Anlayışınız için çok teşekkürlerYine herkes asiri olgun, asla hata yapmaz, asla on yedi yasinda olmamis, hic sacma isler yapmamis gibi konu sahibine giydirmis. Cahilden, sacmaya kadar cesitli skalada hakaretler de mevcut.
Arkadasim uzulme, olmus bir kere. Zaten farkli sehirlerdesiniz. Korkman, panik yapman gereken bir durum yok. Sakin kal sen. Iletisime gecerlerse umursama, gorme, duyma. Yaza daha cok var, unutulur gider merak etme. O zamana kadar daha buyuk hatalar yapan cikar sizlerin arasinda, bu golgede kalir :)
Haklısınız aslında.Ben cidden bu konuyu anlamadım, sizin bu kadar panik olmanız, nasıl cesaret ettiğinize şaşırmanız, yorumların 'iyi halt ettin' alt metinli oluşu, niye ki? Nedir yani altı üstü tanımadığınız bir kıza bir soru sormuşsunuz, medeni medeni konuşmuşsunuz, hakaret etmediniz ya da gidip tenhada sıkıştırmadınız ya birşeylerden endişe duyasınız. Zaten ikisi de çevrenizde olan sürekli görmek zorunda olduğunuz insanlar değiller, en kötü hiç varolmamışlar gibi yaparsınız ne olacak?
Bilemiyorum zihnim çok karışık aslında bu olayları tamamen zihnimden söküp atmak istiyorum.Sizce bunu nasıl yapabilirim?Birtek bana normal geldi bu davranış sanırım:) Ben pek büyütülecek birşey göremedim ortada. Böyle bir davranış ancak ayrıldığın erkek arkadaşına karşı hala bir ilgin sevgin acaban varsa olabilir. Ayrıldığım bir erkek arkadaşımı hala seviyorsam onunla ilgili herşeyi merak edebilirim. Niye şöyle olmuştu vs vs geçmişi düşünebilirim. Eğer eski erkek arkadaşınız veya kızda size geri dönüş yaparsa kıza doğruyu bana böyle böyle demişti ben unutamadım seviyorum belki yeniden olur diye merak ettim dersiniz. Erkek arkadaşınıza da aynı şekilde açıklamanızı yaparsanız olumlu olur veya olmaz bunu söylemekte bence kötü bir şey yok
Anlayışınız için çok sağolun 17 yaşındayımNe kadar da eleştirmissiniz.. Belkide lise çağında bir genc bunu yazan. Kaba saba bir insanla konuştum diye tedirgin olduğuna göre yaşı baya küçük olmalı.
İçini rahatlatin biraz, yermek yerine..
Sizler hiç cahillik yapmadınız sanki..
Evet ne yazık ki haklısınız sanırım,ben ne duygularla yaklaşmıştım sonuçta eski sevgilim yalan söylüyorsa kızın bana teşekkür etmesi gerekirdi,değil mi?Bana sürekli aldatılma ayrıntılarını filan anlatıyordu eski sevgilim çünkü.Eğer yalansa ne kadar kötü bir şey,iftira bildiğiniz.Bir de isim belirtiyor.Neyse artık,medeni dilden anlamayan bir kızdı.sürekli bi hemcinsim demişsin ama bence hemcinsinden ziyade bundan sonraki hayatında sevgililerine güven.kocana güven. hemcinslerin her zaman dürüst olmayabilir.
birde geçmişi kurcalama.onların geçmişi senlik bişey yok.
Yani böyle işler karıştıracak cesaret bulunuyorsa eleştiriye de açık olunacak bi zahmet. Bir yerde hayat dersi diye bakmak lazımYine herkes asiri olgun, asla hata yapmaz, asla on yedi yasinda olmamis, hic sacma isler yapmamis gibi konu sahibine giydirmis. Cahilden, sacmaya kadar cesitli skalada hakaretler de mevcut.
Arkadasim uzulme, olmus bir kere. Zaten farkli sehirlerdesiniz. Korkman, panik yapman gereken bir durum yok. Sakin kal sen. Iletisime gecerlerse umursama, gorme, duyma. Yaza daha cok var, unutulur gider merak etme. O zamana kadar daha buyuk hatalar yapan cikar sizlerin arasinda, bu golgede kalir :)
Evet ne yazık ki haklısınız sanırım,ben ne duygularla yaklaşmıştım sonuçta eski sevgilim yalan söylüyorsa kızın bana teşekkür etmesi gerekirdi,değil mi?Bana sürekli aldatılma ayrıntılarını filan anlatıyordu eski sevgilim çünkü.Eğer yalansa ne kadar kötü bir şey,iftira bildiğiniz.Bir de isim belirtiyor.Neyse artık,medeni dilden anlamayan bir kızdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?