Çağrı merkezi...

Bunu dedikten sonra babam da sinirlendi ben de. Suçku psikolojisi bu. Bizi bastırmaya ya da tahrik etmeye çalıştı.

uslup yanlış olabilir de telefondaki kişi sizin gerçekten kızı olup olmadığınızı bilemez ama.

Açıklamayı sen yapsaydın . ÖZel bilgiler için babanı verseydın .
Beım işyerı sahıbım yaşlı oda pek anlamıyor ben anlatıyorum daha sonra patrona verıyorum hoparlöre alıp ikimiz konusuyoruz
Sorun tam burda zaten anlatamadım sanırım yukarıda da yazmıştım üstelik. Ben, tam telefonu açtı açıklama yapıyor, sorunu belirtiyordum ki lafımı kesti ve babamı istedi, müsaade dahi etmedi.

Reactions: H E

Saçmalamış bencede
yine arayıp şikayet edin.

daha önce bende yaşadım :) yani kendi adıma bilgi almam gereken bi konu vardı. zar zor bağlanmıştım. bide kız aşırı terbiyesizdi. abartmışsın diyenler hiç yaşamadı galiba.
bende daha önce çağrı merkezinde çalıştım ve işin ne kadar sıkıntılı olduğunu biliyorum. bunu bildiğim için hep normal davranırım çağrı merkezini aradığımda. ama suratıma kaptmıştı kız. sonra tekrar aradm ve şikayet ettim ama bişey yapıldığını sanmıyorum

Sorun tam burda zaten anlatamadım sanırım yukarıda da yazmıştım üstelik. Ben, tam telefonu açtı açıklama yapıyor, sorunu belirtiyordum ki lafımı kesti ve babamı istedi, müsaade dahi etmedi.
Alla Alla ozamn şikayet edın zaten konuşmalar kayıt altındadır.

İnsanlar gerçekten entresan burda bu denli terbiyesizlik yapan birine karşı abartmışsın derler ne hikmetse pireyi de deve yaparlar. Bşr de çalışma koşuları bilmem ne diyenler var . yahu bizim orada söz konusu olan paramız bu daha önem teşkil ediyor asıl. Tuhaf...

tamam sizde fazla şeyapmayın: arayın tekrar şikayet edin madem :)

hı bide; ben en sonunda dayanamayıp şubedeki müşteri temsilcimi aramıştım. 2 dk da halletmişti işimi, bilgi de vermişti üstelik.
belki sizde öyle yapabilirsiniz?

Benimde başıma gelmişti ama annem anlatamayınca tekrar ben anlatmıştım yani durumu halletmiştik.

Görüştüğünüz kişi daha önce böyle durumlarla alakalı sıkıntılar yaşamış olabilir. Onlarında işi zor.

tamam hanımefendi, o zaman bankanın çağrı merkezi hattını tekrar arayıp şikayet formu oluşturun.

hı bide; ben en sonunda dayanamayıp şubedeki müşteri temsilcimi aramıştım. 2 dk da halletmişti işimi, bilgi de vermişti üstelik.
belki sizde öyle yapabilirsiniz?
Aradık zaten tekrar efendi gibi bilgilendirdi başka bir arkadaş

Bunların cevabını bile veremedi saçmalayıp durdu yalnızca laf yetiştirmekle meşguldi
İyi de sana ben sana bunu soyleyemem cezasi iki yildan basliyo falan diyemez ki. Alinma ama sen de biraz anlatamamissin kendini ve karsi tarafi anlamak istememissin.

İyi de sana ben sana bunu soyleyemem cezasi iki yildan basliyo falan diyemez ki. Alinma ama sen de biraz anlatamamissin kendini ve karsi tarafi anlamak istememissin.
Ben abartmadım telefondaki kadın sesini yükselttti, ters konuştu bunlar yeterli değil mi?

Size bilgi vermesi yasak evet vermek zorunda da degil. Baska bankalarla defalarca gorusmus olmaniz bu calisanin da size bilgi vermek zorunda oldugu anlamina gelmiyor. Babam derdini anlatamiyor diyorsaniz bankanin en yakin subesine babanizla beraber gider bilgi alirsiniz.

Herkes gorevini yapiyor, şikayet etseniz bile gorevini dogru yaptigi icin onun acisindan bir sıkıntı olmaz.

Fazla israrci olmaniz hos olmayan bir telefon gorusmesine neden olmus olabilir, bankada calistigim surede hep bu sebepten ses yukselten musteriler oluyordu. Ses kaydini alip tarafima hakaret kufur tarzi konusan bir musteri hakkinda da sikayette ben bulunmustum hatta :) Calisan tarafindan bakamadiginiz icin kendinizi hakli goruyor olabilirsiniz. "İsi zora sokmak icin" yapiyor gozuyle bakiyorsunuz buyuk ihtimal. Neden sizi bu kadar onemsesin ki sadece isini dogru yapiyor, siz de dogru yapilan isi anlamamakta israrci olmussunuz.

Sorun sadece uslubunun kotu olmasi. Cunku kizi ile islem yapamazlar oyle bir yetkileri yok. Babaniz derdini anlatamiyorsa size vekalet versin ve siz de islemleri subeye giderek vekaletle gerceklestirin

Sorunlu diyorum, durduk yere ters ters konuştu hizaya getiriyor aklı sıra

Doğrudur size bilgi vermeyebilir. Onların bildiğim kadarıyla konuşmaları ay sonunda dinleniyor ve performansları degerlendiriliyor. O dinlemede size bilgi verdigi çıksa üstlerine zor durumda kalır. Ukala tavır da onun kalitesizliği. İsmi lazım degil bir telekom şirketinin çagri merkezi elemanları da daha dertlerini anlatacak kadar türkçe konusamiyor. Her yerde var boyleleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…