- 13 Nisan 2007
- 15.557
- 36.070
- 1.123
Damak tadı ankacım. Sen beni boş ver asıl sen nasılsın? Sağlıkla ilerliyor mu hamilelik?Aaa ben de çayı yıllardır limonlu içerim. Limonsuz güzel gelmiyor bana :))
Nasılsın bu arada![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Damak tadı ankacım. Sen beni boş ver asıl sen nasılsın? Sağlıkla ilerliyor mu hamilelik?Aaa ben de çayı yıllardır limonlu içerim. Limonsuz güzel gelmiyor bana :))
Nasılsın bu arada![]()
Çok şükür şimdilik herşey yokunda canımDamak tadı ankacım. Sen beni boş ver asıl sen nasılsın? Sağlıkla ilerliyor mu hamilelik?![]()
Sevindim ankacım..Çok şükür şimdilik herşey yokunda canım
Ben zaten sonrasında olacaklardan korkuyorum.Şimdi sessiz sedasız yatıyor içerde
![]()
Nasılsın kaptanım bu ara denk gelemedik :)
Ben de ben de
Iyiyim kuzumNasılsın kaptanım bu ara denk gelemedik :)
Takımı yazmayı unuttunIyiyim kuzum
Malum 2 bebe
bi koca
bi ev
bi park
Bi ev işi
Liste uzayıp gidiyor
Sen nasılsın
Takım artık günlük rutinim olduTakımı yazmayı unuttun
Iyiyim canım bende buralarda vakit geçiriyorum :)
Hoşgeldin. Hareketlendirelim burayı yahu:)Sohbet varmıs dediler geldim![]()
Hangi parka gidiyorsun ben de geleyim bi tanışamadıkIyiyim kuzum
Malum 2 bebe
bi koca
bi ev
bi park
Bi ev işi
Liste uzayıp gidiyor
Sen nasılsın
Cafe ye gidelim dedin deHoşgeldin. Hareketlendirelim burayı yahu:)
Ya my gross var ya kaptanım o tarafta torku ile ikisi arasında yol var ordan girince solda kuaför dükkanı sağ çaprazda park var oraya giderim hepHangi parka gidiyorsun ben de geleyim bi tanışamadık![]()
Tamam buluşalım inşallah bi gün.Cafe ye gidelim dedin de
Gelemem mi dedik
Ya my gross var ya kaptanım o tarafta torku ile ikisi arasında yol var ordan girince solda kuaför dükkanı sağ çaprazda park var oraya giderim hep
Tamam kaptanımTamam buluşalım inşallah bi gün.
Hosbuldum :))Hoşgeldin. Hareketlendirelim burayı yahu:)
Bende bir bakayım dedim bulamadım simdi bir baktım buraya gelmis :)Ohh iyi olmuş. Geri gidiyordum alışkanlıkla nereye geldim diye bi yabancılık çekiyordum![]()
Senin kilolar ne alemde koruyabiliyor musun?Bende bir bakayım dedim bulamadım simdi bir baktım buraya gelmis :)
O zaman bol bol sohbet ederiz burda :))
52-53 arası kilomu koruyorum canım :))Senin kilolar ne alemde koruyabiliyor musun?