• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cafede oturdum ağlıyorum sinirden

konu sahibi gelinliğiniz 4500 lik olsun peki siz haklısınız güle güle giyinin.Amaaa 1 2 yıl sonra lütfen eşim harçlık vermiyor eşim maaşını ailesine yedirıyor ya da allah korusun boşanıyorum nafaka bile vermek istemiyor diye konular açmazsınız.bir kadın ister çalışan olsun isterse ev hanımı olsun evlilik hayatına giriyorsa biraz mantıklı biraz aklıbaşında biraz empati yapabilen kendinde olmayanı karşı taraftan isteme hakkını kendinde bulmayan aaa söz de bana 2 yerine bir bilezik takıldı ben enayimiyim diye konular açmayan ben 2000 lik saat mi taktım da damada 3000 lik fazla bilezik isteme hakkım var diye düşünmeyen evliliği ticaret olarak görmeyen gelinler artsın istiyorum.boyle gelinlere de sonsuz mutluluklar diliyorum.

okadar dugun masrafi icinde sadece gelinlige verdigim paraya aciyorum desem inanin grlinlik icin hic gerek yokmus o parayi vermeye dolapta yatiyo gelinlik havaya verdigim 4000 lira onun yerine 2 bilezik daha isteseymisim keske

içimde kalır demişsin ama onu gerçekten istiyor musun? düğün stresine girip kendini üzme. diğer gelinlikçiye gidip kaporanı yakma. bu tür bir gelinlik istiyorum onun yerine şöyle giymek istiyorum diye anlat.

ayrıca evlilik fedakarlık ister ama ben onun için oraya gidiyorum falan demek ne kadar doğru. insan sevdiği için ülke değiştiriyor.

6 bin maaş alması demek herşeyin bokunu çıkarmanız anlamına gelmiyor.
Gelinler olarak önceliğimiz, bundan emin olmak..

Acaba diyorum ilk gelinliğiniz için çok mu zor karar verdiniz de 2. için "hayır" dedi.
Sizin burdaki rolünüz neydi ?

Yoksa normal bir insana 6bin TL maaş alan bir eş neden sorun etsin ?
Malum kadınlar olarak çok kararsız olduğumuz için.. :halay:

nisanlınızın bu kadar sert olması ve sizi çok kolay reddetmesi sizin gelinlik parası yada baska maddi konularda onun eline bakıyor olusunuzu bilmesinden. kendini bişsey zannediyor. parayı veren düdüğü çalar hesabı. siz hiç kendine söylemeden eksik kısmını tamamlasadnız ona eyvallahınızın olmadıgını anlardı . sizin ustune koyacak paranız yoksa da karsı taraftan fazladan fazladan isteklerinizin olması da bıraz ayıp.

Bende elazigliyim ama iran göçmeni aslen değilim ...

Eşiniz olacak kişiyle gereksiz muhabbet olmus boyle inatla degilde normel bir sekilde konusabilirdiniz ve almayin demiyorum alın gelinliginizi hangisini begensiyseniz çünkü bnde başka birinin giydim zerre umursanilmdi sanki mecburumda oyuzden aklınız varsa içinizde birsey birakmayin

Back
X