Çağımızın vebası: Stalk!

@beni beni bihterini O şekilde olduğunda sorun yok tabii, kafa da dağıtıyor :)

Ama bir gün eski sevgilimin ya da hoşlandığım çocuğun başka bir kızla aşk dolu fotoğraflarını görme ihtimali korkutuyor. "Gözlerimin önünde birbirlerini seviyolar" diye ağlayan bihter moduna girmek istemiyorum :)
Her şeye hazırlıklı ol çünkü aynen o moda giriyosun ve iki üç gün moddan çıkamıyosun tecrübe ile sabit:anneadayı:

Face sadece çok mutlu olduğum anlarin fotosunu ekliyorum.
O kadar sıkıcı artık.pek girmiyorum.
Genelde nefis yemek tarifleri ve burası vakit alıyor.bdv alıskanlik yapıyor.
Çok gezşnce şeytan durttuyor şunada bak bunada bak diye biliyorum o duyguyu :-)
Alakali değil ama o ciftlerin her fotolarinin altına yazdiği aşk dolu laflar bana hiç inandırıcı gelmiyor.çünkü face,twitter instagram da herkes aşik herkes mutlu bir ben derbeder:D:D

Kızlar son zamanlarda tam bir stalker oldum. Sosyal medyayla vakit harcamaktan nefret eden ben (ki hala paylaşım yapmıyorum) sabah uyanır uyanmaz instagrama girip belli profillere göz atıyorum. Adeta ritüel haline geldi :KK51: İşin dozunu öyle abarttım ki bir yıldan fazladır merak edip de öğrenmediğim şeyleri kurcalar oldum; birkaç dakikalık google araştırması sonucu eski sevgilimin yeni sevgilisiyle nasıl tanıştığını bile öğrendim. O kadar kafa yormanın üzerine dün gece daha hiç rüyama girmemiş adamı rüyamda gördüm iyi mi.

Aştığım, geride bıraktığım şeyleri içimde hortlatmaktan korkuyorum. Cool tavrıma da hiç yakışmıyor açıkçası :KK70:

Sözün özü, siz kendinizi nasıl dizginliyorsunuz bu konuda kızlar? Biliyorum stalk ata sporumuz ama en azından gördüğümüz mutluluk tablolarını nasıl önemsemeyeceğimizi öğretin bana :)
Tek derdim eskiler olsa bin tane derdim var ... Birde fotoğraf takı mutluluk tablolarını sahte buluyorum Mutlu olan niye kanıtlarcasına dünyayla paylaşsın bir arkadaşım verdi eski sevgilim beni dövüyordu sonra mutluluk pozları veriyorduk sosyal medyada paylaşıyorduk diyordu çok kim kavgasının resmini koyar ki ... Ben bakıp benim gördüğüm günü yanındakine de gösteriyordur diyorum ehhh diyorum hayata dönüyorum

Kızlar son zamanlarda tam bir stalker oldum. Sosyal medyayla vakit harcamaktan nefret eden ben (ki hala paylaşım yapmıyorum) sabah uyanır uyanmaz instagrama girip belli profillere göz atıyorum. Adeta ritüel haline geldi :KK51: İşin dozunu öyle abarttım ki bir yıldan fazladır merak edip de öğrenmediğim şeyleri kurcalar oldum; birkaç dakikalık google araştırması sonucu eski sevgilimin yeni sevgilisiyle nasıl tanıştığını bile öğrendim. O kadar kafa yormanın üzerine dün gece daha hiç rüyama girmemiş adamı rüyamda gördüm iyi mi.

Aştığım, geride bıraktığım şeyleri içimde hortlatmaktan korkuyorum. Cool tavrıma da hiç yakışmıyor açıkçası :KK70:

Sözün özü, siz kendinizi nasıl dizginliyorsunuz bu konuda kızlar? Biliyorum stalk ata sporumuz ama en azından gördüğümüz mutluluk tablolarını nasıl önemsemeyeceğimizi öğretin bana :)
Olamaz demekki burayı ihmal ediyorsun:)

eskiden aşık olduğum tek bi çocuk vardı o da hiçbi sosyal ağ kullanmıyor
bu konuda şanslıyım galiba hehe
zaten olsa bile bakmayabilirdim sevgilim var olmaz yani:P

Bunu okumanı tavsiye ederim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 73
Ahahah okuyunca bir gülmek geldi :)
Ben de birini merak edersem, nasil.oluyor bilmiyorum ama arastirmaci ruhum sayesinde imkansız görülen bir cok bilgiye ulasiyorum :)
Geçenlerde biri ile tanistim adamin soyadini bilmiyorum, ortak arkadas yok ama elimdeki ufak tefek bilgileri birlestirip.adamin hesabina ulaştım ustelik facebook harici hesabim da yok ve aktif de degilim :olamaz: bir arkadasim.da instagramdan baktı :süslü:
Ama oyle devamli takipledigim biri yok,ben de takipleniyor hissinden hoslanmam o.yuzden kimseyi stalklamam
Zaten kkda bile eskisi kadar aktif değilim hayatimi daha faydali mecralarla doldurmaya çalışıyorum mesela kitap okumak, muzik dinlemek, yemek yapmak/yeni tarifler denemek, boyama yapmak gibi

Aynı böyleyim işte, ufak tefek şeylerle dünyanın bilgisine ulaşıyorum. İçimde durdurulamaz bir detektif var adeta :KK6:

Benim de daha vakit alan uğraşlar, bana keyif veren hobiler edinmem şart :)

Kk dan sonra tüm sosyal medya hesaplarımı kapattım hatun hatuna muhabbet daha eğlenceli ve zevkli...

Kk ya kendini verip diğer hesaplarından kurtulabilirsin...

En iyisi sosyal medyasız yaşam :rapci:
En güzeli kk takılmak :süslü:

Sosyal medyasız hayat çok daha hoş bence :)

Tüm hesablarimi kapattım... Ama buraya dadandim bu sefer bilmem kaç yılındaki konuları okuyorum

En güzeli hiç bir sosyal medya hesabının olmaması :dondurma:

Instagram ve facebook hesabım var sadece ama kapatabilirim bu gidişle. Buradan çıkmam artık :21:

bütün sosyal medya hesaplarımı dondurdum. çok boş geldi çünkü birdenbire.
hala stalk yapıyorum, çok yapıyorum ama bilmiyorum ya sanki ben başka şeyler fark etmeye başladım gibi. bana sosyal medya hesaplarını kapatmak iyi geldi. stalk yapmak da iyi geliyor.
toparlayamadım yine.

Ne açıdan iyi geliyor stalk? Bu arada ne zamandır yoktun, nasılsın iyi misin?

Her şeye hazırlıklı ol çünkü aynen o moda giriyosun ve iki üç gün moddan çıkamıyosun tecrübe ile sabit:anneadayı:

Ay hiç hazır değilim şu sıra :D Önce ben mutlu olmalıydım bencilliği var üzerimde :KK55:

Stalk benim icin ev odevi gibi bisey oldu resmen. Icimden bakmak gelmese bile zorla bakiyorum milletin profiline. Nasil kurtulcam bende bilmiyorum

Ah evet, tam olarak bunu yaşıyorum. Buraya cevap yazayım günlük kontrolümü yapmaya geçicem :)

Face sadece çok mutlu olduğum anlarin fotosunu ekliyorum.
O kadar sıkıcı artık.pek girmiyorum.
Genelde nefis yemek tarifleri ve burası vakit alıyor.bdv alıskanlik yapıyor.
Çok gezşnce şeytan durttuyor şunada bak bunada bak diye biliyorum o duyguyu :-)
Alakali değil ama o ciftlerin her fotolarinin altına yazdiği aşk dolu laflar bana hiç inandırıcı gelmiyor.çünkü face,twitter instagram da herkes aşik herkes mutlu bir ben derbeder:KK70::KK70:

Gerçekten ya, göstermelik aşklar olduğu konusunda hemfikiriz. Ama yine de içi gidiyor insanın zayıf anlarında.

Tek derdim eskiler olsa bin tane derdim var ... Birde fotoğraf takı mutluluk tablolarını sahte buluyorum Mutlu olan niye kanıtlarcasına dünyayla paylaşsın bir arkadaşım verdi eski sevgilim beni dövüyordu sonra mutluluk pozları veriyorduk sosyal medyada paylaşıyorduk diyordu çok kim kavgasının resmini koyar ki ... Ben bakıp benim gördüğüm günü yanındakine de gösteriyordur diyorum ehhh diyorum hayata dönüyorum

Çok doğru. İnsanlar nispet için kullanıyor zaten sosyal medyayı resmen.

Olamaz demekki burayı ihmal ediyorsun:)

Hayıır en çok buradayım En Büyük KK :KK54:

eskiden aşık olduğum tek bi çocuk vardı o da hiçbi sosyal ağ kullanmıyor
bu konuda şanslıyım galiba hehe
zaten olsa bile bakmayabilirdim sevgilim var olmaz yani:p

Ay ne güzel, maşallah :nazar:

Bunu okumanı tavsiye ederim

Hemen bakıyorum, çok teşekkürler :)

Ben de dıdısının dıdısına bakar oldum insanların ;( nasıl dizginliyoruz?

Kesin bir çözümü yok sanırım, yani hesapları kapatmak dışında :)

Ne açıdan iyi geliyor stalk? Bu arada ne zamandır yoktun, nasılsın iyi misin?

idare ediyorum.
ya benim sosyal medya hesabım varken, sırf zaman geçsin diye giriyordum. allahım millet nasıl seviliyor, nasıl değer görüyor, mutluluktan nasıl aklını çıldırıyor, ana sayfada ister istemez görüyorsun. kapattım bütün hesapları, sadece kimi görmek istersem stalk yapıyorum. sosyal medya yüzünden sevilmediğimi düşünmüştüm mesela, kafamdan aşağı gül yaprakları falan yağdırması gerekiyormuş gibi.
bi de geçen stalk yaparken bi fotoğraf gördüm eski sevgilimin, adam aşırı bi ciddiyetle telefonla ilgileniyor muhabbet umurunda değil, biraz yakınlaştırdım bana mesaj atıyor. stalk iyidir.

Back
X