- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Bunu dedikten sonra babam da sinirlendi ben de. Suçku psikolojisi bu. Bizi bastırmaya ya da tahrik etmeye çalıştı.
Sorun tam burda zaten anlatamadım sanırım yukarıda da yazmıştım üstelik. Ben, tam telefonu açtı açıklama yapıyor, sorunu belirtiyordum ki lafımı kesti ve babamı istedi, müsaade dahi etmedi.Açıklamayı sen yapsaydın . ÖZel bilgiler için babanı verseydın .
Beım işyerı sahıbım yaşlı oda pek anlamıyor ben anlatıyorum daha sonra patrona verıyorum hoparlöre alıp ikimiz konusuyoruz
A
nlamadınız sanırım yukarsa yazmıştım. Zaten ilk telefonu ben açtım babamın kartı oldugunu belirttim tam derdimizi anlatıyordum ki babanızı verir misiniz dedi verdim. Baba da sert sert, "kimseye telefonu vermeyin görüşmeyecegim, sadece sizinle görüşecegim" dedi. Bunlar sıkıntılı biri olduğunun sinyalleriydi zaten. Ki her zaman aynı şekilde görüşme yapardım çağrı merkezleriyle böyle sorunlu biriyle karşılaşmamıştık.
Alla Alla ozamn şikayet edın zaten konuşmalar kayıt altındadır.Sorun tam burda zaten anlatamadım sanırım yukarıda da yazmıştım üstelik. Ben, tam telefonu açtı açıklama yapıyor, sorunu belirtiyordum ki lafımı kesti ve babamı istedi, müsaade dahi etmedi.
İnsanlar gerçekten entresan burda bu denli terbiyesizlik yapan birine karşı abartmışsın derler ne hikmetse pireyi de deve yaparlar. Bşr de çalışma koşuları bilmem ne diyenler var . yahu bizim orada söz konusu olan paramız bu daha önem teşkil ediyor asıl. Tuhaf...daha önce bende yaşadım :) yani kendi adıma bilgi almam gereken bi konu vardı. zar zor bağlanmıştım. bide kız aşırı terbiyesizdi. abartmışsın diyenler hiç yaşamadı galiba.
bende daha önce çağrı merkezinde çalıştım ve işin ne kadar sıkıntılı olduğunu biliyorum. bunu bildiğim için hep normal davranırım çağrı merkezini aradığımda. ama suratıma kaptmıştı kız. sonra tekrar aradm ve şikayet ettim ama bişey yapıldığını sanmıyorum
İnsanlar gerçekten entresan burda bu denli terbiyesizlik yapan birine karşı abartmışsın derler ne hikmetse pireyi de deve yaparlar. Bşr de çalışma koşuları bilmem ne diyenler var . yahu bizim orada söz konusu olan paramız bu daha önem teşkil ediyor asıl. Tuhaf...
Benimde başıma gelmişti ama annem anlatamayınca tekrar ben anlatmıştım yani durumu halletmiştik.Az evvel babamın her ay düzenli ödediği kredi borcunun bu ay yine hasaba yatırmış olmamıza rağmen, hesapta ekside göründüğünü gördük ve müşteri hizmetlerini aradık. Müşteri temsilcisi kadın ben tam sorunumuzu anlatıyorken kartın sahibini alabilir miyim dedi, tabi dedim babama verdim telefonu. Babam meramını sağlıklı anlatamıyor dili pek dönmüyor sorunlarını anlaltırken, karşısındaki de anlamıyor ve kısır döngüye giriyor muhabbet ki öyle de oldu. Tekrar babam bana verdi telefonu derdini anlatamyınca, ve hattaki o terbiyesiz müşteri temsilcisi, ukala bir şekilde size bilgi vermiyorum, siz kızı değilsin gibi absürt absürt konuşmaya başladı. Sesini yükselti, bilgi vermedi doğru düzgün babama da biz de yükseltik sesimizi en sonun da kapattık telefonu fakat ciddi anlamda sinir oldum ben bu telefondaki laftan anlamaza. Kaç kez görüşme yaptım aynı şekilde bankalarla telefondan, hiç böyle edep yoksunu birine rastgelmemiştik. Şikayet edebileceğim bir mercî var mı bu şahsı benim, yalnızca ismi aklımda ?
Hanımefendi ben empati kuruyorum ve diyorum ki hiçkimseye kaba davranmam, annem de yanımızdaydı kadıncağızın bile ağzı açık kaldı telefondaki kendini bilmezin tavrı, sözleri karşısında. Empati yapması gereken hattaki bayandı babam derdini anlatmaya çalışıyor lafını kesiyor, yükseliyor normal değildi hiçbir şeilde bu bayan...
Aradık zaten tekrar efendi gibi bilgilendirdi başka bir arkadaşhı bide; ben en sonunda dayanamayıp şubedeki müşteri temsilcimi aramıştım. 2 dk da halletmişti işimi, bilgi de vermişti üstelik.
belki sizde öyle yapabilirsiniz?
İyi de sana ben sana bunu soyleyemem cezasi iki yildan basliyo falan diyemez ki. Alinma ama sen de biraz anlatamamissin kendini ve karsi tarafi anlamak istememissin.Bunların cevabını bile veremedi saçmalayıp durdu yalnızca laf yetiştirmekle meşguldi
Ben abartmadım telefondaki kadın sesini yükselttti, ters konuştu bunlar yeterli değil mi?İyi de sana ben sana bunu soyleyemem cezasi iki yildan basliyo falan diyemez ki. Alinma ama sen de biraz anlatamamissin kendini ve karsi tarafi anlamak istememissin.
Sorunlu diyorum, durduk yere ters ters konuştu hizaya getiriyor aklı sıraSize bilgi vermesi yasak evet vermek zorunda da degil. Baska bankalarla defalarca gorusmus olmaniz bu calisanin da size bilgi vermek zorunda oldugu anlamina gelmiyor. Babam derdini anlatamiyor diyorsaniz bankanin en yakin subesine babanizla beraber gider bilgi alirsiniz.
Herkes gorevini yapiyor, şikayet etseniz bile gorevini dogru yaptigi icin onun acisindan bir sıkıntı olmaz.
Fazla israrci olmaniz hos olmayan bir telefon gorusmesine neden olmus olabilir, bankada calistigim surede hep bu sebepten ses yukselten musteriler oluyordu. Ses kaydini alip tarafima hakaret kufur tarzi konusan bir musteri hakkinda da sikayette ben bulunmustum hatta :) Calisan tarafindan bakamadiginiz icin kendinizi hakli goruyor olabilirsiniz. "İsi zora sokmak icin" yapiyor gozuyle bakiyorsunuz buyuk ihtimal. Neden sizi bu kadar onemsesin ki sadece isini dogru yapiyor, siz de dogru yapilan isi anlamamakta israrci olmussunuz.
Az evvel babamın her ay düzenli ödediği kredi borcunun bu ay yine hasaba yatırmış olmamıza rağmen, hesapta ekside göründüğünü gördük ve müşteri hizmetlerini aradık. Müşteri temsilcisi kadın ben tam sorunumuzu anlatıyorken kartın sahibini alabilir miyim dedi, tabi dedim babama verdim telefonu. Babam meramını sağlıklı anlatamıyor dili pek dönmüyor sorunlarını anlaltırken, karşısındaki de anlamıyor ve kısır döngüye giriyor muhabbet ki öyle de oldu. Tekrar babam bana verdi telefonu derdini anlatamyınca, ve hattaki o terbiyesiz müşteri temsilcisi, ukala bir şekilde size bilgi vermiyorum, siz kızı değilsin gibi absürt absürt konuşmaya başladı. Sesini yükselti, bilgi vermedi doğru düzgün babama da biz de yükseltik sesimizi en sonun da kapattık telefonu fakat ciddi anlamda sinir oldum ben bu telefondaki laftan anlamaza. Kaç kez görüşme yaptım aynı şekilde bankalarla telefondan, hiç böyle edep yoksunu birine rastgelmemiştik. Şikayet edebileceğim bir mercî var mı bu şahsı benim, yalnızca ismi aklımda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?