• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cafede oturdum ağlıyorum sinirden

Perilla_06

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2018
47
40
8
Bayanlar benim haziranda düğünüm var dün bir gelinlikçiyle görüştüm 3.500 e gelinlik ayarladım kaporasını bugün verecektim girerken başka gelinlikçi gördüm ve başka gelinlik hoşuma gitti onun fiyatıda bin tl fazla nişanlımı aradım durumu anlattım. dün öyle dedin bugün böyke diyorsun olmaz dedi bin tl değerim yokmu dedim hayır olmaz dedi yaptırma dedi bende içimde kalacağını söyledim tekrat hayır diye bağırınca bana bende o zaman almıyorum gelinlik falan istemiyorum dedim kaporayıda vermedim iptal ettim herşeyi cafede oturdum sinirlerim bozuldu Allah aşkına içimde kaldı bir kere giycem birşey zaten ev alışverişinde en ucuzundan alcam eşyaları bunu çok iyi biliyor yanlış mı düşünüyorumEv eşyasını 10 binlik paketten alcam köy gibi biryerde yaşıycam görevinden dolayı ankaradan kalkıp elazığa gitcem tek isteğim bu sizcede abartıyormyum 6 bin maaş alıyor

Son düzenleme:
Maddi durumu müsaitse pintilik etmiş
Ama bence siz biraz kararsız birisiniz gibime geldi belki nişanlınızda yarın bundan da vazgeçer diye hayır demiş olabilir
Eğer kesin o gelinliği istediğinizden eminseniz siz verin bin lirasını istediğiniz gelinliği giyin ömür boyuda başına kalkın

Ayni seyi ben de yasadim 3000 tlye begendim aradim soyledim 1500e de gelinlikler var 3000 ne cok fazla falan dediler tavrini koymakla cok iyi yapmissin sakin geri adim atma ben gittim salak gibi uygun gelinlik aradim buldum hayalimdeki gibi miydi? hayir. icimde kaldi mi? evet. kiymetim bilindi mi ucuz bulunca? ona da hayir. simdi gorumcem 3000tllik gelinlik begeniyo kendine :))) agirligini koy

Birgün giyeceğiniz birşey için fazla abartmışsınız evlilik sürecinde binlirada binliradır
Küçük ayrıntılara önem verneyip borçları sonra nasıl öderim diye düşünen çok
Bencede gereksiz gelinlik işini bilirim
Bu duygulardan faydalanıp maliyeti en fazla bir lira olan gelinliğe 3000 lira öder çıkarsınız

Heves etmissiniz kesinlikle haklisiniz ama 3 sene once 4 bin lira verdim gelinlige oylece annemin evinde dolapta duruyor ve cok icime sinmisti ama o kadar dugun masrafi arasinda hic gerek yokmus..Gercekten fazla para vermek cok gereksiz, satin alicam diye tutturmustum o da apayri bir gereksiz.
Biraz daha arastirin,onyargili olmayin, hala icinize sinmezse o zaman alin derim

2.400dü benim kiralık gelinliğim. Ezile büzüle bu olsun dedim. 3.500e gelinlik beğeniyorsunuz, aman canım 1000 daha versin diyorsunuz. Vermeyincede kavga ediyorsunuz.

Düğün arefesinde zaten dünya para saçılıyor. Yani yok demek ki. Ne bu ısrar? Siz verin o kısmı o zaman, madem birbirinizden önemli değil.

Aralık ayında evlenen bir arkadaşım 4.500 vermişti gelinliğine, daha giymeden pişmandı, "niye verdik bu kadar parayı, amma gereksiz oldu" diye.

Şu anda kim hatırlıyor gelinliğin modelini? Hiçkimse.

2016 Şubatta düğün yaptım, durumumuz da müsait olmasına rağmen girdim bir gelinlikçiye, 1000 lira verip bizzat kendim satın aldım, zaten ailelerin "mürüvvet görme" arzusundan yapılmış bir düğündü, geçti gitti. Bir gün bile pişman olmadım, aksine aklımı seveyim diyorum, bir tek akşam giyilmiş, kıymeti abartılmış bir elbise işte.

Benim gelinliğin modelini kim hatırlıyor? Yine hiçkimse.

Sizin yerinizde olsam gelinliğe 3.500-4.500 vereceğime beyaz eşyalarımın kalitesini arttırırım, bir yerde ucuza kaçılacaksa gelinliği seçin derim.

Ha "illa da o gelinlik olacak" diyorsanız bastırın parasını alın, damat da kendi giyeceğini kendisi alsın. Neticede parayı verecek olan o olunca söz hakkı oluyor fiyatta da.

Bayanlar benim haziranda düğünüm var dün bir gelinlikçiyle görüştüm 3.500 e gelinlik ayarladım kaporasını bugün verecektim girerken başka gelinlikçi gördüm ve başka gelinlik hoşuma gitti onun fiyatıda bin tl fazla nişanlımı aradım durumu anlattım. dün öyle dedin bugün böyke diyorsun olmaz dedi bin tl değerim yokmu dedim hayır olmaz dedi yaptırma dedi bende içimde kalacağını söyledim tekrat hayır diye bağırınca bana bende o zaman almıyorum gelinlik falan istemiyorum dedim kaporayıda vermedim iptal ettim herşeyi cafede oturdum sinirlerim bozuldu Allah aşkına içimde kaldı bir kere giycem birşey zaten ev alışverişinde en ucuzundan alcam eşyaları bunu çok iyi biliyor yanlış mı düşünüyorum
Erkege mınnet edecegıne kendın koy ustune ve al sınır oluyorum ya erkegın elıne bakanlara.

Bayanlar benim haziranda düğünüm var dün bir gelinlikçiyle görüştüm 3.500 e gelinlik ayarladım kaporasını bugün verecektim girerken başka gelinlikçi gördüm ve başka gelinlik hoşuma gitti onun fiyatıda bin tl fazla nişanlımı aradım durumu anlattım. dün öyle dedin bugün böyke diyorsun olmaz dedi bin tl değerim yokmu dedim hayır olmaz dedi yaptırma dedi bende içimde kalacağını söyledim tekrat hayır diye bağırınca bana bende o zaman almıyorum gelinlik falan istemiyorum dedim kaporayıda vermedim iptal ettim herşeyi cafede oturdum sinirlerim bozuldu Allah aşkına içimde kaldı bir kere giycem birşey zaten ev alışverişinde en ucuzundan alcam eşyaları bunu çok iyi biliyor yanlış mı düşünüyorum

Gelinlik tekrari olmayan bsy. Benim uc onemsedigim seyden biriydi, gelinlik foto ve balayi. Bize ozel kalanlar onlardi. Arada cok fark varmi. Daha ucuza baska yerde olurmu halledilebilirmi? Belki gonul alir. Brz bekleyin.. gercekten imkanlari zorlayacakmi? Sizin istekleriniz onemli sartlar da onemli

Bu insan parasini sizden esirgeyen biri midir normalde? Zaten esirgiyor olsa 3.000 bile vermezdi. Baya şımarıksınız.

"Gelinlik, dugun tekrari olmayan seyler..." diyenler. Evet tekrari yok ama bi defa olacak diye butun cirkin hareketleri dugun ustu sergilemenin anlami yok. Bu hareketleri yaparak, kavga ederek zorla aldirip, yaptirdiginiz seylere bakinca mutlu oluyorsaniz siz de bi sıkıntı vardır.

Esinizin tavri da yanlis sizin tutumunuz da Yanliş. 4500 bir gelinlik icin gercekten cok fazla. Esinizin asla olmaz demesi kirici. Sizin de kendi degerinizi 1000 lira ile olcmeye calismaniz cok mantiksiz. Esiniz o bin lirayi odeyemem diyorsa siz odeyin istediginiz gelinligi alin.

Gelinlik gelinliktir diyenlerdenim ben. Bir kere giyeceğim şeyin içime sinmesi, bana yakışması yeterlidir. Servet yatırmak bana biraz ters. Ama bu benim görüşüm tabii ki. Sizin mevzunuza gelirsek, düğün masraflarını da ele alırsanız imkanlarını zorlayacaksa haklı, siz ekleyip alın. Ama durumu çok iyi de pintilikse bu insanla evlilik bile zor geçer. Bir 1000 tl için de birbirinizi kırmaya değmez.

Aralık ayında evlenen bir arkadaşım 4.500 vermişti gelinliğine, daha giymeden pişmandı, "niye verdik bu kadar parayı, amma gereksiz oldu" diye.

Şu anda kim hatırlıyor gelinliğin modelini? Hiçkimse.

2016 Şubatta düğün yaptım, durumumuz da müsait olmasına rağmen girdim bir gelinlikçiye, 1000 lira verip bizzat kendim satın aldım, zaten ailelerin "mürüvvet görme" arzusundan yapılmış bir düğündü, geçti gitti. Bir gün bile pişman olmadım, aksine aklımı seveyim diyorum, bir tek akşam giyilmiş, kıymeti abartılmış bir elbise işte.

Benim gelinliğin modelini kim hatırlıyor? Yine hiçkimse.

Sizin yerinizde olsam gelinliğe 3.500-4.500 vereceğime beyaz eşyalarımın kalitesini arttırırım, bir yerde ucuza kaçılacaksa gelinliği seçin derim.

Ha "illa da o gelinlik olacak" diyorsanız bastırın parasını alın, damat da kendi giyeceğini kendisi alsın. Neticede parayı verecek olan o olunca söz hakkı oluyor fiyatta da.

Harika bir yorum olmuş.

Back
X