi bunlari paylasman da ayri bi güzel :34:

canım öyle bildigim pek bi şey yok ki benim bildiklerimide yazıyorm
çok teşekkür ederim
sayfa sonuna gelmiş mesajın gözümden kaçtı özür dilerim

Back
X