Çağırmalı mıyım ? Gerçekten ben neden böyleyim ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burayı dinlese ne olacak? Şimdi halan telefon etti ne diyeyim, kv çağırdı gideyim mi, aldığım süt çöktü dökeyim mi… her adımını buraya sorması normal değil zaten. Hiç sormadan okusun bildiğini
Yazıp rahatlıyomuş öyle dedi bi keresinde. Laf olsun diye soruyor zaten.

2 ay olmuş olabilir şuan ama düğünden sonra da iş yerinde devam edeceksin, çağırmalısın gelen gelir gelmeyen gelmez onu kendileri bilirler, aynı rotamda bulunup nazikçe davette bulunmamak ayıp gelir bana bilmiyorum

Ben gerçekten zeka geriliğim olduğunu felan düşünüyorum , çok dikkatli dinlemesem anlamıyorum ? Bunun bi testi felan var mı ;( iş arkadaşlarıma az önce oturuyoruz bana bi şey soruyorlar ben çok başka şeyler anlatıyorum , saçma sapan sorular soruyorum;( bu huyumdan vazgeçemiyorum :( Kasım sonu düğünüm var , bu işyerime başlayalı iki ay oldu o samimiyeti odada çalıştığım arkadaşlar ile kurduk , bana bizi de çağıracak mısın felan dedi sizce çağırmalı mıyım , ayıp olur mu çağırmasam :(

Çağır tabi ki cnm iş arkadaşlarını herkesten fazla görüyorsun. Neden kendi kendini gaza getiriyosun. Çok konuşuyorsan dinlemeyi öğren hep dinleyici tarafta ol. Soru sordukların da soruya odaklan 3 cümlede cevapla. Sus yani konu konuyu açar her zaman.

Yok değil çok basit bir düğün salonunda
Düğün salonunun belli bir kontejyanı yok mu? Kendin hesap et geleceklere yer sıkıntısı çekmeyeceksen davet et. İsteyen gelir.
Benim kardeşim Sheraton’da evlendi. Yemekliydi ve her masada gelenlerin adı yazıyordu. Düğün davetiyesinde Lcv istedi.
Sizin böyle bir sıkıntınız da yok. Vereceğiniz meyve suyu ve kuru pasta. Ha 300 kişi gelmiş, ha 400.

Oturup muhabbet ettiğiniz insanlar sonuçta çağırın bence de. Gelirlerse ne güzel. Gelmezlerse de darılmayın.
Niye davet etmedin sorularına maruz kalmazsınız

Ben gerçekten zeka geriliğim olduğunu felan düşünüyorum , çok dikkatli dinlemesem anlamıyorum ? Bunun bi testi felan var mı ;( iş arkadaşlarıma az önce oturuyoruz bana bi şey soruyorlar ben çok başka şeyler anlatıyorum , saçma sapan sorular soruyorum;( bu huyumdan vazgeçemiyorum :KK43: Kasım sonu düğünüm var , bu işyerime başlayalı iki ay oldu o samimiyeti odada çalıştığım arkadaşlar ile kurduk , bana bizi de çağıracak mısın felan dedi sizce çağırmalı mıyım , ayıp olur mu çağırmasam :KK43:
Hoslanmadiysan çağırma buda dertmi? Zeka geriligin olduğunu dusunuyorsun ve çalışıyorsun😯 yaptığın istede hatalar yapmiyomusun? basit kolay bı iş sanirim.

Seviyorum kız seni :KK53:
Zeka geriliği değil de dikkat dağınıklığı olabilir, önce kan ver, duruma göre başka kliniğe yönlendirme yapılır.
Is arkadaşlarını tabii ki çağır; varsa oradaki bi panoya as davetiyeyi, sözlü olarak dile getirirsin asarken, varsa bi wp grubunuz oraya da yazarsın, gelen gelir, fazla düşünecek bi şey yok.

Arkadaşlar valla goygoy olarak değil de bilmediğimden soruyorum. Zeka geriliği denilen şey öyle dahiliyeye gidince çıkıyor mu? Kan testiyle zeka analizi yapan yer var mı ki bazı arkadaşlar öyle öneri vermiş. Ben pek sanmıyorum da.

Arkadaşlar valla goygoy olarak değil de bilmediğimden soruyorum. Zeka geriliği denilen şey öyle dahiliyeye gidince çıkıyor mu? Kan testiyle zeka analizi yapan yer var mı ki bazı arkadaşlar öyle öneri vermiş. Ben pek sanmıyorum da.
Bazı vitamin ve minerallerin eksikliği unutkanlık, dikkat dağınıklığı yapabiliyor bebişim, o yüzden dedik. Gerekli durumda vitamin takviyesi falan verir, baktı sorun yok, başka alanlara yönlendirir.

Ben gerçekten zeka geriliğim olduğunu felan düşünüyorum , çok dikkatli dinlemesem anlamıyorum ? Bunun bi testi felan var mı ;( iş arkadaşlarıma az önce oturuyoruz bana bi şey soruyorlar ben çok başka şeyler anlatıyorum , saçma sapan sorular soruyorum;( bu huyumdan vazgeçemiyorum :KK43: Kasım sonu düğünüm var , bu işyerime başlayalı iki ay oldu o samimiyeti odada çalıştığım arkadaşlar ile kurduk , bana bizi de çağıracak mısın felan dedi sizce çağırmalı mıyım , ayıp olur mu çağırmasam :KK43:
Gercekten var biliyormusun alinma. Testide vardir insallah. Kasim sonu dugunu sadece is arkadaslarin beklemiyor zorunlu bizde bekliyoruz ya bir terapimi alsan bir doktorami gozuksen hayatinda cok sorunlar oluyor ya normalmi acaba sizin oralarda onuda bilemiuorumki. Hani bizler buyuksehirde yasiyoruz basimiza seninki kadae şeyler gelmedi. Hayirlisiyla su dugunu bir atlatsaydin. Su kaynanayla nelwr olacak ben onu bekliyorum

kimin konusu olduğuna bakmadan okuyorum, sonra bii bakıyorum efendim zorunlu, aaaaa diyorum yine ne olmuş ve pencereyi kapatıyorum. :KK71:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X