• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çağırmazsam ayıp olur mu?

Limonsarisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.214
1.267
178
Hanımlar ben evlilik arifesindeyim kısa keseyim evim tutuldu mobilyalar falan geldi ceyizlerim evde yavaş yavaş yerleştiriyorum. Tabi ki evi merak edenler var özellikle nişanlımın bi arkadas çevresi var onlar gelmek istiyorlar eşyaları görmeye. Ama bu arkadaş çevresinde evli bir çift var ve onları çağırmak istemiyorum. Sebebini gelecek olursak kıza kanım ısınmadı benimle ilk tanıştığından beri hep soğuk davranıyor ve laf sokma çabasına giriyor nişanlıma sebebini sordum bu bayanın kız kardeşi nişanlım dan hoşlanıyormuş nişanlım durumun farkindaymıs ama bir şey dememiş sonra hemen benimle tanışmış. Bu bayan sanki kardeşini ortada bırakmış gibi nişanlıma da atarli bana da. Sorum şu ki Herkesi çağırıp onu çağırmazsam sorun olur mu ayıp etmiş olur muyum ya da büyüklük bende kalsın diyip buyur gelin demeli miyim?

Çağırın bence mutluluğunuzu görüp küplere binsin Allah nazarlardan saklasın sizi:nazar:, şimdi diğer arkadaşları çağırılıp onlar çağırılmazsa egosunu oh ne güzel de rahatsız ettim diye tatmin eder takmayın havlayan köpek ısırmaz:34: ev sizin hayat sizin mutluluğunuza gölge düşürmeyin sevenler kavuşmuş işte:38:

Hanımlar ben evlilik arifesindeyim kısa keseyim evim tutuldu mobilyalar falan geldi ceyizlerim evde yavaş yavaş yerleştiriyorum. Tabi ki evi merak edenler var özellikle nişanlımın bi arkadas çevresi var onlar gelmek istiyorlar eşyaları görmeye. Ama bu arkadaş çevresinde evli bir çift var ve onları çağırmak istemiyorum. Sebebini gelecek olursak kıza kanım ısınmadı benimle ilk tanıştığından beri hep soğuk davranıyor ve laf sokma çabasına giriyor nişanlıma sebebini sordum bu bayanın kız kardeşi nişanlım dan hoşlanıyormuş nişanlım durumun farkindaymıs ama bir şey dememiş sonra hemen benimle tanışmış. Bu bayan sanki kardeşini ortada bırakmış gibi nişanlıma da atarli bana da. Sorum şu ki Herkesi çağırıp onu çağırmazsam sorun olur mu ayıp etmiş olur muyum ya da büyüklük bende kalsın diyip buyur gelin demeli miyim?

aqyıp olsa ne olcak ki
:34::34::34:
ben özellikle ayıp ederdim
herkezi çağırır birtek onları ayırırdım
olursa olsun
çağırma
nazarları filan da değebilir
baksana kalmış gözleri
üstelik her fırsatta canını sıkmaya çalışan birini niçin etrafında isteyesinki
:49::49::49::49::49::49:

daha evlenmemişsiniz ki ne evi görmesi bu anlamadım
evlenirsiniz aradan zaman geçer çaya/yemeğe alırsınız
insanlarda ki bu eşya/mobilya merakı ne anacım yaaa
niaşnlısınız siz daha eviniz yerleşiyor bence hiçbirini çağırma
ben olsam çağrımaszım ki çağırmadımda zaten
ama evlendim eşimin benim arkadaşlarımız yemeğe/çaya sürekli gelirler

ayıbı falanı yok...
bence cagırma. görmeyi versinler az:24:
Öyle düşündüm zaten ama yapım buna pek musait değil insanlar kırılır diye çok düşünüyorum sevmediğim biri bile olsa...
evini merak eden sen evlendikten sonra gelsin..temiz çözüm.:31:

Arkada grubu biraz farklı bu yaz 2 çift daha evlenecek o grubun içinde onlar çağırdı evimizi görün diye gittik şimdi bizden bekliyorlar

Eğer aranızda net bir kavga ya da net bir terbiyesizlik yoksa evet ayıp olur. Hani insanlar onların neden olmadığını sorsa ne diyeceksiniz? Ya da kız ben öyle bir şey yapmıyorum dese ve üste çıksa? Herkesi çağırıp onu çağırmamak için arada bilinen bir husumet olması lazım bence. Eğer çağırmazsanız şimdiye kadar süren pasif agresif ilişkinizin boyutu değişir. Nişanlınızın arkadaş ortamında anlamsız bir durum oluşur. Nişanlınız ne diyor?

Çağırın bence mutluluğunuzu görüp küplere binsin Allah nazarlardan saklasın sizi:nazar:, şimdi diğer arkadaşları çağırılıp onlar çağırılmazsa egosunu oh ne güzel de rahatsız ettim diye tatmin eder takmayın havlayan köpek ısırmaz:34: ev sizin hayat sizin mutluluğunuza gölge düşürmeyin sevenler kavuşmuş işte:38:
Çok teşekkür ederim içim buna razi aslında da nazar değer mi diye düşünmekten geri de kalamiyorum çünkü bu grubun içinde öyle insanlar var ki nişanım da surat aşıp oturdular niye bizim ki daha güzel olmuş diye

Bence strese girmeye gerek yok. O bayanın yanında gerilmene gerek yok. Hem belli edersen ekmeğine yağ sürersin.
Çok istiyorsa gelsin görsün mutluluğunuzu rahat olun.
Benim anlamadığım ev yerleşmeden evlenmeden neden ev görülmek isteniyor ki? Tuhaf.

aqyıp olsa ne olcak ki
:34::34::34:
ben özellikle ayıp ederdim
herkezi çağırır birtek onları ayırırdım
olursa olsun
çağırma
nazarları filan da değebilir
baksana kalmış gözleri
üstelik her fırsatta canını sıkmaya çalışan birini niçin etrafında isteyesinki
:49::49::49::49::49::49:
En çok korktuğum şey zaten nazar. Ama eşler yakın arkadaş olunca sürekli görüşmek gereken insanlar
daha evlenmemişsiniz ki ne evi görmesi bu anlamadım
evlenirsiniz aradan zaman geçer çaya/yemeğe alırsınız
insanlarda ki bu eşya/mobilya merakı ne anacım yaaa
niaşnlısınız siz daha eviniz yerleşiyor bence hiçbirini çağırma
ben olsam çağrımaszım ki çağırmadımda zaten
ama evlendim eşimin benim arkadaşlarımız yemeğe/çaya sürekli gelirler

2 çift daha evlenecek bu yaz aynı gruptan onlar çağırdılar davete icabet ettik gittik şimdi sıra bizde

birincisi ne münasebet kız kardeşine istemiş kısmet olmamış atarlanmış bir bayanı evime çağırmam..
ikincisi yine ne münasebet evlenmeden eve misafir mi alınırmış:26::27::27::27::27::27::27:

Eğer aranızda net bir kavga ya da net bir terbiyesizlik yoksa evet ayıp olur. Hani insanlar onların neden olmadığını sorsa ne diyeceksiniz? Ya da kız ben öyle bir şey yapmıyorum dese ve üste çıksa? Herkesi çağırıp onu çağırmamak için arada bilinen bir husumet olması lazım bence. Eğer çağırmazsanız şimdiye kadar süren pasif agresif ilişkinizin boyutu değişir. Nişanlınızın arkadaş ortamında anlamsız bir durum oluşur. Nişanlınız ne diyor?
Evet net bir kavga yok sadece soğuk rüzgarlar esiyor aynı ortamda olunca. Nişanlım sen bilirsin diyip bana bırakıyor ama biliyorum ki biz bu insanlarla hep görüşecek gibiyiz

Evlilik arifesi nazar mi degdireceksin kendinize. Bi kem goz olmayiversin bosver. Ayibi falan dusunme, o size laf cakarken ayip ediyomuyum diye dusundumu? Cagirma, hem iyi bi ders vermis olursun.

daha evlenmeden cok garip geldi bana :26::37:

siz evlenin önce bi,merak edenler zaten hemen gelecekler :9::9:

Evet net bir kavga yok sadece soğuk rüzgarlar esiyor aynı ortamda olunca. Nişanlım sen bilirsin diyip bana bırakıyor ama biliyorum ki biz bu insanlarla hep görüşecek gibiyiz

Yani bence komik duruma o düşüyor. Sonuçta siz mutlusunuz. Büyüklük sizde kalabilir. Yani çağırmazsanız bu sefer olay büyüyecek mi? Tartışma çıkma ihtimali var mı? Bizi niye çağırmadılar diye carlar mı? Bu sıkıntıya sebep olur mu sizin için. Siz mazlum ve haklıyken zor bir duruma düşer misiniz? Bunları düşünün bence.

Bence strese girmeye gerek yok. O bayanın yanında gerilmene gerek yok. Hem belli edersen ekmeğine yağ sürersin.
Çok istiyorsa gelsin görsün mutluluğunuzu rahat olun.
Benim anlamadığım ev yerleşmeden evlenmeden neden ev görülmek isteniyor ki? Tuhaf.

Tek evli çift var onun haricindekiler nişanlı merak ediyorlar ve kızlar arasında anlamadigim acaip derecede üstünlük yarışı var o bende yok bu bizde daha büyük sehpa orda olmamış bizim evde hersey yerli yerinde tarzında ama beyler yakın arkadaş işte onlardan dolayi görüşmek zorunda kalıyoruz

benim anlamadığım daha ev yerleşmemiş ne eşyası görmek istiyor bunlar ev yerleşmeden aa şu olmamış bu güzel değilmiş diyip hevesini mi kırma planları var acaba şüphelendim:ssz::ssz:

Ne ayibi yaa o laf sokarken ayip olmuyosa sen de cagirmayip tepkini koyarken ayip ediver oyleyse.. Ne diye huzurun bozulacaksa..

Back
X