Doğuma Hazırlık çağan ismi nasıl?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yova
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
21 ım bıttı 22 ıme gırdım cnm 1 cocugum var daha evlenelı 1 sene 2 ay oldu zaten

desene biz kartlamışız..kaydirigubbakcemile3

maşallah kız sen hemen kapmışsın bebişi valla aferin sanaalkisalkisalkis
benokuldu sınavdı derken hiç bişeyin sahibi olamadım..hala kpss ile uğraşıyorum peh:dilcikar:

ben 29 oldum canım ve daha hiç bişeye hazır değilimi diye geziniyorum ortalarda..bu annelik yaşı geciktirilmemesi gereken bir şey sanırım..ilerledikçe zorlaşıyor..insanın enerjisi azalıyor sanırım,21 lerimde bende çok meraklıydım bebeğe ama o zamanlar evli değildim işte:)

iyi bir anne olamayacaksam hiç olmamalıyım bence..hiç bir çocuk dünyaya geldiğine pişman olmamalı..zaten geliş vesilesi biziz...

desene biz kartlamışız..kaydirigubbakcemile3

maşallah kız sen hemen kapmışsın bebişi valla aferin sanaalkisalkisalkis
benokuldu sınavdı derken hiç bişeyin sahibi olamadım..hala kpss ile uğraşıyorum peh:dilcikar:

ben 29 oldum canım ve daha hiç bişeye hazır değilimi diye geziniyorum ortalarda..bu annelik yaşı geciktirilmemesi gereken bir şey sanırım..ilerledikçe zorlaşıyor..insanın enerjisi azalıyor sanırım,21 lerimde bende çok meraklıydım bebeğe ama o zamanlar evli değildim işte:)

iyi bir anne olamayacaksam hiç olmamalıyım bence..hiç bir çocuk dünyaya geldiğine pişman olmamalı..zaten geliş vesilesi biziz...
ole tabı bende unıdeyken asıl oldum ve okulu bıraktım evlendım sonra benı bebek ıcın ıkna ettı derken hamıle kaldım bı abkmısım anneyım ama ben bebeklerı sevıyorum 9 tane yıyenım var abılerımın ablamın fılan hep kendımınkını bekledım yanı

ole tabı bende unıdeyken asıl oldum ve okulu bıraktım evlendım sonra benı bebek ıcın ıkna ettı derken hamıle kaldım bı abkmısım anneyım ama ben bebeklerı sevıyorum 9 tane yıyenım var abılerımın ablamın fılan hep kendımınkını bekledım yanı

maaşallah canım..allah nazarlardan saklasın..:nazar:

darısı başımıza bakalım...

çağan ismi çok güzel bence kıza da konulabilir hatta çok özgün durur kızda

bence çok hoş bir isim yiğenimin ismide çağan henüz, 1 yaşında kendisi, popüler bi isim bu günlerde:hulya:

Arkadaşlar bende 18 haftalık hamısım :) ve kızım olacak.. ısme karar verdık irem ilknur iki isim koyacagız yalnız okulda birinci mi ikinci isim mi geçerli oluyor fikri olan var mı ? Ben okulda da irem in kullanılmasını istiyorum bu yüzden ne şekilde yazdırmam gerekiyor

teşekkürler

Arkadaşlar bende 18 haftalık hamısım :) ve kızım olacak.. ısme karar verdık irem ilknur iki isim koyacagız yalnız okulda birinci mi ikinci isim mi geçerli oluyor fikri olan var mı ? Ben okulda da irem in kullanılmasını istiyorum bu yüzden ne şekilde yazdırmam gerekiyor

teşekkürler

canım iremi başa yazdırman lazım işe başka ne olabilir ki...CADIARZU

karışmak gibi olmasında canım benzer ve aynı harfle başlayan iki isim yanyana söylenmesi zor olan iki isim olmuş sanki...yerimseniben

4 aylık oğluşumun adı Çağan. Hem de eski Türkçede geçiyor. Moğolca'da beyaz anlamında, göktürkçede şenlik, bayram, mutlu gün anlamlarında.

Back
X