Çağrı

Mavimuhabbetkusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
402
185
53
İyi geceler hanımlar acil bi soru sormak istiyorum. Ben bugün birini aradım ararken isminin yanında ok işareti çıkıyor ve altta çağrı yönlendirildi diyor. Telefon da kapalı diyor. Dün de aradım aynı sekildeydi ama whatsaptan mesajlar iletiliyordu .aradığım kişi uçak moduna aldığını söyledi. Sizce doğru mu söylüyor ? Bi telefonun kapalı ve çağrı yönlendirildi demesi durumunu bilen varsa açıklayabilir mi

İsmin yanında ok işareti çıkmasını anlamadım. Ama uçak modunda muhtemelen

İsmin yanında ok işareti çıkmasını anlamadım. Ama uçak modunda muhtemelen
Ben yönlendirildi yazdığı için ok işareti çıktığını düşündüm ama uçak moduna alınca neden çağrı yönlendirildi desin ki .başka teli uçak moduna alarak denedim onda öyle birşey demedi anlamadm bende

Kapalı iken yönlendirme açıktır bir kıskançlık vakası sezdim. Kavga konusu mu var acaba

Uçak modunda da olsa telefon wifi bağlıysa internet ile ilgili olan uygulamaları kullanabilir. Şüpheniz mesajlarınızın watsaptan iletilmesi ise uçak modunda wifiye bağlı olmuş olması olabilir. Arada sıkılınca ben de uçuş moduna alıp nette takılıyorum.

Belki rahatsız etme modunda falandır.
Ben onu açınca biri ararsa direkt dıt dır diyip kapanıyor mesela.
Telefondan telefona da değişiyor olabilir

Arama yönlendirme yapmıştır, yönlendirdiği hat da kapalıdır. WiFi açık ise whatsapp mesajları iletilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…