• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cafede oturdum ağlıyorum sinirden

Ahahha buda var :KK70:
Düğün yapmaya meraklı bi milletiz bence :KK70:
Yanii yap demiyorum gene yap ama pipi kestik düğün yapalım sığdıramıyorum mantığıma :D
Neyse kınadım ilerde sünnet annesi diye google’ladığınızda karşınıza çıkma ihtimalim yükseldi şu an :D

Gösteriş zengin olma merakı orada zaten dışa yansıyor malesef kızlarımız kendilerini prenses gibi hissetmek istiyor bir iki gün bile olsa o lüksü savurganlığı yaşamak istiyor.
Ben dediğim gibi kuzenimin gelinliğini giydim ve kuzenimin gelirinden 3 kat fazla gelirim var.
Artıkçı demiş bana birisi valla isteyen istediğini der ben yaptığım hareketi mantıklı buluyorsam ötesi olmaz.
çok mantıklı davranmışsınız.ben sadece ucuz bir salon tuttum kokteyl tarzı.orkestra davul zurna yoktu.kına gecesi yapmadım gelinliğimi 800 tlye dıktırdım 9 10 sene önce gelin arabası süslemedim.nişan yapmadım.ama maddiyatım çok çok iyi yapanlardan şükür özel okullarda okudum.bir çok ülke gördüm gezdim.evladımın geleceğini sağlamaya çalışıyorum halaa.eşyalarımda şu ayyy 3 takım 10000 dediklerinden ha ha.umrumda mı değil.mutluyum ben.evde oturup napacağım tüm gün arabama atlayıp spora gidiyorum çocuk esirgemeye gidip kitap okuyorum ders çalıştırıyorum haftada bir bir kaç çocuğa

çok mantıklı davranmışsınız.ben sadece ucuz bir salon tuttum kokteyl tarzı.orkestra davul zurna yoktu.kına gecesi yapmadım gelinliğimi 800 tlye dıktırdım 9 10 sene önce gelin arabası süslemedim.nişan yapmadım.ama maddiyatım çok çok iyi yapanlardan şükür özel okullarda okudum.bir çok ülke gördüm gezdim.evladımın geleceğini sağlamaya çalışıyorum halaa.eşyalarımda şu ayyy 3 takım 10000 dediklerinden ha ha.umrumda mı değil.mutluyum ben.evde oturup napacağım tüm gün arabama atlayıp spora gidiyorum çocuk esirgemeye gidip kitap okuyorum ders çalıştırıyorum haftada bir bir kaç çocuğa
El ne der diye umursamayan sayısız Türk kadınından biri olduğunuz için tebrikler :) konu komşu akraba için yaşıyor bir çoğumuz. Bunu itiraf edebilsek.

ayağını yorganına göre uzatan üzülmez.
Ben zaten çıkıp Sabancılar Koçlar ucuz gelinlik giysin demiyorum. Herkes bütçesine göre hareket ederse sonradan sıkıntı çekmez :KK66: bir de karşı tarafın gücünün yettiğini beğenmiyorsan kendin verir parasını alırsın. Alamıyorsan da ağlamak anlamsız.
evet aynı fikirdeyim para sınırı olmayanlar istıyorsa tabiki nişan düğün kına modaevi dikimi gelinlik ne isterlerse yapsınlar.ama alt orta ya da ortanın az biraz üstünün geleceği daima sallantıdadır bir krizde bir savaşta bir büyük deprem de batar gideriz.tedbirli olmak zorundayız

Bazı şeylere ya insanlar çok önem gösteriyor ya da ben pek önemsemiyorum. Ufak bir detay gibi geliyor .
Nişanlığımı fatihten 3 bin liraya kiralamiştim ama gorenler hayran kaldi simdi keske o kadar para vermeyip en azindan ceyizime katki saglasaydim diyorum . Bursa da gelinlikcim var yurtdisina ve arap ulkelerine ozel swaroski gelinlik işliyorlar nam salmış bir gelinlikci istersen ozelden konumumu vs atabilirim . Gelinlik begendim tül idi tafta aklimda bile yoktu 3boyutlu birde .. Gordum 1 kere denedim asik oldum ve fiyati 5bin tlydi . O kadar pahali geldi ki asla vermem 5bin tlyi yani 1 gun giyicem parama yazik o parayla gider ev esyamin veya kisisel ihtiyaclarimin kalitesini artiiririm . Neyse ki tanidik vasitasiyla 2bin tlye hem kaftanligim hem asik oldugum gelinligim tacım 2tane duağım ayakkabim cicegim kina elbisem hepsi hersey dahil 2bin tlye diktiriyorum. Hizmetleri,yaklaşımları,fiyatları samimiyetleri o kadar güzel ki firma sahibi olsam bu kadar ovmezdim sanırım :D Bursa'dayim ben tekstilin carşının başkentidir hemen hemen . Dilersen özelden konumu vs atayım yardimci olayım ?

Bazı şeylere ya insanlar çok önem gösteriyor ya da ben pek önemsemiyorum. Ufak bir detay gibi geliyor .
Nişanlığımı fatihten 3 bin liraya kiralamiştim ama gorenler hayran kaldi simdi keske o kadar para vermeyip en azindan ceyizime katki saglasaydim diyorum . Bursa da gelinlikcim var yurtdisina ve arap ulkelerine ozel swaroski gelinlik işliyorlar nam salmış bir gelinlikci istersen ozelden konumumu vs atabilirim . Gelinlik begendim tül idi tafta aklimda bile yoktu 3boyutlu birde .. Gordum 1 kere denedim asik oldum ve fiyati 5bin tlydi . O kadar pahali geldi ki asla vermem 5bin tlyi yani 1 gun giyicem parama yazik o parayla gider ev esyamin veya kisisel ihtiyaclarimin kalitesini artiiririm . Neyse ki tanidik vasitasiyla 2bin tlye hem kaftanligim hem asik oldugum gelinligim tacım 2tane duağım ayakkabim cicegim kina elbisem hepsi hersey dahil 2bin tlye diktiriyorum. Hizmetleri,yaklaşımları,fiyatları samimiyetleri o kadar güzel ki firma sahibi olsam bu kadar ovmezdim sanırım :KK70: Bursa'dayim ben tekstilin carşının başkentidir hemen hemen . Dilersen özelden konumu vs atayım yardimci olayım ?
kendisi ayılıp bayılıp ikna etti ama damat beyi.4500 e alınıyormuş gelinlik

kendisi ayılıp bayılıp ikna etti ama damat beyi.4500 e alınıyormuş gelinlik
4500 tl gelinlik mi ? Üzerine 1 lira koyup Tofaş araba alınır yahu . Ucuz fiyata gayet güzel gelinlikler var 2bin e gelinlik aldım provaya gidicem hala düşünüyorum pahaliya mi geldi diye . 4500 tlye mobilya takimları var evini dizerdi :/

şunu da yazıp gideyim.15 sene önce 2. el arabamı satıp arsa aldım.işe metroyla gittim.butun arkadaşlarım son model arabalara biniyordu asla kıyaslamadım kendimi.şimdi arsam aynı araba ayarında 8 9 tane yapıyor.özel okulda okudum ama arkadaşlarımla aşık atmadım.40 yaşımdayım 32 de evlendim evlenene kadar bırıkım yaptım.evlendıkten sonra çalışmadım.şimdi BMW ye biniyorum.arsam da yanıma kar kaldı 2. el BMW yanlış anlaşılmasın he he.genç kızlara belki az örnek olurum.herkese iyi geceler
4500 tl gelinlik mi ? Üzerine 1 lira koyup Tofaş araba alınır yahu . Ucuz fiyata gayet güzel gelinlikler var 2bin e gelinlik aldım provaya gidicem hala düşünüyorum pahaliya mi geldi diye . 4500 tlye mobilya takimları var evini dizerdi :/
mobılyalarını 10000 e almış tayınciyim diye ona üzülüyordu en son.

Çok kaprislisin isteklerin bitmiyor altın al bilezik al gelinlik al sende aç ağzını otur bekle nişanlına acıdım

Ya hersey geçici bu hayatta . Maddiyatı bu kadar zorlamanin alemi yok konu sahibi . Allah ağız tadı versin en önemlisi bu . Gelinlik 1 gün giyeceksin ama o adamla uzun süre yasayacaksin belki. Borctan evin içinde huzur olmayacak belki. 4500 tl gelinlik parasına git balayı yap kafanı dağıt . Senin seçimin tercihin istersen pırlanta işlemeli bir gelinlik veya takılar edinmek iste ama hastanelik olup esinle sorun yasayacaksan sürekli didişerek yuva kuracaksan ohoooo.
Allah yardımcısı olsun . Bu devirde evlenmek zor hele böylesi isteklerde bulunmak extra zorluk yaratıyor beylere. Eşinin halinden anla ve destek olmaya çalış .

Bayanlar benim haziranda düğünüm var dün bir gelinlikçiyle görüştüm 3.500 e gelinlik ayarladım kaporasını bugün verecektim girerken başka gelinlikçi gördüm ve başka gelinlik hoşuma gitti onun fiyatıda bin tl fazla nişanlımı aradım durumu anlattım. dün öyle dedin bugün böyke diyorsun olmaz dedi bin tl değerim yokmu dedim hayır olmaz dedi yaptırma dedi bende içimde kalacağını söyledim tekrat hayır diye bağırınca bana bende o zaman almıyorum gelinlik falan istemiyorum dedim kaporayıda vermedim iptal ettim herşeyi cafede oturdum sinirlerim bozuldu Allah aşkına içimde kaldı bir kere giycem birşey zaten ev alışverişinde en ucuzundan alcam eşyaları bunu çok iyi biliyor yanlış mı düşünüyorumEv eşyasını 10 binlik paketten alcam köy gibi biryerde yaşıycam görevinden dolayı ankaradan kalkıp elazığa gitcem tek isteğim bu sizcede abartıyormyum 6 bin maaş alıyor
ne yaptın cok merak ediyorum

Şu yorumları okudumda herkes polyanna herkes mükemmel kimse elini eşinin cebine attırmamış benim ne salakça düşündüğümü söyleyenden tutunda düşüncesizliğime hastaneye gelinlik mevzusundan yattığımı düşünen dahi olmuş
Benim zevkim olan birşeyi beğenmem bence gayet normal hanımlar
O kadar eşini düşünen varsa hergün buraya yazılan sıkıntılarr nasıl oluyor merak ettim
Yok efendim onun yerine başka birşey yapsaymışım elazığa gitmekle ne alakamış vs vs
Hı hı evet canım ya siz mükemmel düşünceli polyanna herşeyden eksik kalan devamlı eşini ailesini düşünen insanlarsınız inandık yedik ...!!
Kadınlar klübünün kadınları naif bir dille anlatmama rağmen saçma sapan yorumlar yapanlar var bu platformun en büyük eksiği ne biliyomusunuz herkes derdini yazana yükleniyor naif ve insancıl şekilde yardım etme güdüsü ile yaklaşmıyorlar abla kardeş gibi yaklaşım yok herkesin bi burnu kaf dağında ,...Kadınlar klübü demek kadın dayanışması olması demek bence ama gördüğüm kadarıyla herkes fesat burda tebrikler gerçekten çok insancıl davranışlarla yardım ettiniz polyannalar ..!!
Size katılıyorum kesinlikle,burda insanlar kendi fikirlerine göre yargılamayı çok seviyorlar.kimisi için daha önemlidir istedigi begendigi en güzel gelinligi giymek ister,kimisi çokta önemsemez.Kişiden kişiye degişen bişey için bu yargılamak nedendir.İnsan buraya fikir danışmak için konu açıyor ama kimi zamanda dahada moral bozuyor yaklaşımlar.

Hayatında bir kez evleneceksin (insallah)ve gelinlik saç çok ama çok onemli ama gerisini boşverin yani ucuz yapabilirsiniz..içinizde kalacak birşey sakın yapmayın .bende 6 aylik evliyim bu arada .umarım herşey gönlünüzce olur

Şu yorumları okudumda herkes polyanna herkes mükemmel kimse elini eşinin cebine attırmamış benim ne salakça düşündüğümü söyleyenden tutunda düşüncesizliğime hastaneye gelinlik mevzusundan yattığımı düşünen dahi olmuş
Benim zevkim olan birşeyi beğenmem bence gayet normal hanımlar
O kadar eşini düşünen varsa hergün buraya yazılan sıkıntılarr nasıl oluyor merak ettim
Yok efendim onun yerine başka birşey yapsaymışım elazığa gitmekle ne alakamış vs vs
Hı hı evet canım ya siz mükemmel düşünceli polyanna herşeyden eksik kalan devamlı eşini ailesini düşünen insanlarsınız inandık yedik ...!!
Kadınlar klübünün kadınları naif bir dille anlatmama rağmen saçma sapan yorumlar yapanlar var bu platformun en büyük eksiği ne biliyomusunuz herkes derdini yazana yükleniyor naif ve insancıl şekilde yardım etme güdüsü ile yaklaşmıyorlar abla kardeş gibi yaklaşım yok herkesin bi burnu kaf dağında ,...Kadınlar klübü demek kadın dayanışması olması demek bence ama gördüğüm kadarıyla herkes fesat burda tebrikler gerçekten çok insancıl davranışlarla yardım ettiniz polyannalar ..!!
Pardon ? Bu yaptığın da ön yargı olmuyor mu ? Polynna olmak değil bu dediğim kendi adıma konuşuyorum fakat değil . Çünkü nişanlımın bir ailesi ve destek alabileceği kimsesiz yok tek başına gece gündüz direksiyon sallayarak bir şeyler elde etmeye yuva kurmaya çalışıyor. Ben horozdan yumurta ya da öküzden süt gelmesini bekleyemem . Kadınlar kulübü kadın dayanışmasınin olduğunu ve bu çatı altında böylesi şeyler görmek istediğini soylemissin fakat insanlık yaparak daha cüzzi ve eşini zorlamayacak fiyatlarda gelinlikler olduğunu ve bu konuda yardım edebilecegim fikrini soyledim özelden yazabilecegin gelinlikci ile dilediğin gelinliği muntazam şekilde diktirip ve ya bulabilecegini söyledim . Burada ki kimse aynı kafa yapısına sahip değil ve öyle olmasi beklenilemezde .herkes kendine özgü bir birey düşünce. Bende evleniyorum fakat sağa sola ateş açmıyorum. Silkelen kendine gel , yuva kuracaksan yeteri erişkinliğe erdiğini gösterecek tepkiler sergile ...

Yanii yap demiyorum gene yap ama pipi kestik düğün yapalım sığdıramıyorum mantığıma :KK70:
Neyse kınadım ilerde sünnet annesi diye google’ladığınızda karşınıza çıkma ihtimalim yükseldi şu an :KK70:
Yok yok kinamamis gibi yap hemen bişe olmuyo sonra :D
Banada bu gelinlik olayı çok absürd geldi ben de artık her nanede gelinlik giyomusum :D
Neyse öyle veya böyle unluyuz cak bi beslik :P :KK19:

benim nişanlım 1500 kapora verdiğimiz gelinlikten ben vazgeçince bile böyle tepki vermemişti. tabi ben gelinliğimi başka yerden aldıktan sonra ilkinden söke söke aldm kaporamı.. sen haklısın

Back
X