• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cafede oturdum ağlıyorum sinirden

Bence düpün gelinlik kına ıncık boncuk çok saçma şeyler ya.o bin kilo ağırlığında ki gelinliği, tacı ,duvağı bir an önce üzerimden çıkarıp eşofman giymek için can atmıştım. bana göre her gelinlik aynı ve gereksiz.modellerini bile incelemem ayırt etmem.üzülmeyin yani

Hepsinin farkında zaten fedakarlığımıda sadece oda bu isteğini geri çevirmesin isterdim zaten bu saatten sonra gururumu kırıpta almam boyun eğmem kaporayı vermedim gelince hazır bir gelinlik alırız dedim içim sinmesede giycem gurursuzluktan daha iyidir .

Öyle de olmaz ki. Başka bi şeye ciddi masraf yapılmıyorsa alınması daha uygun. Hiçbir şeye heves etmeyip buna ettiysen ayıp etmiş. Güzelce konuş bence. Şöyle de bir durum var. Evlenmeden önce yaptığın fedakarlıklar göze görünmüyor. Sen fedakarlık yaptıkça normalleşiyor bu durum insanların gözünde. Biraz da abartmamak lazım. Bir de isteyenler daha bi kıymetli mi oluyo ne. Ben de yapamadım ama.

Adam kendini yakiyor da haberi yok. 4.000lik gelinlik alinmadi diye hastanelere düşen ve bunu durum olarak paylaşan eş adayi. :) yazik. Simdi gider alir belki ama bir ömür bu kafayla gecmez dedi dersin.
Ben bu yüzden hastaneye düşmedim tansiyon sorunu var hep olan birşey zaten evet paylaştım gıcık olsun beni sinirlendirdi diye umurumda değil

Yanlış anlamayın ama şımarıklık sizin bu yaptığınız.
Adam bütçesini ayarlamıştır gelecek gidecek parayı hesap etmiştir bir anda siz ona ekstra 1000 tl daha çıkarıp kabul görmeyince tepki veriyorsunuz. Hayır yani yoksa mesela ? Hiç düşündünüz mü belki cidden bu ekstra masraf sizi zorlayacak.
Ayrıca nedir o öyle hastanede serumlu halinizin fotosunu videosunu paylaşmak falan çocuksu şeyler bunlar.
Iliskinize zarar verirsiniz böyle yapmayın.

Çoğu arkadaşıma kesinlikle katılıyorum. Ama benim anlayamadığım şey neden sürekli bu gelinlik meselesini kendi değerinizle bağdaştırdığınız? Yani o bin lirayı verip gelinliği alsa,size çok değer verdiğini mi göstermiş oluyor? Tuhaf buldum bunu açıkçası ve bunun için kendinizi bu kadar üzüp hastanelik olmanıza şaşırdım. Istediğiniz olur inşallah ne diyim,şimdiden mutluluklar.

İyi de adamın derdi para değil ki sürekli fikir değiştirmesine bunalmış haklı olarak. Daha bir sütü ıvırı zıvırı var düğünü kınası anne şöyle der o öyle falan... ohoooo bunalıyor insan yani adam da bunalmış doğal olarak. Kim bilir neler yaşıyor kendi ailesinde de. Gelinlik için ağlamak anlamsız bir tavır kusura bakmayın lütfen. Ama kendinize gelmeniz lazım hamile gibi davranmayın . Hormonların etkisi de yok ortada alt tarafı evleniyorsunuz. Nedir sanki gelinlik çoo güzel olmuş olmamış bu sebepten hayat arkadaşınız olacak adamı neden kırıyorsunuz.

Yok zaten kaporayı vermedim bende çok önem veriyorum herkes abartmışsın diyor ama benim için önemli buda benim zevkim napabilirim yani bu zamana kadar hiç isteğim olmadı ondan başka yerler daha fazla diyor bana ama aramadım şuan arıyor açmıyorumda hastanedeyim şekerim düştü serum verdiler tansiyonum düşüyor devamlı durum paylaştım oda arayp duruyor benimi cezalandırıyosun diye msjlar atmış kendi düşünsün karar versin iyice bakalım değerim ne görmek istiyorum
Bu yaptığınız biraz abartı ve çocukça olmuş .

Tayinci olcaz o yüzden herşeyden kıstım ev eşyasını beyaz eşya dahil en ucuzundan alcaz. düğün yeri bile 4 bine tutuldu tek istediğim gelinliğimin farklı güzel olması bu kadarada hakkım yok mu sice
O zaman haklısınız herşeyden de kıstığınız da karşı taraf bu ne fedakar gelin demiyor. İçinizde kalmasın bence de. Ama kendinizi de çok yıpratmayın sadece kararlı olun.

"Bin tl degerim yok mu" sözü biraz basit olmamis mi kendinize karsi. Simdi 1000 TL ye hemen evet deseydi kiymetli oldugunuz mu belli olacakti? Dügün arifesinde böyle hesaplar yüzünden hep tatsizliklar cikiyor. Biz sahsen dügünden önce planlama yaptik neyin ne kadar tutabilecegine. Onada uyduk. Bir kurus borc yapmadik evlenirken bunun sayesinde. Erkek tarafa belki 1000 Lira birden fazla gelmistir. Hemen niye bu kadar tepki verdiginizi anlamiyorum. Birbirinizi kirmayin. Ikinizde beraber bir yuva kuruyorsunuz. Kolay degil. Nisanlinizla tekrar sakin bir sekilde görüsün derim

Yok zaten kaporayı vermedim bende çok önem veriyorum herkes abartmışsın diyor ama benim için önemli buda benim zevkim napabilirim yani bu zamana kadar hiç isteğim olmadı ondan başka yerler daha fazla diyor bana ama aramadım şuan arıyor açmıyorumda hastanedeyim şekerim düştü serum verdiler tansiyonum düşüyor devamlı durum paylaştım oda arayp duruyor benimi cezalandırıyosun diye msjlar atmış kendi düşünsün karar versin iyice bakalım değerim ne görmek istiyorum
Siz nasıl şımarık bir insansınız. Hastane de canımızın derdine dusmussunuz güya ama durum paylaşmaya mecaliniz var.Nisanliniz adına çok üzüldüm. Tek başına çalışıyor her şeyi tek yapacak ama şımarık nişanlısı 3 saat giyeceği alamadığı için olay çıkarıyor.

Bayanlar benim haziranda düğünüm var dün bir gelinlikçiyle görüştüm 3.500 e gelinlik ayarladım kaporasını bugün verecektim girerken başka gelinlikçi gördüm ve başka gelinlik hoşuma gitti onun fiyatıda bin tl fazla nişanlımı aradım durumu anlattım. dün öyle dedin bugün böyke diyorsun olmaz dedi bin tl değerim yokmu dedim hayır olmaz dedi yaptırma dedi bende içimde kalacağını söyledim tekrat hayır diye bağırınca bana bende o zaman almıyorum gelinlik falan istemiyorum dedim kaporayıda vermedim iptal ettim herşeyi cafede oturdum sinirlerim bozuldu Allah aşkına içimde kaldı bir kere giycem birşey zaten ev alışverişinde en ucuzundan alcam eşyaları bunu çok iyi biliyor yanlış mı düşünüyorumEv eşyasını 10 binlik paketten alcam köy gibi biryerde yaşıycam görevinden dolayı ankaradan kalkıp elazığa gitcem tek isteğim bu sizcede abartıyormyum 6 bin maaş alıyor
Abartiyorsunuz...

Siz nasıl şımarık bir insansınız. Hastane de canımızın derdine dusmussunuz güya ama durum paylaşmaya mecaliniz var.Nisanliniz adına çok üzüldüm. Tek başına çalışıyor her şeyi tek yapacak ama şımarık nişanlısı 3 saat giyeceği alamadığı için olay çıkarıyor.
Katiloyorum size ne kadar saçma birşey ya yazık adama acidim ya.

değeriniz maddiyatla mi ölçülüyor? Peki adam hesabını ona göre yaptıysa oda benim değerim bı gelinlik etmez mi diyorsa ne olacak!!!

Gittiğim hiçbir düğündeki gelinliği hatırlamıyorum, ben kiralamayı bile düşünüyorum onun parasıyla yatak odasını beğendiğim pahalı bir takımı almayı düşünüyorum.. Nişanlım 5000tl alıyor evi de kendisinin durumu da var 1 gece giyip kaldırıcam nişanlın 10000tl bile kazansa gerçek bu :)) 3000tl lik olanı da beğenmişsin boşu boşuna tartışıp canını sıkma bence:)

Ben evlenirken annem gelinliği almaya gerek yok. Ya kiralayalim ya da eş dosttan bulalım dedi. Görümcem zorla gelinlik aldırdı. 2000 lira verildi. İki kere giyildi. Şimdi onun evinde yatıyor. Boşuna masraf edildi. Armada da oleg cassini var. Büyük beden değilseniz çok hoş modelleri makul fiyata bulabilirsiniz.

Bence abartmissin canim.Ben sirf uzulmesinler diye gelinlikle kinaligi 1000 tl almistim ama benimki de abarti.Gelinlik icin ilk basta ki iyi bir butce.Bi de surekli karar degistirip durman belki sinirlendirmistir nisanlini.Gerci maasida guzelmis ama dugun stresi diyelim.Oturup aglayip kendini hirpalama.Nisanlin genel olarak sana deger veriyor mu yoksa parasi oldugu halde kismaya mi calisiyor bu cok onemli.Gelinlik esya vs gecici seyler.

Bu noktaya gelmesine gerek yoktu. Ben abartmissin diyenlere katilmiyorum. Esyayi tekrar alabilirim ama gelinligim fotograflarim ve balayim degismez. Fevri davranmayin aramalarina cevap verin oturup konusun orta yolu bulun bu surecler zor ayni modeli baska yerlerde arastirin iyi dusunun tasinin. Ben gelinligimi toplamda 20 22 saat giydim ve agzi burnu kaymisti 10 saatlik kismi icin ayri almadigima pisman oldum ( gunduz gelin alma oldu kuaforde giydim ve 3,5 saat yolculuk yaptim trafikte kaldik) olgun davranmalisiniz tadiniz olmadimi hic bsyin onemi yok

Nişanlı kişisinin yerinde olsam ben de vermem o parayı. 3 saat giyeceksiniz diye insanlara binlerce liralık yük bindiriyorsunuz. 6 bin lira maaşı var demişsiniz bir de, sanki para sokaktan toplanıyor, gelinliğe 4-5 bin lira saçılsın diye kazanılıyor. Biraz hesabınızı bilin Allah aşkına.

Ha çook mu önemli o gelinlik, o zaman koyarsınız bin lirayı kendi cebinizden, alırsınız. 1 kere evlenicez, yok hevesti, değeriydi va diye işin suyunu çıkarmaya da gerek yok.

Back
X