• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cahil Cesareti Yaptım,Yardım Lütfen...

Kesinlikle ayni fikirdeyim..aklinca ozel mesaj atarak hakaret edince ortaya çıkmayacak sandi..ama yanildi tabiki..)
bosuna bozmussun sinirlerini
yazmayi , saygiyi , gorguyu bilmeyen bir cahile sinirlerini hoplatmaya degmez
ben en cok mune'a konuyu kapatir misin demesine koptum
yazik ozenmis o replige demek ki bide ben yaziyim demis :KK70:

bosuna bozmussun sinirlerini
yazmayi , saygiyi , gorguyu bilmeyen bir cahile sinirlerini hoplatmaya degmez
ben en cok mune'a konuyu kapatir misin demesine koptum
yazik ozenmis o replige demek ki bide ben yaziyim demis :KK70:
Evet ya o cok komik.olmustu)))
Birde galiye almiyorum yazmis ya bana nasil anlamlandirmaya calisayim bilemedim:-))

Elim ayağım titriyor.Ben nasıl böyle bir şey yapabilirim bilmiyorum.En başından anlatayım her şeyi.Yazlıktan biriyle tanışıyordum.Sadece yazın aynı şehirlerdeyiz yani,kışın ikimiz de farklı şehirlerdeyiz.Bana çıkma teklifi etmişti kabul etmiştim uzak mesafe ilişkisi yaşadık sonra bitti ama.Neyse eski erkek arkadaşım bana çıkarken hep eski sevgilisinin onu aldattığını filan anlatıp duruyordu ayrıntılarıyla.Kızın adını da söylemişti.Sonra ayrılınca şeytan dürttü arattım kızı.Ask fm diye bir site var gençlere özgü.Hani girip anonim olarak soru soruluyor.Ben de kızın ask fm' sine eski sevgilimin ismini sordum anonim olarak.Çünkü şüphelerim vardı beni kandırmış olabileceği ile ilgili.Sordum tanımıyorum yazmış.Çok şaşırdım ve sinirlendim demek ki bana duygu sömürüsü yapmış kızın adını da karalıyor dedim.Sonuçta hemcinsim.İnstagramdan mesaj attım kıza.Sordum yine bu senin eski sevgilinmiş dedim.Ben öyle birini tanımıyorum bunları kim uyduruyor dedi.Sonra da benden telefon numaramı istedi.Ben de saf gibi verdim:KK43: Aradı beni sesi çok kabaydı sen ne alaka beni rahatsız ediyorsun tanımadığım birisi için dedi.Sen bu çocuğu nereden tanıyorsun dedi.Ben de yazlıktan dedim.Hangi okula gittiğini biliyor musun dedi.Tam hatırlayamıyorum dedim.Bir okul adı söyledi bu okul mu dedi.O an hatırladım hah evet o dedim.Eğer bunu sen uydurduysan sıkıntı yaşarsın dedi.Ben de dedim hayır tabii ki sen sonuçta benim hemcinsimsin.
Sustu sana yalan söylemişler dedi.Ben de dedim ki:Ben ona bu yalanlarının hesabını sorarım dedim. Hayır yapma öyle bir şey dedi.Sen ne yapacaksın peki dedim. Sanane iyi geceler dedi kapattı. Elim ayağım titredi ben böyle bir şey yapacak bir insan değilim gençliğin verdiği cahillikle herhalde böyle abuk subuk bir şey yaptım ne olacak şimdi ne olur beni rahatlatacak bir şey söyleyin kim yalan söylüyor onu da bilmiyorum...Ya şimdi bu olay bana yansırsa ne olur fikirlerinizlis söyleyin...
Muhtemelen oda bu konudan tirsmistir tepkisi bu yüzdendir eski sevgili ortaya çıkmış belki yeni sevgilisi var kulağına gider duyar diye endiselidir

Sizce hiçbir şey yapmayayım mı yoksa eski erkek arkadaşıma meraktan baktığımı açıklayayım mı?
Isleri iyice karistirirsin. Hani su bataklikta cirpindikca batma gibi.. Yapma boyle bisey. Belki kiz cocukla irtibata gecmeyecek. Bir arkadas ölü taklidi yap yazmis. Onu dinle ve ölüm sessizligine bürün. Elin ayagin dogru dursun biraz :sinirli: kurt mu var duramiyosun :kızgın:

Isleri iyice karistirirsin. Hani su bataklikta cirpindikca batma gibi.. Yapma boyle bisey. Belki kiz cocukla irtibata gecmeyecek. Bir arkadas ölü taklidi yap yazmis. Onu dinle ve ölüm sessizligine bürün. Elin ayagin dogru dursun biraz :sinirli: kurt mu var duramiyosun :kızgın:
Sağolun galiba haklısınız.Bence de iletişime geçmeyecek gibi.

Muhtemelen oda bu konudan tirsmistir tepkisi bu yüzdendir eski sevgili ortaya çıkmış belki yeni sevgilisi var kulağına gider duyar diye endiselidir
Aynen evet ses tonu öyleydi korkmuş gibiydi.Bu yüzden iletişime geçmez eski erkek arkadaşımla diye düşünüyorum.Sizce?

Bu kadar uğraşı, ilgi duyduğun başka alanda yapsan bana başarı, kariyer getirirdi
Değer mi şimdi bir zırtapo için bu kadar merak

Bosver ortada yalan varsa ortaya cikar. Ama bir dah böyle bir sey yapma. Gerekirse numarani degistirirsin

Yine herkes asiri olgun, asla hata yapmaz, asla on yedi yasinda olmamis, hic sacma isler yapmamis gibi konu sahibine giydirmis. Cahilden, sacmaya kadar cesitli skalada hakaretler de mevcut.

Arkadasim uzulme, olmus bir kere. Zaten farkli sehirlerdesiniz. Korkman, panik yapman gereken bir durum yok. Sakin kal sen. Iletisime gecerlerse umursama, gorme, duyma. Yaza daha cok var, unutulur gider merak etme. O zamana kadar daha buyuk hatalar yapan cikar sizlerin arasinda, bu golgede kalir :)

Elim ayağım titriyor.Ben nasıl böyle bir şey yapabilirim bilmiyorum.En başından anlatayım her şeyi.Yazlıktan biriyle tanışıyordum.Sadece yazın aynı şehirlerdeyiz yani,kışın ikimiz de farklı şehirlerdeyiz.Bana çıkma teklifi etmişti kabul etmiştim uzak mesafe ilişkisi yaşadık sonra bitti ama.Neyse eski erkek arkadaşım bana çıkarken hep eski sevgilisinin onu aldattığını filan anlatıp duruyordu ayrıntılarıyla.Kızın adını da söylemişti.Sonra ayrılınca şeytan dürttü arattım kızı.Ask fm diye bir site var gençlere özgü.Hani girip anonim olarak soru soruluyor.Ben de kızın ask fm' sine eski sevgilimin ismini sordum anonim olarak.Çünkü şüphelerim vardı beni kandırmış olabileceği ile ilgili.Sordum tanımıyorum yazmış.Çok şaşırdım ve sinirlendim demek ki bana duygu sömürüsü yapmış kızın adını da karalıyor dedim.Sonuçta hemcinsim.İnstagramdan mesaj attım kıza.Sordum yine bu senin eski sevgilinmiş dedim.Ben öyle birini tanımıyorum bunları kim uyduruyor dedi.Sonra da benden telefon numaramı istedi.Ben de saf gibi verdim:KK43: Aradı beni sesi çok kabaydı sen ne alaka beni rahatsız ediyorsun tanımadığım birisi için dedi.Sen bu çocuğu nereden tanıyorsun dedi.Ben de yazlıktan dedim.Hangi okula gittiğini biliyor musun dedi.Tam hatırlayamıyorum dedim.Bir okul adı söyledi bu okul mu dedi.O an hatırladım hah evet o dedim.Eğer bunu sen uydurduysan sıkıntı yaşarsın dedi.Ben de dedim hayır tabii ki sen sonuçta benim hemcinsimsin.
Sustu sana yalan söylemişler dedi.Ben de dedim ki:Ben ona bu yalanlarının hesabını sorarım dedim. Hayır yapma öyle bir şey dedi.Sen ne yapacaksın peki dedim. Sanane iyi geceler dedi kapattı. Elim ayağım titredi ben böyle bir şey yapacak bir insan değilim gençliğin verdiği cahillikle herhalde böyle abuk subuk bir şey yaptım ne olacak şimdi ne olur beni rahatlatacak bir şey söyleyin kim yalan söylüyor onu da bilmiyorum...Ya şimdi bu olay bana yansırsa ne olur fikirlerinizi söyleyin...
Allah aşkına kaç yaşındasın.Şimdi bilmem ne sitesinde üye olan kız,sorulan soruya doğru cevap vermek zorunda mı.Hayatını mı anlatsın.Evet ben onu tanıyorum mu desin.
Eski sevgili,aldatmış aldatmamış neyse ne.Bu kadar araştırmaya girmeye ne gerek var.Veya sevgiline eski sevgilisine niye anlattırıyorsun.Yaşanmış bitmiş.Anlatsa bile anlattırmam.
Bu hareketlerinle ızı huzursuz etmenin de anlamı yoktu.Kim olsa sinirlenir

Yahu bu korkaklıkla nasıl kalkışıyorsunuz böyle işlere? Anlayamıyorum.

Bitmiş bir ilişki ve üstelik eski sevgilinizin eski sevgilisine neden mesaj atar bir insan? Hadi sizi aldatmış olsa bu kızla bir nebze anlayacağım.

Ayrıca korkmayın, bir şey olmaz. Numaranızla ne yapabilir?

Ah genclik ah ;) keskem ben de genc olaydim da ona buna satasaydim yaaaa pek ozendim
Konu sahibi cocugum,uzulme,gelmis gecmis. Eski sevgilinin totosu muhtemelen arşa ulaşacak duydugunda ama onemli mi allah askina? Bosveeeeer. Bak keyfine.

Ben cidden bu konuyu anlamadım, sizin bu kadar panik olmanız, nasıl cesaret ettiğinize şaşırmanız, yorumların 'iyi halt ettin' alt metinli oluşu, niye ki? Nedir yani altı üstü tanımadığınız bir kıza bir soru sormuşsunuz, medeni medeni konuşmuşsunuz, hakaret etmediniz ya da gidip tenhada sıkıştırmadınız ya birşeylerden endişe duyasınız. Zaten ikisi de çevrenizde olan sürekli görmek zorunda olduğunuz insanlar değiller, en kötü hiç varolmamışlar gibi yaparsınız ne olacak?

Back
X