Çağırmalı mıyım ? Gerçekten ben neden böyleyim ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Ben gerçekten zeka geriliğim olduğunu felan düşünüyorum , çok dikkatli dinlemesem anlamıyorum ? Bunun bi testi felan var mı ;( iş arkadaşlarıma az önce oturuyoruz bana bi şey soruyorlar ben çok başka şeyler anlatıyorum , saçma sapan sorular soruyorum;( bu huyumdan vazgeçemiyorum Kasım sonu düğünüm var , bu işyerime başlayalı iki ay oldu o samimiyeti odada çalıştığım arkadaşlar ile kurduk , bana bizi de çağıracak mısın felan dedi sizce çağırmalı mıyım , ayıp olur mu çağırmasam

Yemekli mi düğün

Ay sormuşlar işte bu saatten sonra nasıl çağırmayacaksin saçmalama odaya en azından tek bir davetiye götürüp ortak bir yeriniz varsa koyun, gelirseniz sevinirim diyin yeterli.

Bir kan değerlerinize baktırin, doktora da durumu anlatın eğer kan değerleri yüzünden bir sorun yoksa sizi gerekli yerlere yönlendirir.

ben de şeyi merak ediyorum
aynı işyerinde çalıştığınız insanları da düğüne çağırmayacaksanız neden düğün yapıyorsunuz? gelen gelir gelmeyen gelmez (işyerlerinde genelde toplu para verilir) ama evlenip işyerine davetiye vermemek nasıl bir kafa?

hani sadece nikah, aile arası bir etkinlik yaparsın pek kimseyi çağırmazsın eyvallah

ama düğüne komşudur, iş arkadaşıdır, okul arkadaşıdır bunlar çağrılır

bu arada kimseyi çağırmasam yeterince kalabalık bir ailem var,
okul arkadaşlarımın filan büyük kısmı da yurtdışında ve sektörüm genellikle home office çalışılan bir sektör.

ama buna rağmen samimiyetim olan çağıran herkese ben gittim benim kardeşimin düğünü oldu benim patronlarım altınlarını yaptı diğer kardeşimin patronları yaptı, bir diğer kardeşimin arkadaşlarıyla ailece görüşürüz (onlar he okul hem iş arkadaşı çünkü uzun yıllardır) onlar tüm ailece geldi. yani bırak kendi iş arkadaşlarını (onlar zaten) bizim çok yakın olan iş arkadaşlarımız bile davetliydi...

gittiğim her düğünde de damadın da kızın da iş arkadaşlarının olduğu bir masa olur, en kötü uzaksa filan ne olur hepsini bir oturturlar...

Ben daha başlayalı iki ay oldu diye dedğm

Dahiliyeye mi gitmem gerekiyor bunun için

İstemiyorsan çağırmak zorunda değilsin.

Bizi de çağırsan keşke hediyemizi alır gelirdik bize de ayıp olabilir

Belki dikkat dağınıklığı vardır acaba bir kan tahlili mi yaptırsanız? Düğün için de bence çağrılmayı bekliyor. Sorduklarına göre öyle anladım
Evet hatta biri dedi çağırır mı acaba bizi diye sorduk öyle dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…