• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cahil Cesareti Yaptım,Yardım Lütfen...

Burada acilan her konu beni de ilgilendirir..yaptiginiz yorum hic hos degil ve ayni cirkin uslupla da devam etmekte israr ediyorsunuz..sizi bu hale getiren nedir bilemem ama karsinizdaki insanlari tanimiyor olmaniz istediğiniz gibi davranabileceğiz anlamina gelmiyor bu yüzden "ölüm kalim mi var"demeden once genclerin ne sacma nedenlerle kirilip intihar ettigini bir arastirin isterseniz..

Sen bna akil veremezsin benim aklım var canim uslubumda bir cirkinlik yok haddini bil lutfen

Mune lutfen konuyu kapartimisiniz saygisizlik yapmak stemiyorum

Mune lutfen konuyu kapartimisiniz saygisizlik yapmak stemiyorum
Konu sahibi senmisin saygisiz terbiyesiz cahil??
Zor sabrettim..sacma sapan ve aptalca yorumlarida al ikile simdi..
Gelmis hem konuyu hem konu sahibini hemde buraya yazanlari asagiliyor hasbam.))
Git iki kitap okuda cehaletin gecsin!
Gece gece nerden ciktin karsima sen?

Konu sahibi senmisin saygisiz terbiyesiz cahil??
Zor sabrettim..sacma sapan ve aptalca yorumlarida al ikile simdi..
Gelmis hem konuyu hem konu sahibini hemde buraya yazanlari asagiliyor hasbam.))
Git iki kitap okuda cehaletin gecsin!
Gece gece nerden ciktin karsima sen?

Sadece gülüyorum canim ne iciyosun hayirdir seni galiye almiyorum farkindaysan sadece guluyorum hahahahhahah :super::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala:

Sadece gülüyorum canim ne iciyosun hayirdir seni galiye almiyorum farkindaysan sadece guluyorum hahahahhahah :super::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala:
Galiye almiyorsun ha cumleyi yazmayi ogren once..
Birde kendi yazdigini komik sanip gulunmemesi gereken yerde gulmemeyi..
Yazdigin tum yorumlari@Mune ve digerleri okudugunda onlarda sana gulecek zaten emin ol..
Vitamin ic iyi gelir zekaya..ihtiyacin var belli ki..

Galiye almiyorsun ha cumleyi yazmayi ogren once..
Birde kendi yazdigini komik sanip gulunmemesi gereken yerde gulmemeyi..
Yazdigin tum yorumlari@Mune ve digerleri okudugunda onlarda sana gulecek zaten emin ol..
Vitamin ic iyi gelir zekaya..ihtiyacin var belli ki..

Hadi canım hadi git sütünü ic yat uykun gelnis sacmaliyorsun kalp krmayi sevmem sadece guluyorum yazina ahahah:ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::KK22::ukala:

Hadi canım hadi git sütünü ic yat uykun gelnis sacmaliyorsun kalp krmayi sevmem sadece guluyorum yazina ahahah:ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::KK22::ukala:
Ben 42 yasinda koskoca bir kadinim.burada sen bilmezsin ama beni bilen iyi bilir..sen simdi gülüyorsun ya..hah iste birazdan herkes sana gulecek..

Ne kadar boş bi caba değil mi ayrilmissin sanane yalan mi doğru mu iste tam olarak eski sevgilinde bırakacağın iz bu olacak başka bişey olmaz sende zaten biliyosun hata yaptigini ama eğer arar da hesap sormaya fln kalkarsa dik dur eğilme ben seninle alakali konusmadim de araya bir sürü laf kat üste çık aradigina pisman olsun:halay: panik yapmaEn Büyük KK

Bence böyle özel mesaj atıp hakaret edenler tamamen atılmalı. Banlanmak yetmez bunlara. Kendi koca meraklısı sanırım o yüzden sizin de böyle olduğunuzu ve eşinizle tartıştığınızı düşündü. Konu sahibi 17 yaşında ama bu bayandan daha saygılı

Bence böyle özel mesaj atıp hakaret edenler tamamen atılmalı. Banlanmak yetmez bunlara. Kendi koca meraklısı sanırım o yüzden sizin de böyle olduğunuzu ve eşinizle tartıştığınızı düşündü. Konu sahibi 17 yaşında ama bu bayandan daha saygılı
Kesinlikle ayni fikirdeyim..aklinca ozel mesaj atarak hakaret edince ortaya çıkmayacak sandi..ama yanildi tabiki..)

Uzak dur degilde siz yapmssniz saygszligi

Kendi baslatms ama 42 yasindada hakarete acik yazdklarna bakarmsnz

Back
X