ÇAĞLAR YAZICIOĞLU mu yoksa YÜCEL KAHRAMAN MI ???

gumuscan

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
53
15
8
48
Merhaba kader arkadaşlarım,

Aret Kamar da başarısız transfer sebebi ile ve ileri yaş (44) sebebi ile Yücel Kahraman ya da Çağlar Yazıcıoğlu arasında karar veremiyorum.
Fiyatları aynı..

Ltf tecribesi olan anneler ve anne adayları vr kader arkadaşlarım yardımcı olabilir mi ?

Rabbim bize de nasip etsin duam şimdiden hepimizle... Sevgiler

Aret Kamar da başarısız transfer sebebi ile ve ileri yaş (44) sebebi ile Yücel Kahraman ya da Çağlar Yazıcıoğlu arasında karar veremiyorum.
Fiyatları aynı..

Ltf tecribesi olan anneler ve anne adayları vr kader arkadaşlarım yardımcı olabilir mi ?

Ben de buradan okuduklarımla Aret Kamar a mı gitsem diyordum. Kafam iyice karıştı. Rabbim rast getirsin ne yapacağız.

Ben de buradan okuduklarımla Aret Kamar a mı gitsem diyordum. Kafam iyice karıştı. Rabbim rast getirsin ne yapacağız.
İnan bilmiyorum. Ama aynı yerde aynı yolu izleyip 2 kez başarısızlık oluyosa gerek yok. Aret kamar a kesinlikle dvm etmeyeceğim. Ne yapçaz iyi bi dr bulmamız lazım

Fiyatları aynı..

Merhaba,fiyatlar ne olmus?en son 38bin de birakmistik.

Ben çağlar beyde yaptırdım çok tatlı ve iyi biri işk denemede hamile kaldım ve şuan kızım kucağımda

Back
X