- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.396
- 723
- Konu Sahibi Perilla_06
hem öyle hemde evlenirken istediği gelinliği giyemeyenler yapıyor..bence olabilir ..içinde kalacağınaBelki düğünlerinde giymek kısmet olmamıştır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem öyle hemde evlenirken istediği gelinliği giyemeyenler yapıyor..bence olabilir ..içinde kalacağınaBelki düğünlerinde giymek kısmet olmamıştır.
PessYok zaten kaporayı vermedim bende çok önem veriyorum herkes abartmışsın diyor ama benim için önemli buda benim zevkim napabilirim yani bu zamana kadar hiç isteğim olmadı ondan başka yerler daha fazla diyor bana ama aramadım şuan arıyor açmıyorumda hastanedeyim şekerim düştü serum verdiler tansiyonum düşüyor devamlı durum paylaştım oda arayp duruyor benimi cezalandırıyosun diye msjlar atmış kendi düşünsün karar versin iyice bakalım değerim ne görmek istiyorum
Gözlerimle görmesem inanmazdım. Eşimle düğün yeri bakarken bi sünnet düğününe denk geldik ve annenin üzerinde gelinlik vardı.
Bir de arkadaşımın düğünü için abiye bakarken rastladım bir tanesine o daha fenaydı. Hayatımda gördüğüm en kabarık gelinliği aldı oğlunun sünneti için. Ben ilk önce gelin sandım sonradan öğrendim sünnet annesi olduğunu![]()
bende gördüğüm için yazmıştım ama zor birşey değil gooğle amcaya bir sor sunnet anneleri diye bakalım neler göreceksin :))))
o bölümü izlemedim ama o kadınlar da bu soruyu sorma potansiyelini gördüm ben sormuşlardırsiz şu aynştaynlı saati görüp, yakın akrabanız mı diye sordukları yarışmayı diyorsunuz :)
maddi durumum ortalamanın çok çok üstünde valla 10 yıllık evliyim yatak oda takımım eşimin bekarken aldığı takım.hemen çöpe atayım bari konu sahibi beni değersiz kadın sanmasın ha habn olsam evlnmkten vazgecerdim..ömürmü geçer arkadaş iyibi esyaları ucuza almışınız ölene kadar söylersiniz artık...
ayağını yorganına göre uzatan üzülmez.O başkası eşi olacak. Gelinlikte tasarruf yanlış yerde tasarruftur bence. Benim gelinliğim ucuzdu. Ama ben öyle bir genç kızdım. Düğün de istenmedim, takı da. Ama fiyatı çok uçuk olmadığı sürece gelini hoş tutmak lazım bence.
Vayyy be. Beni nufusuna al diyesim geldigelinliğimide 10 yıl önce 800 el dıktırdım ve o gun gıyip geri verdim.beyaz eşyalarım benim ve eşimin bekarlık eşyaları sadece çamaşır makinem bozuldu onu değiştırdım .Amaaaa 10 yılda 1 ev bir arsa bir büro ve önce kendim kullanacağım sonra da kızıma bırakacağım 70 bin tl ye yakın pırlanta elmas zümrüt takınlar aldım.ayrıca kızıma 1 asgari ücretlık ayda bireysel emeklilik biriktırıyorum.perdem bile yok sadece storlarım var pahalı mobılyalarım yok ama kızımı ıyı okul kazanamazsa ücretli hukuk tıp okutacak birikimim var nerdeyse .indirimlerden marka da giyerim hep.oğlum olsa kendim gibi gelin alırım ben gelirimin nerdeyse tamamını gelinliğe kınaya düğüne savurmam.elin davulcusunu çalgıcısını organizasyoncusunu zengin edeceğime kendimi zengin ederim ha ha
gelinliğimide 10 yıl önce 800 el dıktırdım ve o gun gıyip geri verdim.beyaz eşyalarım benim ve eşimin bekarlık eşyaları sadece çamaşır makinem bozuldu onu değiştırdım .Amaaaa 10 yılda 1 ev bir arsa bir büro ve önce kendim kullanacağım sonra da kızıma bırakacağım 70 bin tl ye yakın pırlanta elmas zümrüt takınlar aldım.ayrıca kızıma 1 asgari ücretlık ayda bireysel emeklilik biriktırıyorum.perdem bile yok sadece storlarım var pahalı mobılyalarım yok ama kızımı ıyı okul kazanamazsa ücretli hukuk tıp okutacak birikimim var nerdeyse .indirimlerden marka da giyerim hep.oğlum olsa kendim gibi gelin alırım ben gelirimin nerdeyse tamamını gelinliğe kınaya düğüne savurmam.elin davulcusunu çalgıcısını organizasyoncusunu zengin edeceğime kendimi zengin ederim ha ha
mutluluğunuz daim olsun diliyorum o zaman.ayy ne guzel demissiniz ohh valla bende sizinle ayni dusunuyorum.. cok sukur maddi durumumda skinti yok.. herseyimi icime sine sine aldim ama bu cooook fazla para verdigim anlamina gelmesin.. esimi cok seviyorum bana verdigi degeri de parayla olcecek biri degilim.. Mutluyum huzurluyum cok şükür
mutluluğunuz daim olsun diliyorum o zaman.
yurtdışında zenginler hariç herkes böyle.insanlar küçük basit evlerde basit ama faal kullanışlı eşyalarla yaşıyor.evlerin kölesi değiller .sabah uyanınca arada bir sokak cafesinde kahve içme keyfi dünyalara değer.adamlar her sene başka ulke de tatil yapıyorlar.Vayyy be. Beni nufusuna al diyesim geldibravo valla.
Hayatım boyunca oğlunun pipisi kesiliyor diye bunun düğününü yapan kafaları anlamayacağım sanırımBakmasam daha iyi sanırım![]()
Ahahha buda varHayatım boyunca oğlunun pipisi kesiliyor diye bunun düğününü yapan kafaları anlamayacağım sanırım![]()
hay ağzına sağlık bunu unutmuştum he bir de bu var bakk.Hayatım boyunca oğlunun pipisi kesiliyor diye bunun düğününü yapan kafaları anlamayacağım sanırım![]()
40 yaşında olacağım nerdeyse ben çocukken kına gecesi kızın evinde olurdu kız düz bir elbise giyer arkadaşlarıyla oynar eğlenir kına yakılır ve basit bir çerez dağıtılırdı.çok ta eğlenilirdi .şimdi yok kına elbisesi damada padişah kıyafeti nedime elbiseleri kına için ayrı salon tutma organizasyon şirketine bi dünya para dökmek.sanki her evlenen ali ağaoğlunun kızı oğlu he he.vallahi ülkem insanlarını anlayamıyorum ben
Gösteriş zengin olma merakı orada zaten dışa yansıyor malesef kızlarımız kendilerini prenses gibi hissetmek istiyor bir iki gün bile olsa o lüksü savurganlığı yaşamak istiyor.40 yaşında olacağım nerdeyse ben çocukken kına gecesi kızın evinde olurdu kız düz bir elbise giyer arkadaşlarıyla oynar eğlenir kına yakılır ve basit bir çerez dağıtılırdı.çok ta eğlenilirdi .şimdi yok kına elbisesi damada padişah kıyafeti nedime elbiseleri kına için ayrı salon tutma organizasyon şirketine bi dünya para dökmek.sanki her evlenen ali ağaoğlunun kızı oğlu he he.vallahi ülkem insanlarını anlayamıyorum ben