- 8 Eylül 2016
- 103.548
- 438.783
- 898
- 36
AnladımO deşifre oldu ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AnladımO deşifre oldu ya![]()
Süpersin canım bu ara ip atlayan kalmadı gibi :))Yok mu atlayan kızlar haydi![]()
Evet ya benim kendime bi orti bulmam lazım ip içinSüpersin canım bu ara ip atlayan kalmadı gibi :))
Bende tembellik modumu atıcam inşallah bugün :))
günlük açayım en iyisi kendime 
Günlük ac bencede ölcülerinide yaz basta bende takip edeyim :))Evet ya benim kendime bi orti bulmam lazım ip içingünlük açayım en iyisi kendime
![]()
Ölçülerimi almıştım ama doğum sonrası olduğu için yazmayı düşünmüyorum canımGünlük ac bencede ölcülerinide yaz basta bende takip edeyim :))
Tamam o zamanÖlçülerimi almıştım ama doğum sonrası olduğu için yazmayı düşünmüyorum canım![]()
bir kahve içerim yok demem

2-3 gündür kk ya cok bakamadım ki bugün kendime geldim :)
bir kahve içerim yok demem![]()
Afiyet olsun canlarım cicilerim2-3 gündür kk ya cok bakamadım ki bugün kendime geldim :)
Tesekkur ederim kahve için ❤
Tesekkur ederiz ❤Afiyet olsun canlarım cicilerim
Pazar oy için köye gittik feci üşütmüsüm cook soguktu sükür bugün iyiiym kendime geldim sonundaHayırdırZipzip- neden bakamadın kk’ya umarım herşey yolundadır
Muhtar size dua etsin o zamanPazar oy için köye gittik feci üşütmüsüm cook soguktu sükür bugün iyiiym kendime geldim sonunda
Bizim verdiğimiz secilmemis![]()
Aynen bosa gidip geldik neyseki yakınBoşa gitmişsiniz desene oralara
Geçmiş olsun canım çabuk iyileş![]()