- 8 Eylül 2016
- 103.548
- 438.783
- 898
- 36
Bugün 150 yeter o zaman canım :)150 anca atladım bütün gün spordaydım grup sporu filan az daha atarsam bayılırım ilk günler diyorum atlamada![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün 150 yeter o zaman canım :)150 anca atladım bütün gün spordaydım grup sporu filan az daha atarsam bayılırım ilk günler diyorum atlamada![]()
Selam hosgeldin canım ❤
Ipli ipsiz nasıl istersen 500 tane :)))
Tamam canım ❤Bugünden geçti de yarın katılırım ben de![]()
Benim de ama napalım zafere giden yolda çekilen çile kutsaldırHeryerim ağrıyor yaaa![]()
Ben de oraliyim :) Sicak diye bahsedince guneyden diye dusunmustum :)Marmara kuzum![]()
Aslinda dun cok heveslenmistim, 500 yapicaktim bebegi uyutunca, ama o beni uyuttuGel burayaaaaahadi sana ilk hafta 150
![]()
Su konusunda ben de cok kotuyum, kendimi zorlamaz akisina birakirsam gunde 1-2 bardak iciyorum sadeceKesinlikle cook önemli ben normal zamanda suyu içmiyorum
Diyette içerken cook faydasını gördüm burda oldugum için zorla 2 lt içiyordum simdi 1 anca içiyorum
supersinHeryerim ağrıyor yaaa![]()
Benim de ama napalım zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır![]()
Ben eskiden hiç içmezdim,sevmem suyu,burası sayesinde öğrendim içmeyi,yani öyle bir refleksim yoktu:))Ben de oraliyim :) Sicak diye bahsedince guneyden diye dusunmustum :)
Aslinda dun cok heveslenmistim, 500 yapicaktim bebegi uyutunca, ama o beni uyuttu, kaldi hic spor yapamadim
Su konusunda ben de cok kotuyum, kendimi zorlamaz akisina birakirsam gunde 1-2 bardak iciyorum sadece
supersinsen bizden once mezun olup gideceksin bu azimle
![]()
Sayılır sayılır.Ben de dün 500ü tamamlayamadım ama halıları 26 metrekareye tamamladım,ona sayalım olur mu,bugün yaparım inşallah bu sızılarla
![]()
Kahve yanına 500 ip ikram ediyoruzMerhaba kizlar, ben de gelmek istedim araniza ama kacmak da istedim, gunde 500ip mi![]()
Ben 50 dinlen 50 dinlen yapabildiğim kadar şeklinde yapıyorum. bu şekilde 120-130 oluyor toplam 1 saat falan sonra tekrar yapıyorum henüz günlük 350 civarındayım ve bacaklarım çok ağrıyor. Zamanla olacakMerhabaaa...Zipzip- canım 500 ip atlamayı kesintisiz mi yapıyoruz? Normalde kesintisiz yani on saniyelik falan dinlenmelerle yapıyorum ama bugün 300 atladım 200 daha atlayıp yazıyomuyuz
![]()
Merhaba hosgeldin ❤herkese merhaba![]()
hosbuldum kaptanım nasılsınızMerhaba hosgeldin ❤
Iyiyim canım sen nasılsın ❤hosbuldum kaptanım nasılsınız![]()
cok sukur ıyıyım kılolarla savasa devamIyiyim canım sen nasılsın ❤