Elim ayağım titriyor.Ben nasıl böyle bir şey yapabilirim bilmiyorum.En başından anlatayım her şeyi.Yazlıktan biriyle tanışıyordum.Sadece yazın aynı şehirlerdeyiz yani,kışın ikimiz de farklı şehirlerdeyiz.Bana çıkma teklifi etmişti kabul etmiştim uzak mesafe ilişkisi yaşadık sonra bitti ama.Neyse eski erkek arkadaşım bana çıkarken hep eski sevgilisinin onu aldattığını filan anlatıp duruyordu ayrıntılarıyla.Kızın adını da söylemişti.Sonra ayrılınca şeytan dürttü arattım kızı.Ask fm diye bir site var gençlere özgü.Hani girip anonim olarak soru soruluyor.Ben de kızın ask fm' sine eski sevgilimin ismini sordum anonim olarak.Çünkü şüphelerim vardı beni kandırmış olabileceği ile ilgili.Sordum tanımıyorum yazmış.Çok şaşırdım ve sinirlendim demek ki bana duygu sömürüsü yapmış kızın adını da karalıyor dedim.Sonuçta hemcinsim.İnstagramdan mesaj attım kıza.Sordum yine bu senin eski sevgilinmiş dedim.Ben öyle birini tanımıyorum bunları kim uyduruyor dedi.Sonra da benden telefon numaramı istedi.Ben de saf gibi verdim

Aradı beni sesi çok kabaydı sen ne alaka beni rahatsız ediyorsun tanımadığım birisi için dedi.Sen bu çocuğu nereden tanıyorsun dedi.Ben de yazlıktan dedim.Hangi okula gittiğini biliyor musun dedi.Tam hatırlayamıyorum dedim.Bir okul adı söyledi bu okul mu dedi.O an hatırladım hah evet o dedim.Eğer bunu sen uydurduysan sıkıntı yaşarsın dedi.Ben de dedim hayır tabii ki sen sonuçta benim hemcinsimsin.
Sustu sana yalan söylemişler dedi.Ben de dedim ki:Ben ona bu yalanlarının hesabını sorarım dedim. Hayır yapma öyle bir şey dedi.Sen ne yapacaksın peki dedim. Sanane iyi geceler dedi kapattı. Elim ayağım titredi ben böyle bir şey yapacak bir insan değilim gençliğin verdiği cahillikle herhalde böyle abuk subuk bir şey yaptım ne olacak şimdi ne olur beni rahatlatacak bir şey söyleyin kim yalan söylüyor onu da bilmiyorum...Ya şimdi bu olay bana yansırsa ne olur fikirlerinizlis söyleyin...