• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cafede oturdum ağlıyorum sinirden

Gelinlikler bu kadar pahalı mi satın alma fiyatı mi bu kiralama mi ?
Kapora vereceğin gelinlik icine sinmemis miydi yani eger güzelse onu al ya da arkadaşlar söylemiş sen ekle bari yapacak bişey yok
Şuan çalışmıyorum durum yok ama dedim ben eklerim alırım işe başlarım değerimi görmüş oldm evet pahalı malesef bende pahalı olsun istemem ama içimde kalacak biliyrm

Ama yarin da onu verip baska bir yerde 5000 e gorup onu begenirseniz? Yapmayin allah askina 3-5 saat giyeceginiz seye 4500 verilir mi? Ayrica bu gelinlik hayali de biraz abartiliyor bence, gelinlik iste uzerinize olduktan sonra cok da onemi yok.. neticede hep daha iyisi var bir yerlerde oyle dusunun :)

Amaaan. Kuzenimin gelinliğini giydim oh iyi ki de öyle yapmışım neden sevgilime o kadar yükleneyim ki ev eşyasını ucuz alcam zaten diyorsunuz bu mantık da bana ters, 2 saat giyeceğim tekstil malzemesine 4000 veriyim yıllarca kullanacağım halıda koltuğa ucuza kaçayım saçma, kuzen gelinliği giydim fıstık gibi oturdu üstüme kim ne düşünürse düşündü çok da wifi mutluyum huzurluyum çok şükür.

Ben evlendiğimde her şeyim en iyisi olsun diyen biriydim ki elimden geldiğince en iyisini yaptım tabi bunu eşimin parasıyla değil.İkimiz de çalıştığımız için her şeyi gönlümce aldım hiç bir şeyi içimde bırakmadım düğünden sonra beraberce ödedik.Eğer ben çalışmıyor olsaydım böyle rahat davranmazdım.Demek o ki çalışıyorsanız kendiniz katkıda bulunun çalışmıyorsanız da eşinizin ve ailesinin gücü neye yetiyorsa onunla yetinin.

Harika bir yorum olmuş.
Ankaradayım gelinlikçileri gezdim ama istediğime herkes çok fiyat veriyr en ucuzu burası çalışsam minnet etmiycem maalesef şuan alacak durumum yok çeyize harcadım elimdekinide ev eşyasını tayinci olduğu için çok ucuz alcaz zaten önceden sesini çıkarmazdı tamam derdi şimdi fikri değişti

Genç kız annesiyim. Kızımın istediği gelinliği giymesini isterim. Hiç lüks düşkünlüğüm yok ama bu böyle. Mezuniyet kıyafetini de istediğini aldım. Evden Mutlu Mutlu çıkışı hala gözümün önünde. Hiç pişman değilim. Bazı şeyler para ile ile ölçülmüyor,
Çok tatlisiniz gerçekten.

Ankaradayım gelinlikçileri gezdim ama istediğime herkes çok fiyat veriyr en ucuzu burası çalışsam minnet etmiycem maalesef şuan alacak durumum yok çeyize harcadım elimdekinide ev eşyasını tayinci olduğu için çok ucuz alcaz zaten önceden sesini çıkarmazdı tamam derdi şimdi fikri değişti

O zaman şuan tek çalışan kişi, eş adayınız.
Bu noktada 1000 TL için, bir gece giyilecek bir gelinlik için kriterinizin daha mükemmeli olması yerine size yakışan, göze hoş gelen olması olsa? Bir öncekini alsanız? Neticede beğenmiş ve alacaktınız...

Şuan çalışmıyorum durum yok ama dedim ben eklerim alırım işe başlarım değerimi görmüş oldm evet pahalı malesef bende pahalı olsun istemem ama içimde kalacak biliyrm
Belki parası yok. Arkadaşların dediği çok doğru. Beyaz eşyada ucuza kaçılmaz. İki saat için o kadar para verme adamı da bunaltma.

1 kere giyilecek diye o kadar para mi verilir yahu.
Gelinlik değil geçim onemli evlilikte.
O kadar ahım şahım düğün yapıp 1 sene sonra mutsuzum diye konu açanlar da var.
Insanın ağız tadı olsun, gelinligi atiyorsun tozlu raflara.

Gelinlik tekrari olmayan bsy. Benim uc onemsedigim seyden biriydi, gelinlik foto ve balayi. Bize ozel kalanlar onlardi. Arada cok fark varmi. Daha ucuza baska yerde olurmu halledilebilirmi? Belki gonul alir. Brz bekleyin.. gercekten imkanlari zorlayacakmi? Sizin istekleriniz onemli sartlar da onemli
Yok zaten kaporayı vermedim bende çok önem veriyorum herkes abartmışsın diyor ama benim için önemli buda benim zevkim napabilirim yani bu zamana kadar hiç isteğim olmadı ondan başka yerler daha fazla diyor bana ama aramadım şuan arıyor açmıyorumda hastanedeyim şekerim düştü serum verdiler tansiyonum düşüyor devamlı durum paylaştım oda arayp duruyor benimi cezalandırıyosun diye msjlar atmış kendi düşünsün karar versin iyice bakalım değerim ne görmek istiyorum

Belki parası yok. Arkadaşların dediği çok doğru. Beyaz eşyada ucuza kaçılmaz. İki saat için o kadar para verme adamı da bunaltma.
Ev eşyasını 10 binlik paketten alcam köy gibi biryerde yaşıycam görevinden dolayı ankaradan kalkıp elazığa gitcem tek isteğim bu sizcede abartıyormyum 6 bin maaş alıyor

Ben de gelinliğe fazla mana yüklenmesini anlayamıyorum...
Özel dikim, kiralık bir gelinlik giydim.. Ya 2.000 ya da 2500 dü fiyatı. Kayınvalideme kalsa daha da fazlalarına bakıyordu. Bana bu bile çok geldi. Daha ucuzunu göstersem de kabul edilmedi.
3.500 zaten fazla. Bir de gidip 4.500lüğü beğenmişsiniz. Eş adayınız hem iştahlı oluşuna bozulmuştur. Kapora vermeye giderken ben başka gelinliklere bakmazdım şahsen. Hem de fiyat fazla gelmiştir haliyle..
Madem çok istiyorsunuz siz verin parasını isterseniz 10.000lik giyin. Başkasının cebinden çıkan paraya aman bin tl fazla sadece o kadarcık da değerim yok mu demek bana şımarıklık ve bencillik gibi geliyor..

Ben de gelinliğe fazla mana yüklenmesini anlayamıyorum...
Özel dikim, kiralık bir gelinlik giydim.. Ya 2.000 ya da 2500 dü fiyatı. Kayınvalideme kalsa daha da fazlalarına bakıyordu. Bana bu bile çok geldi. Daha ucuzunu göstersem de kabul edilmedi.
3.500 zaten fazla. Bir de gidip 4.500lüğü beğenmişsiniz. Eş adayınız hem iştahlı oluşuna bozulmuştur. Kapora vermeye giderken ben başka gelinliklere bakmazdım şahsen. Hem de fiyat fazla gelmiştir haliyle..
Madem çok istiyorsunuz siz verin parasını isterseniz 10.000lik giyin. Başkasının cebinden çıkan paraya aman bin tl fazla sadece o kadarcık da değerim yok mu demek bana şımarıklık ve bencillik gibi geliyor..
Bu zamana kadar herşeyden kıstım yukardaki yorumlardada anlattım durumu öyle şımarık biri değilim kimsenin cebindede gözüm yok düğün yeri eşyalar herşey oların istediği gibi oldu olacakta tek isteğim bu

Ev eşyasını 10 binlik paketten alcam köy gibi biryerde yaşıycam görevinden dolayı ankaradan kalkıp elazığa gitcem tek isteğim bu sizcede abartıyormyum 6 bin maaş alıyor
Bunu ana konuya da eklesen iyiydi. Ne kadar kalacaksınız orada? On binlik paket alacağını biliyor mu? Tabi şimdi sen öyle bir fedakarlık yapıyorsan onu bilemem. Belki çok altın falan yapılacaksa masraf yine çoktur. Bilemedim

Ev eşyası beyaz eşya özellikle eğer tayinci değilseniz iyisinden alınmalı gelinlik düğün vss de bence kısılmalı bilmiyorum benim mantık bu. Tabii şimdi içinizde kalacaksa beğendiğiniz bir şey olsa iyi olur ama karşı tarafın bütçesi nasıl onu da bilmek lazım.

Bunu ana konuya da eklesen iyiydi. Ne kadar kalacaksınız orada? On binlik paket alacağını biliyor mu? Tabi şimdi sen öyle bir fedakarlık yapıyorsan onu bilemem. Belki çok altın falan yapılacaksa masraf yine çoktur. Bilemedim
Hepsinin farkında zaten fedakarlığımıda sadece oda bu isteğini geri çevirmesin isterdim zaten bu saatten sonra gururumu kırıpta almam boyun eğmem kaporayı vermedim gelince hazır bir gelinlik alırız dedim içim sinmesede giycem gurursuzluktan daha iyidir .

Ev eşyası beyaz eşya özellikle eğer tayinci değilseniz iyisinden alınmalı gelinlik düğün vss de bence kısılmalı bilmiyorum benim mantık bu. Tabii şimdi içinizde kalacaksa beğendiğiniz bir şey olsa iyi olur ama karşı tarafın bütçesi nasıl onu da bilmek lazım.
Tayinci olcaz o yüzden herşeyden kıstım ev eşyasını beyaz eşya dahil en ucuzundan alcaz. düğün yeri bile 4 bine tutuldu tek istediğim gelinliğimin farklı güzel olması bu kadarada hakkım yok mu sice

Bayanlar benim haziranda düğünüm var dün bir gelinlikçiyle görüştüm 3.500 e gelinlik ayarladım kaporasını bugün verecektim girerken başka gelinlikçi gördüm ve başka gelinlik hoşuma gitti onun fiyatıda bin tl fazla nişanlımı aradım durumu anlattım. dün öyle dedin bugün böyke diyorsun olmaz dedi bin tl değerim yokmu dedim hayır olmaz dedi yaptırma dedi bende içimde kalacağını söyledim tekrat hayır diye bağırınca bana bende o zaman almıyorum gelinlik falan istemiyorum dedim kaporayıda vermedim iptal ettim herşeyi cafede oturdum sinirlerim bozuldu Allah aşkına içimde kaldı bir kere giycem birşey zaten ev alışverişinde en ucuzundan alcam eşyaları bunu çok iyi biliyor yanlış mı düşünüyorum
Yanlış düşünüyorsun.

Yok zaten kaporayı vermedim bende çok önem veriyorum herkes abartmışsın diyor ama benim için önemli buda benim zevkim napabilirim yani bu zamana kadar hiç isteğim olmadı ondan başka yerler daha fazla diyor bana ama aramadım şuan arıyor açmıyorumda hastanedeyim şekerim düştü serum verdiler tansiyonum düşüyor devamlı durum paylaştım oda arayp duruyor benimi cezalandırıyosun diye msjlar atmış kendi düşünsün karar versin iyice bakalım değerim ne görmek istiyorum

Adam kendini yakiyor da haberi yok. 4.000lik gelinlik alinmadi diye hastanelere düşen ve bunu durum olarak paylaşan eş adayi. :) yazik. Simdi gider alir belki ama bir ömür bu kafayla gecmez dedi dersin.

Back
X