Bazı şeylere ya insanlar çok önem gösteriyor ya da ben pek önemsemiyorum. Ufak bir detay gibi geliyor .
Nişanlığımı fatihten 3 bin liraya kiralamiştim ama gorenler hayran kaldi simdi keske o kadar para vermeyip en azindan ceyizime katki saglasaydim diyorum . Bursa da gelinlikcim var yurtdisina ve arap ulkelerine ozel swaroski gelinlik işliyorlar nam salmış bir gelinlikci istersen ozelden konumumu vs atabilirim . Gelinlik begendim tül idi tafta aklimda bile yoktu 3boyutlu birde .. Gordum 1 kere denedim asik oldum ve fiyati 5bin tlydi . O kadar pahali geldi ki asla vermem 5bin tlyi yani 1 gun giyicem parama yazik o parayla gider ev esyamin veya kisisel ihtiyaclarimin kalitesini artiiririm . Neyse ki tanidik vasitasiyla 2bin tlye hem kaftanligim hem asik oldugum gelinligim tacım 2tane duağım ayakkabim cicegim kina elbisem hepsi hersey dahil 2bin tlye diktiriyorum. Hizmetleri,yaklaşımları,fiyatları samimiyetleri o kadar güzel ki firma sahibi olsam bu kadar ovmezdim sanırım

Bursa'dayim ben tekstilin carşının başkentidir hemen hemen . Dilersen özelden konumu vs atayım yardimci olayım ?