çagrı merkezi hakkında yardım istiyorum!

Bekarsanız uygun. Böyle bi işin gece vardiyesi oluyor diye biliyorum. İngilizce olması da sizin için güzel. İngilizce artı bir özellik :)

Arkadaslar Merhaba

Şuan parttime bir işte calısıyorum. bu iş beni parttime olmasına ragmen fulltıme gibi zorladıgı ıcın baska işler arayıştayım. Bugun bir çagrı merkeziyle gorusmeye gittim. ve alındım.Alındığım İşi tanımlamam gerekirse tanınmıs bir havayolu için ingılızce gelen aramalara bakarak musterılere bılgı vermek ve sorularını cevaplamak.

ingilizce olacagi için ingilizcem de körelmez diye düşünüyorum. bu yönden avantaj goruyorum ama aklımda sorular var cogu kişi cagrı merkezinde calısmayı onermıyor. zor diyor. tecrubesi olan arkadaslar varsa bana fıkir verebılırlermi?
İngilizcene pek katkısı olacağını sanmam çünkü kalıplaşmış konuşmalar olacaktır. Bir de insanlarla uğraşmak pek kolay değil onu da düşün önce

Ben bu kadar guvenerek ise girdiginiz ingilizceyi nasil ogrendiginizi merak ettim :KK53:
Ne kadar ugrasirsam ugrasayim ingilizcede kendime asla guvenemem gibi geliyor

Bencede ingilizce bilmek baska pratikte hizli konusulanlari anlamak ve akici cevaplar vermek baska. Nerde konustunuz
ingilizceyi??? Birde maasiniz ne olcak sgk dan haric extra birseyler de veriyolarmi yol yemek parasi gibi?
Bende boyle bi ise basvurmayi dusunuyorumda ondan

geçen gün bununla ilgili bi konu vardı.mola yok, izin yok. tuvalete gitmek için bile arayıp izin almak zorundasın.belirli bi saati yok... bunun gibi daha bi sürü olumsuz yorumlar yapılmıştı

Bencede ingilizce bilmek baska pratikte hizli konusulanlari anlamak ve akici cevaplar vermek baska. Nerde konustunuz
ingilizceyi??? Birde maasiniz ne olcak sgk dan haric extra birseyler de veriyolarmi yol yemek parasi gibi?
Bende boyle bi ise basvurmayi dusunuyorumda ondan

Ben bu kadar guvenerek ise girdiginiz ingilizceyi nasil ogrendiginizi merak ettim :KK53:
Ne kadar ugrasirsam ugrasayim ingilizcede kendime asla guvenemem gibi geliyor

cnm ben ıngılızce egitim veren unıversiteden mezunum. orda 1 sene hazırlık okudum ve 3 sene ıngılızceydı derslerim sunumlarım hep. servisi var. yemek de orda verıorlarmıs. suan parttıme bi işte calısıyorum ama o iş de baya yorucu ondan işimi degiştirmek istiyorum. ama işte kararsızım baya streslı dıorlar.

cnm ben ıngılızce egitim veren unıversiteden mezunum. orda 1 sene hazırlık okudum ve 3 sene ıngılızceydı derslerim sunumlarım hep. servisi var. yemek de orda verıorlarmıs. suan parttıme bi işte calısıyorum ama o iş de baya yorucu ondan işimi degiştirmek istiyorum. ama işte kararsızım baya streslı dıorlar.
Maasi ne kadar

Ozaman bu isi kivirabilirsin. Cunku ingilizce bilmek ve pratik farkli seyler ben yurtdisinda yasiyorum bikac yildir. Donunce boyle bi ise benide alirlarmi ne dersin? Maasini cidden merak ettim

Ozaman bu isi kivirabilirsin. Cunku ingilizce bilmek ve pratik farkli seyler ben yurtdisinda yasiyorum bikac yildir. Donunce boyle bi ise benide alirlarmi ne dersin? Maasini cidden merak ettim

ılk basta 1600 verıorlar cnm . 6 aydan sonra 1900 küsür. değermi dusunuorum

geçen gün bununla ilgili bi konu vardı.mola yok, izin yok. tuvalete gitmek için bile arayıp izin almak zorundasın.belirli bi saati yok... bunun gibi daha bi sürü olumsuz yorumlar yapılmıştı
+1 Yorum yapanlardan biri de bendim.
Çalıştım, evet çişe bile giderken izin alıyorduk. Kafana göre gidemezsin, yemek saatleri öyle geniş geniş 1 saat değildi. 25 dakikaydı mesela.
haftalık izin günü bile belli değildi, hangi gün verirlerse.
Çağrı sırasında müşterinin hakareti, siniri neyi varsa çekersin. Herkesin elinde bir top var, ha bire sana fırlatıyorlar gibi düşün.
Kulağında kulaklık, öyle duvara baka baka konuşursun, bütün arkadaşların öyledir. Vızır vızır hiç susmaz o ofis.
Rüyalarımda bile çağrı alırdım ben.
Hiç sevmedim o işi, beni derinden sarsmıştı. Anneme küfretmişlerdi bir kere.
Oldukça da kurumsal bir şirketin çağrı merkeziydi.
Maaşa gelirsek az değildi ama değmezdi onca çileye.
Gece vardiyalarını, bayram seyran dinlemeyen mesaileri hiç söylemiyorum.
Ama uçuş şirketi, ingilizce meselesi kafamı karıştırdı, orası nasıl olur bilemiyorum.

+1 Yorum yapanlardan biri de bendim.
Çalıştım, evet çişe bile giderken izin alıyorduk. Kafana göre gidemezsin, yemek saatleri öyle geniş geniş 1 saat değildi. 25 dakikaydı mesela.
haftalık izin günü bile belli değildi, hangi gün verirlerse.
Çağrı sırasında müşterinin hakareti, siniri neyi varsa çekersin. Herkesin elinde bir top var, ha bire sana fırlatıyorlar gibi düşün.
Kulağında kulaklık, öyle duvara baka baka konuşursun, bütün arkadaşların öyledir. Vızır vızır hiç susmaz o ofis.
Rüyalarımda bile çağrı alırdım ben.
Hiç sevmedim o işi, beni derinden sarsmıştı. Anneme küfretmişlerdi bir kere.
Oldukça da kurumsal bir şirketin çağrı merkeziydi.
Maaşa gelirsek az değildi ama değmezdi onca çileye.
Gece vardiyalarını, bayram seyran dinlemeyen mesaileri hiç söylemiyorum.
Ama uçuş şirketi, ingilizce meselesi kafamı karıştırdı, orası nasıl olur bilemiyorum.

ucus sırketi degıl aslında cnm normal bı cagrı sırketi fakat ısım vermek yasakmı bılmıyorum ama onurair ve pegasus cagrılarını alan bolumu varmıs ıngılızce ınbound denılıyormus buna. ben kabul edersem pegasus hava yolları musterılerınden gelen ıngılızce cagrılara bakacagım

ucus sırketi degıl aslında cnm normal bı cagrı sırketi fakat ısım vermek yasakmı bılmıyorum ama onurair ve pegasus cagrılarını alan bolumu varmıs ıngılızce ınbound denılıyormus buna. ben kabul edersem pegasus hava yolları musterılerınden gelen ıngılızce cagrılara bakacagım
Zaten hemen başlamazsın, bir süre eğitim verirler. Ben 1 ay eğitim görmüştüm. Çok titizdirler, elemanı iyi yetiştirirler, çünkü çağrı sırasında sana yardım edecek kimse olmaz, işi iyi bilmezsen batırırsın. Bunu göze alamazlar. Yani en azından benim çalıştığım yer öyleydi.
İnbound, dışarıdan çağrı alan anlamına geliyor. Satış için, anket için vatandaşı arayanlara ise outbound denir.
Günde en az 100 kişi en fazla 200 kişiyle konuşmuşluğum olmuştu.
Bunu kaldırabilecek psikolojiye sahipsen neden olmasın.
Bazı arkadaşlarım severek yapıyorlardı bu işi.

Konuyu daha once ben acmistim. Su an hala devam etmekte oldugum bir is fazlasiyla zor vatandasla birebir oldugun icin oyle diger elemanlardan yardim alma gibi bir olanagin yok.
Ben 182 mhrs de calisiyorum. Gunde 1saat mola hakkim ve 30dk yemek surem var. Gel gor ki bazen yemek bogazima diziliyor. O 1saati yogunluga gore kullanabiliyorsun istedigin vakitte cikip bi sigara iceyim gibi bir durumun yok. Ve daha nicesi...
Baska yardimci olabilecegim bir konu varsa burdayim. Thy den mi teklif aldin bu arada?

Konuyu daha once ben acmistim. Su an hala devam etmekte oldugum bir is fazlasiyla zor vatandasla birebir oldugun icin oyle diger elemanlardan yardim alma gibi bir olanagin yok.
Ben 182 mhrs de calisiyorum. Gunde 1saat mola hakkim ve 30dk yemek surem var. Gel gor ki bazen yemek bogazima diziliyor. O 1saati yogunluga gore kullanabiliyorsun istedigin vakitte cikip bi sigara iceyim gibi bir durumun yok. Ve daha nicesi...
Baska yardimci olabilecegim bir konu varsa burdayim. Thy den mi teklif aldin bu arada?

yok cnm pegasus ve onur air ın cagrılarına bakacakmısım. callpex dıye bir sırket. inbound yani. suan parttıme bi işim var . sosyal hayatımın da olmasını istiyorum fakat malesef cagrı merkezinde calısırsam oyle bı ımkanıım olmucak. ama hem para hem tecrube kazanmak adına iyi olur dıye dusunmustum ona gore istifamı verıp cagrı merkezine geçecegım ama cok kararsızım.cogu kişiden olumsuz yorumlar geldi. ne yapacagımı bilmiyorum.

Back
X