Cahil Cesareti Yaptım,Yardım Lütfen...

ay tanısa ,hikaye gerçek olsa nolacak. çok boşboğazsınız ,
inşallah çocukla konuşur da sevgiliniz kurtulur sizden.herşeye karışmanın sonucu bu olmalı.

Birtek bana normal geldi bu davranış sanırım:) Ben pek büyütülecek birşey göremedim ortada. Böyle bir davranış ancak ayrıldığın erkek arkadaşına karşı hala bir ilgin sevgin acaban varsa olabilir. Ayrıldığım bir erkek arkadaşımı hala seviyorsam onunla ilgili herşeyi merak edebilirim. Niye şöyle olmuştu vs vs geçmişi düşünebilirim. Eğer eski erkek arkadaşınız veya kızda size geri dönüş yaparsa kıza doğruyu bana böyle böyle demişti ben unutamadım seviyorum belki yeniden olur diye merak ettim dersiniz. Erkek arkadaşınıza da aynı şekilde açıklamanızı yaparsanız olumlu olur veya olmaz bunu söylemekte bence kötü bir şey yok

Bence kız tanıyor ama çocuğu sallamıyor pek
Boşver sen cevabını almışsın
Sana zarar vericeğini sanmam kızın..

Anlayışınız için çok teşekkürler

Haklısınız aslında.

Bilemiyorum zihnim çok karışık aslında bu olayları tamamen zihnimden söküp atmak istiyorum.Sizce bunu nasıl yapabilirim?

Bunda bu kadar kafaya takılacak birşey yok..
Kaba sana bir insanla konuşmak niye korkuttu seni bu kadar ? Herkes kibar konuşmuyor neticede :)
Numaranı değiştir için rahat etsin.
Zamanında ben de cahil cahil işler yapmıştım. Kim yapmıyor ki ? Merakın yenik düşüp yapmışsın birşey ama korkmana gerek yok.
Üzülme birşey olmaz..

Ne kadar da eleştirmissiniz.. Belkide lise çağında bir genc bunu yazan. Kaba saba bir insanla konuştum diye tedirgin olduğuna göre yaşı baya küçük olmalı.
İçini rahatlatin biraz, yermek yerine..
Sizler hiç cahillik yapmadınız sanki..

Anlayışınız için çok sağolun 17 yaşındayım

Fazlasıyla hak etmişsiniz.
En sevmediğim insan tipi. Geçmiş bitmiş, neyi kurcaliyorsunuz? Hadi kurcaladınız bi de niye korkuyorsunuz

sürekli bi hemcinsim demişsin ama bence hemcinsinden ziyade bundan sonraki hayatında sevgililerine güven.kocana güven. hemcinslerin her zaman dürüst olmayabilir.

birde geçmişi kurcalama.onların geçmişi senlik bişey yok.

Evet ne yazık ki haklısınız sanırım,ben ne duygularla yaklaşmıştım sonuçta eski sevgilim yalan söylüyorsa kızın bana teşekkür etmesi gerekirdi,değil mi?Bana sürekli aldatılma ayrıntılarını filan anlatıyordu eski sevgilim çünkü.Eğer yalansa ne kadar kötü bir şey,iftira bildiğiniz.Bir de isim belirtiyor.Neyse artık,medeni dilden anlamayan bir kızdı.

Bişey olmaz ona benzer bişey bende yaptım Kıza saydırdım küfür ettim ama hak etmişti aklınca beni kandıracaktı seni şikayet ederdim flaan dedi sonra da engellemiş bir b..kta olmadı

Neyin kafası bu anlayamadım tam kız sana evet ohoo ben onu şöyle böyle aldattım ya diye anlatsın diye mi kurcaladın komik
Bu neyin kafasıysa bende ondan istiyorum

Yani böyle işler karıştıracak cesaret bulunuyorsa eleştiriye de açık olunacak bi zahmet. Bir yerde hayat dersi diye bakmak lazım

Bunlardan sanane ki?
Aldatti aldatildi vs.
Senin kizi internet uzerinden taciz etmen cok alakasiz kotu bisey.
Kiz sana neden guvensin neden dogrulari soylesin?
Bidaha boyle bisey sakin yapma, daha cok yolun basindasin.
Kimsenin gecmisi seni ilgilendirmez.

Ablalarım yeni gelişme var eski sevgilimin kuzeni bana yazdı Nicedays2 benim peşimi bıraksın söyle ona demiş.Ve o kızdan sanki normal arkadaşı gibi bahsetmiş.Sanki bana aldatıldığını vs.anlatmamış gibi.Resmen ben yalancı oldum ah ah.Ama bilen biliyor ben kendimi ispat etmeye uğraşmayacağım kuzenine yazdım o bana böyle böyle söyledi yalancılık yapmasın dedim.Artık diyecek bir şey bulamıyorum onu da ilahi adalete havale ediyorum iftiranın böylesi...Bu da bana iyi bir ders oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…