- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
Şimdi değil ya yarından itibarenYattığım yerden el kol sallasam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi değil ya yarından itibarenYattığım yerden el kol sallasam![]()
Aa ona varımŞimdi değil ya yarından itibaren![]()
Tamamdır kaç tane atlayalım gündeAa ona varım![]()

Sen söyle,ben bol keseden atarım şimdi:)Tamamdır kaç tane atlayalım günde![]()
Hoşgeldin panda kahveler benden![]()
500 olsun o zaman başlangıç. 100 100 setler halinde de yapabilirsin tek seferde deSen söyle,ben bol keseden atarım şimdi:)

Afiyet olsun. Yanında da güzel lokum çikolata koydum onlardan da alAy ay teşekkür ederim Şekersiz Türk kahvesi favorim![]()
Tamamdır,pazartesi başlayalım,daha hafta sonu sporları duruyor,yarın sa onları yaparım:)500 olsun o zaman başlangıç. 100 100 setler halinde de yapabilirsin tek seferde de![]()
Tamamdır sen onları yap ben ip atlayayımTamamdır,pazartesi başlayalım,daha hafta sonu sporları duruyor,yarın sa onları yaparım:)
Afiyet olsun. Yanında da güzel lokum çikolata koydum onlardan da al![]()
Ben kaptım çikilatayı,cuma vercem,tek kahve iç şimdiÇikolata mı aman tanrımmmmm olamasssss ellerim titriyor yememem lazım![]()
Ben kaptım çikilatayı,cuma vercem,tek kahve iç şimdi![]()
Ye kız nolcakÇikolata mı aman tanrımmmmm olamasssss ellerim titriyor yememem lazım![]()
Uslu olursan yanında daha neleer vercem,ona göreCuma vermezsen biliyon valla bol bol ağrılı acılı sporlar var bende kuzucum çikolata yasak yasak cısss öcü o öcü ahahaha![]()
AhahahahhaUslu olursan yanında daha neleer vercem,ona göre![]()
Ye kız nolcak
İmzaiğer takımları yoldan çıkartıp kilo aldıran anka
![]()
Ay kıyamam sanaLöp löp yağ olucak sanki o banaonu yakmak için 1 saat yürüyom ben ya günah bacaklarıma
bilinçli diyetçi ben
![]()
Ay kıyamam sana
Ben yerim ya verin bana lohusa sayılırım ben![]()