- 4 Ekim 2012
- 16.983
- 33.513
- 798
- Konu Sahibi zorunlualann
İyi bari kendi fikrinin olması da bir şeydirSoruyor sadece, hiçbir deneni yapmıyor ki.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bari kendi fikrinin olması da bir şeydirSoruyor sadece, hiçbir deneni yapmıyor ki.![]()
Fikirleri yüzünden bu halde ya.İyi bari kendi fikrinin olması da bir şeydir
Burayı dinlese ne olacak? Şimdi halan telefon etti ne diyeyim, kv çağırdı gideyim mi, aldığım süt çöktü dökeyim mi… her adımını buraya sorması normal değil zaten. Hiç sormadan okusun bildiğiniFikirleri yüzünden bu halde ya.
Yazıp rahatlıyomuş öyle dedi bi keresinde. Laf olsun diye soruyor zaten.Burayı dinlese ne olacak? Şimdi halan telefon etti ne diyeyim, kv çağırdı gideyim mi, aldığım süt çöktü dökeyim mi… her adımını buraya sorması normal değil zaten. Hiç sormadan okusun bildiğini
Ben gerçekten zeka geriliğim olduğunu felan düşünüyorum , çok dikkatli dinlemesem anlamıyorum ? Bunun bi testi felan var mı ;( iş arkadaşlarıma az önce oturuyoruz bana bi şey soruyorlar ben çok başka şeyler anlatıyorum , saçma sapan sorular soruyorum;( bu huyumdan vazgeçemiyorumKasım sonu düğünüm var , bu işyerime başlayalı iki ay oldu o samimiyeti odada çalıştığım arkadaşlar ile kurduk , bana bizi de çağıracak mısın felan dedi sizce çağırmalı mıyım , ayıp olur mu çağırmasam
![]()
Çağırmanızda bir sorun yok o zamanYok
Yok değil çok basit bir düğün salonunda
Düğün salonunun belli bir kontejyanı yok mu? Kendin hesap et geleceklere yer sıkıntısı çekmeyeceksen davet et. İsteyen gelir.Yok değil çok basit bir düğün salonunda
İyi makaraya alınmayı da hak ediyor o zamanYazıp rahatlıyomuş öyle dedi bi keresinde. Laf olsun diye soruyor zaten.
Hoslanmadiysan çağırma buda dertmi? Zeka geriligin olduğunu dusunuyorsun ve çalışıyorsunBen gerçekten zeka geriliğim olduğunu felan düşünüyorum , çok dikkatli dinlemesem anlamıyorum ? Bunun bi testi felan var mı ;( iş arkadaşlarıma az önce oturuyoruz bana bi şey soruyorlar ben çok başka şeyler anlatıyorum , saçma sapan sorular soruyorum;( bu huyumdan vazgeçemiyorumKasım sonu düğünüm var , bu işyerime başlayalı iki ay oldu o samimiyeti odada çalıştığım arkadaşlar ile kurduk , bana bizi de çağıracak mısın felan dedi sizce çağırmalı mıyım , ayıp olur mu çağırmasam
![]()
Bazı vitamin ve minerallerin eksikliği unutkanlık, dikkat dağınıklığı yapabiliyor bebişim, o yüzden dedik. Gerekli durumda vitamin takviyesi falan verir, baktı sorun yok, başka alanlara yönlendirir.Arkadaşlar valla goygoy olarak değil de bilmediğimden soruyorum. Zeka geriliği denilen şey öyle dahiliyeye gidince çıkıyor mu? Kan testiyle zeka analizi yapan yer var mı ki bazı arkadaşlar öyle öneri vermiş. Ben pek sanmıyorum da.
Gercekten var biliyormusun alinma. Testide vardir insallah. Kasim sonu dugunu sadece is arkadaslarin beklemiyor zorunlu bizde bekliyoruz ya bir terapimi alsan bir doktorami gozuksen hayatinda cok sorunlar oluyor ya normalmi acaba sizin oralarda onuda bilemiuorumki. Hani bizler buyuksehirde yasiyoruz basimiza seninki kadae şeyler gelmedi. Hayirlisiyla su dugunu bir atlatsaydin. Su kaynanayla nelwr olacak ben onu bekliyorumBen gerçekten zeka geriliğim olduğunu felan düşünüyorum , çok dikkatli dinlemesem anlamıyorum ? Bunun bi testi felan var mı ;( iş arkadaşlarıma az önce oturuyoruz bana bi şey soruyorlar ben çok başka şeyler anlatıyorum , saçma sapan sorular soruyorum;( bu huyumdan vazgeçemiyorumKasım sonu düğünüm var , bu işyerime başlayalı iki ay oldu o samimiyeti odada çalıştığım arkadaşlar ile kurduk , bana bizi de çağıracak mısın felan dedi sizce çağırmalı mıyım , ayıp olur mu çağırmasam
![]()
kimin konusu olduğuna bakmadan okuyorum, sonra bii bakıyorum efendim zorunlu, aaaaa diyorum yine ne olmuş ve pencereyi kapatıyorum.Ben gerçekten zeka geriliğim olduğunu felan düşünüyorum , çok dikkatli dinlemesem anlamıyorum ? Bunun bi testi felan var mı ;( iş arkadaşlarıma az önce oturuyoruz bana bi şey soruyorlar ben çok başka şeyler anlatıyorum , saçma sapan sorular soruyorum;( bu huyumdan vazgeçemiyorumKasım sonu düğünüm var , bu işyerime başlayalı iki ay oldu o samimiyeti odada çalıştığım arkadaşlar ile kurduk , bana bizi de çağıracak mısın felan dedi sizce çağırmalı mıyım , ayıp olur mu çağırmasam
![]()
Çok teşekkür ediyorumBazı vitamin ve minerallerin eksikliği unutkanlık, dikkat dağınıklığı yapabiliyor bebişim, o yüzden dedik. Gerekli durumda vitamin takviyesi falan verir, baktı sorun yok, başka alanlara yönlendirir.